راستی چرا در باره سیستم کاور گیری توزیع نمیدین؟
قبلا هم گفته بودم کسی می تونه درباره سیستم کاورگیری توزیع بده
سیلسین جان همون طور که گفتم کسی نپرسیده بود،
پست های شما رو هم همه رو چک کردم، خودت هم نپرسیده بودی، حتما تو یه فروم دیگه بوده یا یه چیز دیگه. در هر صورت:
سیستم کاور توی آنریل برای بازی Geras ایجاد شد و هدف فقط استفاده تو اون بازی بود، ولی بعد تو موتور هم قرار گرفت. تا حالا هم تا جایی که من می دونم فقط تو Gears Of War و یه مقدار کم هم تو Mass Effect و Rainbow Six: Vegas استفاده شده.
با توجه به استفاده ی خیلی کمی که داره مطلب هم زیاد براش نیست، البته کلا موضوع ساده ایه ولی یه مقدار قلق هم داره.
مثلا اینجا یه تاپیک هست سر اینکه چرا ملت چندان از این سیستم استفاده نمی کنن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سری مشکلات هم بعضی افراد باهاش دارن از جمله:
کد:
برا استفادش اول بگم که خودم تا حالا استفاده نکردم، پس لینکاشو بهت می دم خودت اگه توضیح بیشتر خواستی برو توشون بگرد.
باید بری تو Actor Classes بعد از قسمت NavigationPoint گزینه ی CoverLink رو انتخاب کنی، این مثل یه PathNode هست که برای مسیریابی استفاده می شه. توضیحات بیشتر هم اینجا در مورد Cover:
کد:
برای تنظیمات CoverLink هم برو اینجا:
کد:
با اینهم می تونی با استفاده از کیسمت، تو سیستم کاور در زمان Real-Time تغییراتی بدی:
کد:
اینم یه عالمه لینک برو حالشو ببر..gif)
فقط حواست باشه، تا جایی که من می دونم برای کار گرفتن از این سیستم باید یه مقدار کدنویسی هم بکنی. یه سری توضیح اینجا هست:
کد:
برا کد نویسی هم باید از کلاسهای زیر استفاده کنی: (البته 6 تا کلاس دیگه هم واسه Cover هست ولی فکر نمی کنم لازمت بشه)
- CoverLink
- CoverGroup
- ActorFactoryCoverLink
- CoverSlotMarker
راستی بعد از هر تغییری تو نودها باید از Toolbar اصلی، دکمه ی Build Cover Nodes رو بزنی.
در ضمن اگه عجله نداری صبرکن. شنیدم واسه Geras 3 سیستم تغییرات زیادی کرده، هم یه سری از مشکلاش رفع شده و هم ویژگی جدید داره:.gif)
کد:
امیدوارم به دردت خورده باشه.
فعلا بای.