تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 323 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه a_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    فعلآ رو صندلي

پيش فرض

دوستان این لینکی که میذارم خیلی باحاله . فقط بازی های سیمبین ورژن 5 هست . اکثر بازی هاش رو من نصب کردم توپه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بجای خط تیره بزارید ir-tci دات org
    فقط باید عضو بشید .
    نمی خواستم بذارم چون ماله یه انجمن دیگست ولی چون بازی می خواستید گذاشتم. آسفالت هم توش هست .
    Last edited by a_b; 30-06-2010 at 14:49.

داره خودمونی میشه W580's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

مبارکتون باشه ولی بی زحمت اسپم نده بحثهای مهمتری داریم
    باتشکر
    یکم خوش بر خورد تر باشید به جایی بر نمی خوره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

با تشکر دوست عزیز
    من زاهدانم و اینجا گارانتی معنی خاصی نداره 1 مغازه معتبر هست که کل شهر گوشی هاشونو از اونجا می خرن و برای تعمیر هم اونجا می برن
    من 360 تومن خریدم رنگ سیاهش با گارانتی خود همین مغازه ( وارده تو کار تعمیراتو اینا تا 1 ما هم اگه گوشی چیزیش بشه عوضش می کنه)
    گوشی خوبیه کار کردن باهاش لذت بخشه می دونی یه حس خاص به آدم دست میده وقتی باهاش کار میکنه
    در ضمن چون شهر ما زیاد بزرگ نیست مردم تا این گوشی رو تو دستت می بینن کف بر می شن
    از دوربینشم راضی هستم بد نمی گیره حالا به زودی یه چند تا عکس براتون می ذارم در مقایسه با ان 97
    خودم این گوشی رو از لحاظ پخش موسیقی(اولین اولویت خودم) بهترین لمسی نوکیا می بینم همچنین حافظه توپی هم واسه آهنگ و فیلم داره
    توی لمسی های نوکیا ان 97 توهین نشه ها ولی صداش از ته چاه میاد بیرون و اصلا آدم فک می کنه داره صدای مونو با گرامافون های دهه 40 گوش میده
    این گوشی از لحاظ ارتباطی هم مثل بقیه گوشی های نوکیا گوشی کاملی هستش همه وسایل و برنامه های ارتباطی رو داره
    کلا عاشق این گوشی شدم از زمانی که خریدمش!
    سلام می تونی بگی اسم اون مغازه چیه که اینقد معتبره؟

دوست من ان 97 درسته مثل ایکس 6 تو رده اسمارت فونهای سیمبیان قرارداره ولی از لحاظ کلاس کاری این دو گوشی تو یه کلاس قرار نمی گیرند ایکس 6 اسمارتفون و از اسمش پیداست که مخصوص پخش موسیقیه X مخفف Xpress Music هستش و ان 97 تو رده برنامه خوری و از این جور حرفاست. از این لحاظ نباید بر ان 97 خرده گرفت!!!
    ولی از لحاظ لمسی چون اولین لمسی خازنی نوکیاست و خازنی ها کاملا برتری خودشونو بر مقاومتی ها مثل ان 97 به اثبات رسوندن از این نظر ایکس 6 حرف ها برای گفتن دارد.
    مبارکت باشه ولی یکم گرون خریدی

---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------

یکم خوش بر خورد تر باشید به جایی بر نمی خوره
    شنفتی میگن که دخترم به تو میگم تا عروس تو بشنوی؟!! این یک مثل قدیمیه. من منظورم شما نبود خواستم بفهمونم که خیلی ها تو پستهاشون حرفهای الکی و مفت و اسپم زیاد می زنن ولی تا من میام حرفی بزنم فوری مدیریت میاد تهدیدم میکنه به اخطار دادن!
    منظورم شما نبودید من معذرت میخوام

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

دوستان این لینکی که میذارم خیلی باحاله . فقط بازی های سیمبین ورژن 5 هست . اکثر بازی هاش رو من نصب کردم توپه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بجای خط تیره بزارید ir-tci دات org
    فقط باید عضو بشید .
    نمی خواستم بذارم چون ماله یه انجمن دیگست ولی چون بازی می خواستید گذاشتم. آسفالت هم توش هست .
    لطف کنی لینک مستقیم آسفالت رو واسه ایکس 6 بزاری دستتو می بوسم

4. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

با تشکر دوست عزیز
    من زاهدانم و اینجا گارانتی معنی خاصی نداره 1 مغازه معتبر هست که کل شهر گوشی هاشونو از اونجا می خرن و برای تعمیر هم اونجا می برن
    من 360 تومن خریدم رنگ سیاهش با گارانتی خود همین مغازه ( وارده تو کار تعمیراتو اینا تا 1 ما هم اگه گوشی چیزیش بشه عوضش می کنه)
    گوشی خوبیه کار کردن باهاش لذت بخشه می دونی یه حس خاص به آدم دست میده وقتی باهاش کار میکنه
    در ضمن چون شهر ما زیاد بزرگ نیست مردم تا این گوشی رو تو دستت می بینن کف بر می شن
    از دوربینشم راضی هستم بد نمی گیره حالا به زودی یه چند تا عکس براتون می ذارم در مقایسه با ان 97
    خودم این گوشی رو از لحاظ پخش موسیقی(اولین اولویت خودم) بهترین لمسی نوکیا می بینم همچنین حافظه توپی هم واسه آهنگ و فیلم داره
    توی لمسی های نوکیا ان 97 توهین نشه ها ولی صداش از ته چاه میاد بیرون و اصلا آدم فک می کنه داره صدای مونو با گرامافون های دهه 40 گوش میده
    این گوشی از لحاظ ارتباطی هم مثل بقیه گوشی های نوکیا گوشی کاملی هستش همه وسایل و برنامه های ارتباطی رو داره
    کلا عاشق این گوشی شدم از زمانی که خریدمش!
    عالیه... کماکان منتظر عکس ها و نمونه فیلم برداری در صورت امکان هستیم رفیق
    درضمن؛ فکر کنم اون N97 مشکل داشته! چون هیچ هنگام یادم نمیره... توی کافینت نشسته بودم که یهو صدای استارت آپ نوکیا رو به شکل بلند شنیدم. انگار که به یه اسپیکر همراه وصل شده باشه...! برگشتم دیدم N97 هست... کفم برید!!!

هنگامی که شنیدم بلندی و کیفیت X6 بیشتر از N97 هست، توی کف اینم که ببینم این گوشی چجوریه....!!! اگه برات مقدوره در حد بسیار کوتاه یه آهنگ با کیفیت بگذار و صداش رو هم روی 100 تنظیم کن و سپس با یه گوشی دیگه یه فیلم کوچولو بگیر و برامون آپلود کن... سپاس

شاد باشین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من تست زدم با 5800 صدای 5800 بلندتر به نظر می رسید ولی وقتی با ایکس 6 آهنگ گوش می دم انگار تو یک فضای استریو و استودیو گونه آهنگ پخش می شه کیفیت فوق العاده و حس خوبی به آدم دست می ده که تو 5800 این حس نمی ده. صدا جوری پخش می شه که تو یه محیط بزرگی هستی و صدا از هر طرف با کیفیت میاد یه حالت رویایی

7. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نوکیا تو بعضی موارد به نظرم واسه گوشی ها کم گذاشته
    اول زوم این گوشی زیاد باحال نیست یوهو می پره و مناسب و درخور شخصیت همچی گوشی ای نیست حتی تو پخش فیلم هم همینطوره.
    دوم اینکه رابط گرافیکی تو باتری اصلا خوب عمل نمی کنه تو نوکیا و ایکس 6 هم مبرا از این امر نیست اینطوری بگم که دو روز گوشی رو استفاده می کنی باتری پر پره بعد دو روز مثلا می بینی یه خط کم شد. یه سر می زنی حیاط خونه بر می گردی خونه می بینی خط دوم حذف شد و موقع اینکه یه خط مونده کلا سردرگمی کی باتری میخواد ته بکشه نه درصدی می ده نه چیزی دوبار باتری لاو می ده و فورا تلپی خاموش می شه. شده بعضی وقتها من یه روز با این باتری لاو ساختم و گوشی خاموش نشده و اصلا قابل پیش بینی نیست
    سوم اینکهوقتی پیامک می دی بعدش دیلایوری میاد حالا اگه چندتا پیامک رو پشت سر هم به یکی بفرستی و بعضی هاش دچار اختلاش شبکه بشه و faild بیاد اصلا متوجه نمی شی که این faild مربوط به کدوم یکی پیامکه. قبلا6700 داشتم که وقتی هر دیلاوری رو باز می کردی یه چندتا کلمه از پیام رو مینوشت و آدم میفهمید مربوط به کدوم یکیه. این کاملا آزاردهندست
    چهارم بخش CALL LOG باید بگم که نمی تونی تو بخش شماره هایی رو که گرفتی بفهمی با فلان شماره چقدر حرف زدی اصلا این امکانات رو تو این گوشی ها حذف کردند.
    چهارم اینکه البته این مشکل اکثر گوشی های نوکیاست که تقویم فارسی همراه با زبان فارسی ندارند و میلادیه و باید سراغ برنامه بگیردی
    پنجم اکثر برنامه های موجود رو گوشی فقط WIFI میخواد مثل SHAZAM و بعضی دیگه که نمی دونم اصلا به چه دردی میخورن!

9. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یه چیزی بگم:
    به این قسمت برید
    Main menu/settings/phone/nothfication lights\standby bright\breathing light رو که پیشفرضش off هستش on کنید. با این کار در حالت استندبای دکمه منو سفید رنگ هر 14 ثانیه روشنو خاموش میشه وتو شب خیلی خوشایند به نظر میرسه البته این دکمه خیلی کوچیکه و کاشکی یکم بزرگتر می بود و LED اون بزرگتر دیده می شد موقع روشن شدن.

11. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

14

یه چیزی بگم:
    به این قسمت برید
    Main menu/settings/phone/nothfication lights\standby bright\breathing light رو که پیشفرضش off هستش on کنید. با این کار در حالت استندبای دکمه منو سفید رنگ هر 14 ثانیه روشنو خاموش میشه وتو شب خیلی خوشایند به نظر میرسه البته این دکمه خیلی کوچیکه و کاشکی یکم بزرگتر می بود و LED اون بزرگتر دیده می شد موقع روشن شدن.
    البته فکر کنم این زمانی هست که Missed Call یا New Message داشته باشی که بعنوان یادآوری کننده عمل میکنه.
    تو 5800 که اینطوری هست

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

نوکیا تو بعضی موارد به نظرم واسه گوشی ها کم گذاشته
    اول زوم این گوشی زیاد باحال نیست یوهو می پره و مناسب و درخور شخصیت همچی گوشی ای نیست حتی تو پخش فیلم هم همینطوره.
    دوم اینکه رابط گرافیکی تو باتری اصلا خوب عمل نمی کنه تو نوکیا و ایکس 6 هم مبرا از این امر نیست اینطوری بگم که دو روز گوشی رو استفاده می کنی باتری پر پره بعد دو روز مثلا می بینی یه خط کم شد. یه سر می زنی حیاط خونه بر می گردی خونه می بینی خط دوم حذف شد و موقع اینکه یه خط مونده کلا سردرگمی کی باتری میخواد ته بکشه نه درصدی می ده نه چیزی دوبار باتری لاو می ده و فورا تلپی خاموش می شه. شده بعضی وقتها من یه روز با این باتری لاو ساختم و گوشی خاموش نشده و اصلا قابل پیش بینی نیست
    سوم اینکهوقتی پیامک می دی بعدش دیلایوری میاد حالا اگه چندتا پیامک رو پشت سر هم به یکی بفرستی و بعضی هاش دچار اختلاش شبکه بشه و faild بیاد اصلا متوجه نمی شی که این faild مربوط به کدوم یکی پیامکه. قبلا6700 داشتم که وقتی هر دیلاوری رو باز می کردی یه چندتا کلمه از پیام رو مینوشت و آدم میفهمید مربوط به کدوم یکیه. این کاملا آزاردهندست
    چهارم بخش CALL LOG باید بگم که نمی تونی تو بخش شماره هایی رو که گرفتی بفهمی با فلان شماره چقدر حرف زدی اصلا این امکانات رو تو این گوشی ها حذف کردند.
    چهارم اینکه البته این مشکل اکثر گوشی های نوکیاست که تقویم فارسی همراه با زبان فارسی ندارند و میلادیه و باید سراغ برنامه بگیردی
    پنجم اکثر برنامه های موجود رو گوشی فقط WIFI میخواد مثل SHAZAM و بعضی دیگه که نمی دونم اصلا به چه دردی میخورن!
    بند 3 و 4 تو گوشی من (5700) به خوبی عمل میکنه.
    منظورت اینه که تو این گوشی این امکان وجود نداره؟

13. این کاربر از nokiax6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

البته فکر کنم این زمانی هست که Missed Call یا New Message داشته باشی که بعنوان یادآوری کننده عمل میکنه.
    تو 5800 که اینطوری هست
    نه دوست من اون مال NOTHIFICATION هستش. اصلا نیازی به این امور نیست. فعالش کنی واست هر 14 ثانیه ای روشن خاموش می شه باحاله

داره خودمونی میشه W580's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Nokia X6-16Gb Box

پيش فرض

عالیه... کماکان منتظر عکس ها و نمونه فیلم برداری در صورت امکان هستیم رفیق
    درضمن؛ فکر کنم اون N97 مشکل داشته! چون هیچ هنگام یادم نمیره... توی کافینت نشسته بودم که یهو صدای استارت آپ نوکیا رو به شکل بلند شنیدم. انگار که به یه اسپیکر همراه وصل شده باشه...! برگشتم دیدم N97 هست... کفم برید!!!

هنگامی که شنیدم بلندی و کیفیت X6 بیشتر از N97 هست، توی کف اینم که ببینم این گوشی چجوریه....!!! اگه برات مقدوره در حد بسیار کوتاه یه آهنگ با کیفیت بگذار و صداش رو هم روی 100 تنظیم کن و سپس با یه گوشی دیگه یه فیلم کوچولو بگیر و برامون آپلود کن... سپاس

شاد باشین
    این کارو تا فردا برای شما انجام می دم آخه گوشی بابام همین 20 دیقه پیش خریده شده الان تو شارژ اولیه هست نمیشه قطعش کنم
    گوشی مامانم هم دوربین نداره

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

سلام می تونی بگی اسم اون مغازه چیه که اینقد معتبره؟

شنفتی میگن که دخترم به تو میگم تا عروس تو بشنوی؟!! این یک مثل قدیمیه. من منظورم شما نبود خواستم بفهمونم که خیلی ها تو پستهاشون حرفهای الکی و مفت و اسپم زیاد می زنن ولی تا من میام حرفی بزنم فوری مدیریت میاد تهدیدم میکنه به اخطار دادن!
    منظورم شما نبودید من معذرت میخوام

اسم مغازه اتصالات هست نمایندگی اتصالات دوبی به قول خودش!

باوو ما دوست هستیم دیگه تو عالم رفاقت پیش میاد دیگه)

16. این کاربر از W580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •