تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 428 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

علاج کارت پیش منه.
    می دونم عاشق سوم شخصی . کافیه بعد از run کردن بازیت دکمه tab رو بزنی و behindview رو تو کنسول تایپ کنی . دوربین سوم شخص می شه به همین راحتی .
    خوب این روشم میشه ولی بهتر اینه که یه دوربین با پلیر استارت attach کنی اینطوری تو دبازی هم دوربینت سوم شخص میشه و میتونی برای فاصله ی دوربین هم خودت هرجور که بخوای و هر فاصله ای که بخوای بهش بدی و همینطورم میتونی به دوربینت انیمیشن بدی(متحرک کنیش).
    Last edited by NINJA0098; 20-06-2010 at 07:44.

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

خوب خوب خوب همینجا از طرف خودم و بقیه فعال شدن tovamohammad رو تبریک میگم...خوب حقت بود....

3. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

راستی چرا در باره سیستم کاور گیری توزیع نمیدین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من نقل و قول اوردن بلد نیستم .
    قبلا هم گفته بودم کسی می تونه درباره سیستم کاورگیری توزیع بده

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

تا حالا مافیا بازی کردید؟

تو udk میشه منو مثل منوی مافیا ساخت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اره چرا نشه. بهتر از اونم میشه ساخت .
    برای این کار شما باید یک مرحله بسازید و بعد یک دوربین سینماتیک بزاری و سنماییش کنی و کاری کنی که این کار هی ادامه پیدا کنه و پلیری تو مرحله یک نباشه یا دیده نشه ، بعد این مرحله را با ui های خودت مچ کن ، یعنی کاری بکن که ui ها تو مرحله دیده بشن ، حالا دیگه تمام شد. برو حالش را ببر.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب دوستان سلام

خوب خوب خوب همینجا از طرف خودم و بقیه فعال شدن tovamohammad رو تبریک میگم...خوب حقت بود....

ممنون نینجاجان، هرچند قبلش راحت تر بودم.

راستی تو اون لیوانا که شیره ایشالا؟

تا حالا مافیا بازی کردید؟

تو udk میشه منو مثل منوی مافیا ساخت؟
    نه راستش. ولی با توجه به صحبت های جناب بسیج حدس می زنم منظورت ایجاد یه منو تو محیط 3 بعدی خود مرحله هست. اگه این طوره که همون جور که آقای بسیج گفت، کاری نداره، در ضمن یه نمونه ی سادشو می تونی تو بازی Whizzle ببینی. سورس بازیش رو هم می تونی دانلود کنی، خودت چک کنی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    من نقل و قول اوردن بلد نیستم .
    سیلسین جان واسه نقل قول کافیه زیر هر پستی که می خوای ازش نقل قول کنی، دکمه ی نقل قول یا دکمه ی کناریش رو بزنی. یکی دو راه دیگه هم هست ولی همینا جوابتو می ده.

فعلا دوستان.
    Last edited by tovamohammad; 20-06-2010 at 16:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان آیا راهی داره که کاراکتر تو بازی اسلحه نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

علاج کارت پیش منه.
    می دونم عاشق سوم شخصی . کافیه بعد از run کردن بازیت دکمه tab رو بزنی و behindview رو تو کنسول تایپ کنی . دوربین سوم شخص می شه به همین راحتی .
    خوب این روشم میشه ولی بهتر اینه که یه دوربین با پلیر استارت attach کنی اینطوری تو دبازی هم دوربینت سوم شخص میشه و میتونی برای فاصله ی دوربین هم خودت هرجور که بخوای و هر فاصله ای که بخوای بهش بدی و همینطورم میتونی به دوربینت انیمیشن بدی(متحرک کنیش).
    دوستان، پرنس جان و نینجا، درسته، فقط حواستون باشه به عنوان یه راه عمری بهشون نگاه نکنید. برای تست یا به عنوان یه روش آسپیرینی جوابگو هستن ولی برای یه بازی کامل نمی شه، یعنی راه اول که اصلا نمی شه، راه دوم هم برای طبیعی درآوردنش و یا دوتا تغییر توش، باید 4-3 برابر کد، روش وقت بذارید.

دوستان از کد نترسید، هر دوربینی متوسط 5 تا 10 خط کد بیشتر نیاز نداره، چیز ترسناکی که نیست. اصلا کدهاش که تو سایتها هم موجوده می تونین کپی پیست کنین.

در کل هم یادش بگیرین چون مثلا دوربین Side-Scrolling یا Isometric اصلا راه نداره با کیسمت. حتی دوربین گیرز هم که خیلی شبیه TPS هست رو هم نمیشه با کیسمت ایجاد کرد. کلا هر قسمتی از UDK رو بهر کاری ساختن.

راستی نینجا جان برای انیمیشن و یا حرکات موشن دوربین، راه اصولیش اینه که از یه دوربین دوم استفاده کنی و بین اونا سوئیچ کنی.

پرنس جان شما هم اگه خواستی از اون روش استفاده کنی، تو کیسمت یه نود Console Command بذار و توی پروپرتی Commands ، دستوری رو که می خوای بذار. این جوری دیگه هر بار مجبور نیستی تایپش کنی.

تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 20-06-2010 at 14:44.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض Cover System

راستی چرا در باره سیستم کاور گیری توزیع نمیدین؟
    قبلا هم گفته بودم کسی می تونه درباره سیستم کاورگیری توزیع بده
    سیلسین جان همون طور که گفتم کسی نپرسیده بود، پست های شما رو هم همه رو چک کردم، خودت هم نپرسیده بودی، حتما تو یه فروم دیگه بوده یا یه چیز دیگه. در هر صورت:

سیستم کاور توی آنریل برای بازی Geras ایجاد شد و هدف فقط استفاده تو اون بازی بود، ولی بعد تو موتور هم قرار گرفت. تا حالا هم تا جایی که من می دونم فقط تو Gears Of War و یه مقدار کم هم تو Mass Effect و Rainbow Six: Vegas استفاده شده.

با توجه به استفاده ی خیلی کمی که داره مطلب هم زیاد براش نیست، البته کلا موضوع ساده ایه ولی یه مقدار قلق هم داره. مثلا اینجا یه تاپیک هست سر اینکه چرا ملت چندان از این سیستم استفاده نمی کنن:

کد:
    یه سری مشکلات هم بعضی افراد باهاش دارن از جمله:

کد:
    برا استفادش اول بگم که خودم تا حالا استفاده نکردم، پس لینکاشو بهت می دم خودت اگه توضیح بیشتر خواستی برو توشون بگرد.

باید بری تو Actor Classes بعد از قسمت NavigationPoint گزینه ی CoverLink رو انتخاب کنی، این مثل یه PathNode هست که برای مسیریابی استفاده می شه. توضیحات بیشتر هم اینجا در مورد Cover:

کد:
    برای تنظیمات CoverLink هم برو اینجا:

کد:
    با اینهم می تونی با استفاده از کیسمت، تو سیستم کاور در زمان Real-Time تغییراتی بدی:

کد:
    اینم یه عالمه لینک برو حالشو ببر.

فقط حواست باشه، تا جایی که من می دونم برای کار گرفتن از این سیستم باید یه مقدار کدنویسی هم بکنی. یه سری توضیح اینجا هست:

کد:
    برا کد نویسی هم باید از کلاسهای زیر استفاده کنی: (البته 6 تا کلاس دیگه هم واسه Cover هست ولی فکر نمی کنم لازمت بشه)

• CoverLink
    • CoverGroup
    • ActorFactoryCoverLink
    • CoverSlotMarker

راستی بعد از هر تغییری تو نودها باید از Toolbar اصلی، دکمه ی Build Cover Nodes رو بزنی.

در ضمن اگه عجله نداری صبرکن. شنیدم واسه Geras 3 سیستم تغییرات زیادی کرده، هم یه سری از مشکلاش رفع شده و هم ویژگی جدید داره:

کد:
    امیدوارم به دردت خورده باشه. فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 20-06-2010 at 15:12.

12. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •