سلام.
این جادو گر آبیه هست که وقتی میری پیشش یه دفه بالا میاد و می تونی ازش اسلحه بخری و از راه های میانبرش استفاده کنی. چه طوری می تونم راه های مانبری رو که بسته هستن باز کنم. دو تکه آخر این شمشیر بستگی به اون میانبرا داره.
لطفا کمکم کنید.
.
.
.
سلام.
این جادو گر آبیه هست که وقتی میری پیشش یه دفه بالا میاد و می تونی ازش اسلحه بخری و از راه های میانبرش استفاده کنی. چه طوری می تونم راه های مانبری رو که بسته هستن باز کنم. دو تکه آخر این شمشیر بستگی به اون میانبرا داره.
لطفا کمکم کنید.
.
.
.
باید بگردی پیداشون کنی![]()
بستگی داره چقدر از بازی رو رفته باشی...چون خیلی از راه های میان بر و درهای بسته و اینا به مرور با به دست اوردن نیروهات باز میشن و میتونی رد بشی ازشون
اون جادوگره هم تو نقشه جاهاش معلومه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان این بابای که عکس این پاین زبون نمی فهمه هر چی بهش میگم بمیر نمی میره کشتن این چطوریه یعنی کار خواصی باید کرد با چی باید کشتش ؟ به خاطر این جونور ترینر هم گرفتم اما انگار اونم ترینر زده هیچیش نمی شههر بلای فکر کنین به سرش آوردم 30 دقیقه یا بیشترم بستمش به باد مشتو لگد اما ....
زیاد خوش عکس نیست اسمش یادم نیست اما باس عنکبوته بعد از کشتن اون 5 تا عنکبوت ها در خونه اینو میشه باز کرد کمک لطفا دی:
حالا یکی بیاد بگه چی کارش کنم این بشر رو !!!!تچکرر
![]()
اگه ذهن یاری کنه و درست حدس زده باشم این غول . روشش اینجوریه که :
+
وقتی رو سرت ظاهر شد ... باید سریع جا خالی بدی ... بعد از چند باز جا خالی دادن یه جا میمونه و یه چی میگهتو همین لحظه باید سریع بری جلو و با زنجیر بزنی به صورتش تا به سمت صورتش بری و اونجا تا میتونی کتکش بزن و ....
.
بعد از چند بار که به روش قبلی کتکش زدی ... میچسبه به سقف و گوی میندازه پایین اینجا باید با زنجیر یکی از گوی هارو بگیری و دوباره خودتو با زنجیر به طرف کلش بکشی و ...
+
موفق باشید ...![]()
درست گفتی اما یه جاشو اشتب کردی نباید ببندیش به کتک چون هیچ فایده ای نداره
بعد که میری رو کلش باید کلید چپ موس رو یه بار زد نگه داشت ول کرد دوباره زد ول کرد چند بار که این کارو بکنیم یه نمه وحشی میشه میره رو دیفال هی چپ راست میره بازم همون جور میریم میزنیمش بعد میره به سقف (بی چاره شدم تا ادبش کردم حالا اینجا گیر کردم
متن این سایتم خوندم اما نفهمیدم چجوری این سوراخی رو که باز میکنه وصل میکنه به یه اتاق دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو چجوری وصل کنم به یه اتاق دیگه
![]()
Last edited by iilliya; 04-07-2011 at 20:10.
باید یکی دیگه از همین ایجادکنی تا بشه توشون جابه جا شد!
جا به جا درست کرده بودم یعنی اون یکیش رو یه ججای دیگه باید ساخت یه جا بود یه جای سوراخ بار کردن کف زمینه یکی هم به دیوار اینور ته اون که کف زمینه ته راه رو بید باید اون که ته راهرو رو موقع درست کردنش قبل از شلیک بهش 5 تا 10 ثانیه کلید موس رو نگه داشت اینجوری موقعی که از داخل این رد میشه خود به خود چند متر پرت میشه بالا و راه معلوم میشه
بازی تموم شدانگشتم درد گرف تو کشتن اون یارو فرشته هه!
فقط دوستان کسی هست تاریخ دقیق ارائه نسخه 2 این بازی رو بدونه؟
من يك مشكلي تو نسخه يك دارم.
بعضي جاها يك چيز هايي تو آسمونه و تو بايد از اون ها استفاده كني تا به يك طرف ديگه بري يك چيز هاي درخشان شبيه لوستر . كدوم كليد رو بايد زد تا ازش استفاده كرد ؟
منظورم استفاده از بال نيست.
كمك كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)