iهر جوری بود ردش کردم ،خیلی حال داد!!!
این مرحله 16 کدوم یکیه ؟ من هر دو تا new game رو زدم اما از اول اورد !
iهر جوری بود ردش کردم ،خیلی حال داد!!!
این مرحله 16 کدوم یکیه ؟ من هر دو تا new game رو زدم اما از اول اورد !
یه بار نتونستم با اون کانتکت بیم شلیک کنم !!
اعصابمو خورد کرد .
تا میومدم شارژ کنم بزنم میومدن میخوردنم !!
بالاخره فروختمش . با تمامی گلوله ها
اما یکی از بهتریناس ، تو مرحله ی اخر خیلی بدرد میخوره (التش البته)
به نظر من قویترین اسلحه اش همینه.فقط کار کردن باهاش قلق داره.یکی اینکه فاصله ات با موجودات کافی باشه دو اینکه بهتر دستت همیشه رو شارژ باشه و سوم اینکه در اهسته کردن زیاد استفاده کنی.خداییش وقتی باهاش شلیک میکنی نکرومورو ها تیکه تیکه میشن لذت خاصی داره که هیچ اسلحه نداره.ادم یاد جمله ان دختر میوفته : Do u like it ?! come and get it
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
منظورم 4 تا 7 بار که نیکول ناپدید شد و کل تیرات رو شی خالی کردی اگر نه که نیکول با سه تا تیر میره
یکی ج منو بده ،مرحله 16 هس یا نه؟
یعنی چی هست یا نه؟؟؟؟
خب معلوم که هست ، این بازی کلا 16 تا چپتر داره
ینی چی ؟ اخرین چپتر 15 بود دیگه ،تو سایتای خارجیم زده 15 چپتر !
آره قبول دارم .
چون یه بار زدم .
ولی وقتی اون دستم هست استرس می گیرم
با پلاسما کاتر آپگرید شده هم نهایت قدرت رو احساس می کنم .
راستی آلتش چجوری بود ؟ یادم نبود امتحان کنم .
جمله الی ؟ یا فیلم رزیدنت اویل ؟ادم یاد جمله ان دختر میوفته : Do u like it ?! come and get it
درسته. 15 تاس.
Contact Beam شلیک دومش این طوره که به کف زمین - جایی که ایستاده - شلیک میکنه. این شلیک فقط وقتی توصیه میشه که آیزاک رو نکروموفا احاطه کرده باشن.
همون الی.تو خیلی جاها گفته شده ولی من با لهجه عصبی زنانه ایش خوشم اومد.التش همچین قدرتی نداره فقط بدرد اون تیک توی مهد کودک میخوره
خداییش امسال با وجود این بازی , Portal 2 و Deus EX حسی گیمری بهم برگشت میخواستم ترک گیم کنم که اینا خیلی بهم حال داد باز برگشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)