دوستان سلام
اگر مبدلی میشناسید دریغ نکنید. ممنون
دوستان سلام
اگر مبدلی میشناسید دریغ نکنید. ممنون
کسی کار منو راه نمی اندازه.
یه فیلم هندیکم رو بوسیله ء کابل ریختم روی کامپیوتر که این کار رو اتوماتیک وار نرم افزار windows movie maker
انجام داد و فیلم رو با فرمت wmv یا همون windows media audio /video روی کامپیوتر save کرد که این فرمت هم بوسیلهء media player قابل اجراست هم بوسیله ء نرم افزارهای دیگه مثل ulead stadio قابل اجراست و میشه در اون فرمت و پسوندشو به mpgتغییر داد تا در نهایت بشه VCD حالا مشکل من :
وقتی movie maker داره فیلم هندیکم رو با فرمت انتخابی خودش wmv(که ظاهرا" قابل تغییر نیست ) می ریزه روی کامپیوتر در آن واحد و درحین ضبط فیلم , همزمان جداگانه فیلم رو به کلیپ های کوچک تقسیم می کنه تا بشه بین کلیپها افکت و جلوه قرار داد (افکتهائی بصورت استاندارد در movie maker وجود دارند) حال وقتی فیلم رو در این نرم افزار ویرایش میکنیم ظاهرا فقط با تنها فرمت موجود در نرم افزار که
احتمالا" MSWMM یا همون windows movie maker projects هست , ذخیره میکنه این فرمت نه توی نرم افزار های دیگه اجرا میشه و حتی شناخته هم نمی شه فقط با خود نرم افزار سازنده فیلم اجرا میشه!
حالا یه نرم افزاری می خواهم که بتونه فرمت بالا رو به فرمت قابل پخش در مدیا پلیر و نهایتا" به vcd تبدیل کنه . ممنون![]()
![]()
![]()
دو تا نرم افزار قوی برای تبدیل dvd به vcd , dvix
DVD TO DIVX VCD RIPPER
Super DVD Ripper
سلام.
من یه کانورتور برای 3GP می خوام که تمامی فایل های تصویری روپشتیبانی کنه
برای K750 و 7610 می خوام .
بیشتر برنامه هایی که تا حالا امتحان کردم کیفیت خوبی از نظر صدا نداره پیشنهاد شما چیه؟
Last edited by Torment; 13-04-2007 at 05:43. دليل: xXx
سلام
لطفا یه مبدل برای تبدیل فایل های dat و mpg و flv به avi زودتر معرفی کنید.
من میخوام یه سیدی فیلم dvd حجمش کم کنم حالا اگهavi بهتره اونو به avi تبدیل کنم
دوستان از یکی دو تا شون استفاده کردم ولی موقع اد کردن فقط فایلهای تصویریش اونم تیکه تیکه میگیره
اگه میشه کمکم کنید
با تشکر
تبدیل Srt به txt
خیلی عجله دارم.
آیا همچین مبدلی هست؟
اقا من یه فیلم divx با winamp می بینم زیر نویس نداره با jet audio می بینم زیر نویس داره...
می خام با ببینم برنامه ای هست divx رو به vcd تبدیل کنه با زیر نویسش...
مثل تبدیل dvd به VCD (قسمت SUBTITEL داشته باشه)...بتونم نوع زیرنویس رو مشخص کنم
خیلی بش نیاز دارم...ما را در یابید
سلام
دوستان حتما دیدید که اگه یه فایل Mpeg رو بخواهید با Nero به صورت وی سی دی رایت کنید، کلی encode کردنش طول می کشه....
آیا نرم افزاری وجود داره که فرمت های تصویری رو به dat تبدیل کنه؟؟؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)