تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 296 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

جدی میگی آرمین ؟
    حالا جدای از همه چیز توی کورس بودن به بازی مزه میده نه اینجوری . به نظر من بجای اینکار اجازه بده 2 -3 واحد از قدرت تیمت کم کنم اونوقت بازیها برات جذابتر میشه چون با سختی امتیاز جمع میکنی .

اگه میخوای با مسعود عوض کنی باید مثل بقیه 10 واحد ازت کم بشه ها چون منچستر سیتی تیم قدرتمندیه جدی میگم منو بازی قبل سرویس کردن این توز و روبینیو .
    حسین جان من همینجوریش ابا و اجدادم دراومده تا این امتیازات رو جمع کنم . اگه هول سیتی رو ور دارم چی بازم 10 واحد ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان من همینجوریش ابا و اجدادم دراومده تا این امتیازات رو جمع کنم . اگه هول سیتی رو ور دارم چی بازم 10 واحد ؟
    چرا حالا هال سیتی ( راستی یکی به من میگه تلفظ این تیم دقیقا چیه ما خونه ماهواره نداریم تا تلفظ صحیحشو بدونم ) .
    آرمین جدا توی سرت چی میگذره نکنه منو مسعودو گذاشتی سر کار . اگه بسختی بازیهاتو بردی پس این جریانات چیه که میخوای پیاده کنی ؟

نکنه میخوای قهرمان بازی دربیاری . نکن از این کارا پسر اون توی فیلماست که طرف از این کارا در میاره .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

چرا حالا هال سیتی ( راستی یکی به من میگه تلفظ این تیم دقیقا چیه ما خونه ماهواره نداریم تا تلفظ صحیحشو بدونم ) .
    آرمین جدا توی سرت چی میگذره نکنه منو مسعودو گذاشتی سر کار . اگه بسختی بازیهاتو بردی پس این جریانات چیه که میخوای پیاده کنی ؟

نکنه میخوای قهرمان بازی دربیاری . نکن از این کارا پسر اون توی فیلماست که طرف از این کارا در میاره .
    نه بحث سر کار گذاشتن نیست من عموما آدم فوق العاده تنوع پسندی هستم بر این سبب تصمیم گرفتم با یه تیم (البته از اقا مسعود عذر خواهی میکنم) ته جدولی کار کنم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه بحث سر کار گذاشتن نیست من عموما آدم فوق العاده تنوع پسندی هستم بر این سبب تصمیم گرفتم با یه تیم (البته از اقا مسعود عذر خواهی میکنم) ته جدولی کار کنم .
    مطمئنا و بدون شک من و بقیه بچه ها خیلیم خوشحال میشیم زودتر میگفتی آرمین جان .
    اما آرمین جان باید مثل تیم من و محمد 10 واحد ازت تیمت کم بشه ها .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

مطمئنا و بدون شک من و بقیه بچه ها خیلیم خوشحال میشیم زودتر میگفتی آرمین جان .
    اما آرمین جان باید مثل تیم من و محمد 10 واحد ازت تیمت کم بشه ها .
    مشکلی از این بابت نیست شما 70 واحد کم کن !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مشکلی از این بابت نیست شما 70 واحد کم کن !
    70 تا که میشی ذرت کاران وحید ! همون 10 واحد عادلانست قبول کن خیرشو ببری . یکی الان وارد این تاپیک بشه فکر میکنه اشتباهی اومده صراف خونه .
    پس 10 واحد قبول داری دیگه ؟ میخوام از ته دل بگی یه وقت فکر نکنی به زور دارم مجبورت میکنم .

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

وحید نیومد منم بازیشو به کامپیوتر واگذار کردم . بازی یک یک مساوی شد الان سیوشو میزارم .

برنامه هفته هجدهم:

آرسنال ------------------------------------ بولتون ---------------------------------- برگزارشد
    چلسی ---------------------------- منچستر سیتی------------------برگزارشد
    اورتون ------------------------------------- ولورهمپتون-----------------------------برگزارشد
    بلکبرن ------------------------------------- لیورپول ---------------------------------ساعت 10.30 تا 11.30 شب
    فولهام ------------------------------------- منچستر--------------------------------ساعت 11.30 تا 12.30 شب

برنامه هفته نوزدهم ( هفته پایانی نیم فصل )

بلکبرن ----------------------------------- آرسنال---------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر
    تاتنهام ----------------------------------- چلسی---------------------------------ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
    ولورهمپتون ----------------------------- منچستر سیتی------------------------ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر
    منچستر -------------------------------- وستهام--------------------------------ساعت 6 تا 9.30 شب
    هال سیتی ----------------------------- لیورپول---------------------------------ساعت 9.30 تا 10.15 شب
    فولهام ---------------------------------- اورتون----------------------------------ساعت 10.15 تا 10.45 شب

---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

اینم سیو بازی . عادل جان بازی شماست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

حسين جان نقل و انتقالاتو بگو من يك چند نفري را در نظر گرفتم شديد خواهان

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

همون 10 واحد عادلانست قبول کن خیرشو ببری . یکی الان وارد این تاپیک بشه فکر میکنه اشتباهی اومده صراف خونه .
    پس 10 واحد قبول داری دیگه ؟ میخوام از ته دل بگی یه وقت فکر نکنی به زور دارم مجبورت میکنم .
    اگه به منه عادلانه ترینش 7 واحد هستش بنا بر مستندات ذیل :
    • منچستر و چلسی 10 واحد کم شده - آرسنال 9 واحد - لیورپول 8 واحد - منچستر سیتی 6 واحد - اورتون هیچی
      • و به دلیل اینکه تیم من سیتی در حال حاضر در رتبه های اخر هستش
        • و اینکه آیا من سیتی در حد من یونایتد یا چلسی ویا حتی لیورپول هستش ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين جان نقل و انتقالاتو بگو من يك چند نفري را در نظر گرفتم شديد خواهان
    محمد میگه زیاد عجله نکنین . بعد از پایان هفته آخر نیم فصل میگه دو سه روزی بازیها تعطیل بشه تا به امورات نقل و انتقالات و بقیه مسائل رسیدگی کنیم .
    پنجره نقل و انتقالات فردا شب باز میشه . الان میتونی لیستت رو بدی اما حتما میدونی که از تیمهای درجه یک دنیا 10 واحد و درجه دو و سه به ترتیب 7 و 4 واحد کم میشه بنابراین این مساله رو در مورد بازیکنانی که میخوای بخری در نظر داشته باش . در ضمن در عوض باید بازیکنانی از تیمت بفروشی تا پول خریدات دربیاد . ما باید بر اساس قیمتهای بازیکنان توی مستر لیگ نقل و انتقالات رو انجام بدیم و یا توانایی بازیکنان . خودت نظری در مورد قیمت گذاری نداری ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقا مسعود . سلام . چونه ؟ رندی ؟ بابا بیا با هم تیمامون رو تاخت بزنیم . پایه هستی یا نه ؟
    Last edited by Armin 7; 15-02-2010 at 23:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •