من تکسترهارو خیلی خوب میبینم ولی طراحی چهره هارو خیلی ضعیف میبینم...اصلا انگار اونی که در کرایسیس 1 بود رو نتونستن بیارن.
مثلا چهره هایی که در کیلزون 3 هستن بینهایت برتر از این طراحی هستش.باز دارم تحقیق می کنم.
من تکسترهارو خیلی خوب میبینم ولی طراحی چهره هارو خیلی ضعیف میبینم...اصلا انگار اونی که در کرایسیس 1 بود رو نتونستن بیارن.
مثلا چهره هایی که در کیلزون 3 هستن بینهایت برتر از این طراحی هستش.باز دارم تحقیق می کنم.
تکسچر ها در کل خیلی خوب هستن ، ولی نسبت به نسخه ی اول واقعأ ضعیف ترن.. اگه کرایسس 1 یا وارهد رو روی سیستمتون داشته باشین و در هر دو بازی ، به محیط اطراف به خصوص زمین دقت کنید ، به حرفم می رسین.
البته از نظر نورپردازی و پرداختن به جزئیات خیلی خیلی بهتر شده...
در مورد طراحی چهره هم عرض کنم که کلأ وقتی یک طرح انیمشینی و یا دیجیتالی از چهره ی انسان ، خیلی به صورت انسان نزدیک بشه، غیر واقعی جلوه می کنه دلیلش هم این هست که در این حالت ما انتظار یک چهره ی کاملأ واقعی رو داریم ، ولی جزئیاتی که در چهره ی انسان هست ولی در یک طراحی دیجیتالی نیست ، به واقعی جلوه دادن چهره واقعأ صدمه می زنه و پرداختن به اون جزئیات ، براس سخت افزار های امروزی خیلی زود هست..
در کل روی چهره افراد می شد بهتر کار کنن ، ولی همین هم به نظرم رضایت بخش بود.
در مورد طراحی صورت kz3 که گفتین بهتره ، منظورتون طراحی هنری بود و یا فنی؟
بله موافقم کلا یه جوری نمی دونم چرا نه تنها احساس کم توجهی به تکسترهای بازی نسبت به نسخه وارهد میشه بلکه حتی خود گیم پلی بازی هم واسم اون لذت نسخه قبل رو نداره..
در مورد kl3 هم بله هم از لحاظ فنی هم هنری واقعا در سطح بالایی هستش و من انتظارم از کرایسیس خیلی بالاتر بود البته استفاده از تکلونوژی موشین کپچر هم دخالت داره در بهتر شدن چهره های کیلزون ولی مثلا یدونه تار موی صورت شخصیت های کیلزون (چه فرعی چه اصلی) خیلی واضح دیدنی و به قول خودمون تکنیکی هستش مخصوصا که در کیلزون چهره هارو زیاد نشون میداد و میشد به خوبی دقت کرد اما در این هم کم نشون میده هم این که وقتی من به چهره های افراد زوم میکردم و دقت میکنم ضعیف هستش البته در حد انتظار نیست
اما نورپردازی و باقی واقعا عالی هستن و حرف نداره..
kz3 بازی نکردم، برای همین نمی تونم نظری بدم.. فقط شما نسخه ی pc رو بازی کردین با کنسولی رو ؟
کرایسس 2 رو هم متأسفانه نتونستم بازی کنم ، فقط 1 ساعت اول بازی رو رفتم.. فکر کنم بعد از تموم کردن هر دو بازی در موردشون نظر بدم بهتر باشه..
کلأ شایعه شده که کرایتک می خواد روی پچ DX11 ، کیفیت تکسچر ها رو بالاتر ببره و به این شکل ، تأثیر tesselation رو هم بیشتر نشون بده..
من روی هر دو امتحان کردم. هم pc هم کنسول...و این نتیجه گیری هام از روی pc هستش
..فقط یدونه نسخه ps3 هم پیدا کنم ببینم نظراتم کامل میشه...
کلا کرایسیس وارهد خیلی لذت بخش بود...
از دات کام خریدم دوست عزیزم
شماره اش رو هم خواستید بفرمایید براتون پ.خ میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنگ بزنید میفرسته دمه در خونتون
سلام
هنگام ورود به بازی گیر میکنه
مشکل از کجاست
سلام بچه ها!
تو چندتا پست آخر بحث سر گرافیک بازی بود ! باید بگم تکسچرهای بازی فقط در مقایسه با نسخه ی اول و نه هیچ بازی دیگه ای(!!) ضعیف تر بودن و کیفیت قبلی رو نداشتن !
توی یکی از سایت های خارجی فردی اومده تکسچرهای کرایسیز 1 رو وارد کرایسیز2 کرده و با کرایسیز2 معمولی مقایسش کرده ! و مشخص شده که تکسچرهای نسخه ی 2 تقریبا کیفیتشون نصف تکسچرهای نسخه ی اول هست ! اینم عکس
عکس از کرایسیز2 :
عکس از کرایسیز2 با تکسچرهای کرایسیس 1 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تفاوت رو به راحتی میشه تو 2 تا عکس دید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اما در مورد طراحی چهره، من چندتا عکس آماده کردم یه مقایسه ای با هم رو 2 تا نسخه داشته باشیم، اخر سر من نظر شخصیمو در این مورد می دم...
این عکس رو نگاه کنید:
این عکس مقایسه فیس پرافت تو این نسخه و نسخه 1 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: Prophet In Crysis1&Crysis2
2 تا عکس جدا از مقایسه فیس پرافت بین 2 نسخه :
محتوای مخفی: Prophet Crysis1
محتوای مخفی: Prophet Crysis2
عکس از کاراکترهای کرایسیز 1 :
محتوای مخفی: Crysis1
عکس از کاراکترهای کرایسیز 2 :
محتوای مخفی: Crysis2
همون طور که مشخصه بین 2 تا نسخه تقریبا فرقی دیده نمیشه و هردو نسخه تو این مورد عالی بودن !
پس گفتن "طراحی چهره هارو خیلی ضعیف میبینم." یکم نه خیلی بی انصافیه !!
به شخصه در این مورد تو این نسخه ضعفی نمی بینم و به نظرم خوب بوده...
--------
( همه عکس ها توسط بنده جمع آوری شده، بعضی از عکس ها حجم نسبتا بالایی دارن به همین دلیل داخل اسپویل قرار گرفته اگه باز هم شما دوستان مشکلی با عکس ها داشتید بگید تا فقط لینک ها در تاپیک گذاشته بشه )
Last edited by marmolak kocholo; 29-03-2011 at 14:49.
سلام
میدونی تو تهران کجا میشه نسخه اصل pc شو خرید
منظورم همون 60-70 تومنیه
واسه مالتی پلیر میخوام
ممنون بابت عکس ها ...
مقایسه ی جالبی بود !
در کل از نظر من بهتر بود بازی از جنگل خارج نمی شد ! یجور هایی حال و هوای نسخه ی اول رو نداره !
اون روزهایی که کرایسیز 1 اومد همه می گفتن انقلاب گرافیک تو صنعت گیم ! واقعا هم همینطور بود !
ولی در رابطه با نسخه ی 2 فقط می تونیم بگیم بازی خوبیه ! همین !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)