تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 99 از 645 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه marco250's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    يك سوال داشتم
    ميشه من با دوستم يك خط اشتراكي adsl بخريم و نوبتي از اون استفاده كنيم. يعني مثل dialup پسورد اون را داشته باشيم و نصف روز من و نصف روز را دوستم استفاده كنه؟
    ممنون
    نه نمی تونی , چون ISP از طریق مخابرات روی خط تلفن به صورت اختصاصی رانژه می گذارد و فقط دارنده تلفن می تونه از سرویس ADSL استفاده کنه.
    شما تنها کاری که می تونی بکنی اینه که اگه دوستت همسایه نزدیکتونه و می تونی دو تا کامپیوترتون رو شبکه کنید و سرویس ADSL رو Share کنی.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست من شما که از صبا نت سرویس میگیری و راضی هستی برای چی میخوای شبکتو عوض کنی؟؟
    راضي هستم سرعتش خوبه اونم چون تو محل ما كسي زيادنداره وگرن به 8 نفر share ميكنن اونجور كه شنيدم ولي من چون مستاجر هستيم هر جا بريم بايد ببينم اونجا چه شركتي ارائه ميده ولي 128 اداري آسيا ميگن بين 4 نفر share ميشه بديه صبانت اينه محدوديت داره ولي سرعتش خوبه

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

dooste aziz mamnon az inke javabe soale mano dadid.bale hagh ba shomast motasefaneh man kibordam fonte farsi nadareh be hamin dalil majboor shodam ke be in sorat type konam.inke ghoftin noizeh khate telfon ma ziadeh shyad intor bashe vali baraye man in soale ke sherkate sepanta javabe ghane konandi be man nadad va hich ezhare nazari nakard va natonestan bade 4 mah tashkhis bedan elate inke ba zang khordan tel chera dc misham .anyway man bishtar ba barnameye Emule kar mikonam ke nemidonam ashnai rajbeh in narmafzar darid ya na taghriban shabihe kazz kar mikoneh(besoarte pc tp pc down mikone).baraye man bishtar sorat barye download kardan moheme.man chon sherkate sabt shodeh daram mitonam soarte bala ham taghza konam vali khob baraye en te khabe sherkate monasb kami sar darghom hastam.ba sherkate shatel va Datak sohbart kardam va datak bishtar pasndidam chon mishe sorate 256 ba ghymate monasebi ghereft.alabte nemidonam ke khdamateshon be che sorat hastsh va nazre shoma rajbeh datak chi hast
    نظر من اینه که بری توی پارسی نت شبها رایگانه و شما اگه هر شب (با توجه به این که شبها سرعتش 512 است)1 گیگابایت دانلود کنی میشه ماهی 30 گیگابایت به اضافه گیگابایت روزانه میشه 35 گیگابایت .حالا اگه بری مثلان 256 نامحدود داتک اگه توی روز 15 ساعت کامپیوترتو روشن بزاری و دانلود بزاری بازم روزی 1 گیگابایت بیشتر نمیشه میشه همون ماهی 30 گیگابایت!
    256 نامحدود داتک میشه ماهی 29000 تومن با آبونمان و همه چیز و 256 پارسی نت 5 گیگابایت ترافیک میشه 23000 تومن که شبها همون طور که گفتم 512 مجانی میده.

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

راضي هستم سرعتش خوبه اونم چون تو محل ما كسي زيادنداره وگرن به 8 نفر share ميكنن اونجور كه شنيدم ولي من چون مستاجر هستيم هر جا بريم بايد ببينم اونجا چه شركتي ارائه ميده ولي 128 اداري آسيا ميگن بين 4 نفر share ميشه بديه صبانت اينه محدوديت داره ولي سرعتش خوبه
    دوست من این که میگن بین 8 نفر شیره یا بین 4 نفر خالی بندی هایی است که ای آی اس پی ها در میارن اونا کلان یک پهنای باندی دارن که بین همه شیره و خودشون بین یوزرهای مختلف کمو زیادش میکنن.
    Last edited by saman100; 10-06-2007 at 19:37.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نظر من اینه که بری توی پارسی نت شبها رایگانه و شما اگه هر شب (با توجه به این که شبها سرعتش 512 است)1 گیگابایت دانلود کنی میشه ماهی 30 گیگابایت به اضافه گیگابایت روزانه میشه 35 گیگابایت .حالا اگه بری مثلان 256 نامحدود داتک اگه توی روز 15 ساعت کامپیوترتو روشن بزاری و دانلود بزاری بازم روزی 1 گیگابایت بیشتر نمیشه میشه همون ماهی 30 گیگابایت!
    256 نامحدود داتک میشه ماهی 29000 تومن با آبونمان و همه چیز و 256 پارسی نت 5 گیگابایت ترافیک میشه 23000 تومن که شبها همون طور که گفتم 512 مجانی میده.
    چرا پارسي نت بگيره؟؟؟ پارسي نت نمايندگي صبا نت هستش من الان 256 5 گيگ رو گرفتم ماهي 18900 با ابونمان شبها ساعت 3 تا 8 صبح رايگانه كه من همش يه روز تونستم تا 3 بيدار باشم آدم خوابش ميبره . ولس رايگانشم خوبه سرعتش خوبه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آخه بدبختي اينه يه سري از اسيا تعريف ميكنن يه سري ديگه ميگن نه دوباره يه سري ميگن خوبه بگيري 128 سرعتش خوبه نامحدود ولي به نظر من هر چي پول بدي آش ميخوري اگه صبا داره 256 5 گيگ ميده 18900 خوبم سرويس ميده ولي اگه اسيا 128 نامحدود ميده 20000 پس كيفيت نبايد خوب باشه البته در كل بايد اينجوري باشه هزينه كم كيفيت خوب . الان تو امريكا و اروپا ماهي 10 دلار كه چيزي نيستش ميدن اينترنت چه اينترنتي دارن پهناي باند نامحدود سرعت بالا واقعا ماها بيچاره ايم از همه چي محروميم انتظار دارن پيشرفت كنيم

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

پارسي نت نمايندگي صبا نت هستش من الان 256 5 گيگ رو گرفتم ماهي 18900 با ابونمان شبها ساعت 3 تا 8 صبح رايگانه
    برای من که تا 7 صبح بیشتر رایگان نیست .

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

آخه بدبختي اينه يه سري از اسيا تعريف ميكنن يه سري ديگه ميگن نه دوباره يه سري ميگن خوبه بگيري 128 سرعتش خوبه نامحدود ولي به نظر من هر چي پول بدي آش ميخوري اگه صبا داره 256 5 گيگ ميده 18900 خوبم سرويس ميده ولي اگه اسيا 128 نامحدود ميده 20000 پس كيفيت نبايد خوب باشه البته در كل بايد اينجوري باشه هزينه كم كيفيت خوب . الان تو امريكا و اروپا ماهي 10 دلار كه چيزي نيستش ميدن اينترنت چه اينترنتي دارن پهناي باند نامحدود سرعت بالا واقعا ماها بيچاره ايم از همه چي محروميم انتظار دارن پيشرفت كنيم
    همينه ديگه....بيخود نيست كه بهمون ميگن عقب مونده...
    با اين پول هم همون اسياتك از همه بهتره...منم هفته ديگه كه امتحانام تموم شد 64 اسياتك ميگيرم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز من بهت توصیه می کنم برای یک بار هم شده از آسیاتک سرویس بگیری میدونی که دفعه اول هر سرویسی که بخوای برات کاملا رایگان می افته اگه دوست داشتی تمدید می کنی اگرم نخواستی که هیچ برای تماس با 1844 یا به صورت مستقیم با82144111 با خانم الهه پور صائب تماس بگیر خانم خوبی هستش در مورد این اسیاتک هم اینو بگم اگه برای دانلود می خوای حتما باید برنامه های ------ داشته باشی چون اونا تمام پورت های مربوط به برنامه های پر تو پر رو بستن البته توی قرار دادشون هم ذکر کردن در ضمن من در آیت الله کاشانی هستم و اصلان هم مشکلی ندارم سرعت دانلود هم روی 14 تا 15 هستش کم هم برام قطعی افتاده در مورد شرکتهایی مثل صبا زیاده که دارن به صورت حجمی با کیفیت خوب دست مردم adsl می دن ولی بستگی به نوع کارت داره که برای چی می خوای اگه فقط می خوای بری توی سایت و یه مقدار کمی هم دانلود داشته باشی حداکثر 2G ارزش داره ولی بالا ترش حتی 5G هم ارزش نداره منظورم از لحاظ قیمتی هستش

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

فقط آسيا تك برايه ما قشره كم درامد 64 آسياتك

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •