سلام من 1 ساله دارم بازی می کنم خیلی راحت و قشنگه.اسم تیمم ارتش قرمز است.لیگ 9 مقام 2.امتیاز کل 876.
اگه سوالی داشتید میتونید بپرسید.راستی هر کی بخواد با هاش دوستانه میزنم.
سلام من 1 ساله دارم بازی می کنم خیلی راحت و قشنگه.اسم تیمم ارتش قرمز است.لیگ 9 مقام 2.امتیاز کل 876.
اگه سوالی داشتید میتونید بپرسید.راستی هر کی بخواد با هاش دوستانه میزنم.
بچه ها هرکی طرفداره بایرنه تویه این سایت عضو شه
دارن یک تیم درست می کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من میخواستم یه جام حذفی اجرا کنم یه تاپیک زدم ولی بسته شد حالا اومدم اینجا هر کی میخواد بیاد ثبتنام کنه اسم تیمشو بهم راه لیگ و لینک تیمش بزاره
اینم قوانین:
) روش برگزاری مسابقات بر پایه بازی دوستانه Myfc می باشد پس جای خالی داشتن در فهرست بازی های دوستانه در زمان مقرر (روزهایی که باید پیشنهاد داده شود) الزامی است.
2) قرعه کشی بازی به صورت کاملا تصادفی بوده و از جانب ما هیچگونه تقلبی و تخلفی در آن صورت نخواهد گرفت.
2) پس از قرعه کشی و اعلام تیم های 1 تا 16 تیم هایی که با هم روبرو شده اند تا ساعت 22:30 روز شنبه، باید تیم های بالاتر به تیم های پایین یشنهاد دهند و در صورتی که تیمی پیشنهاد نداد و یا تیم مقابل تایید نکرد و یا تا ساعت 22:30 شنبه پر بودحذف شده و تیم دیگر به مرحله بعد صعود می کند.
3) تیم تایید کننده (پایین) باید زمان بازی و وضعیت میزبان یا میهمان بودن را پس از تایید برای ما تا ساعت 22:30 در قسمت نظرات جدول مسابقات اعلام کند در غیر این صورت حذف خواهد شد.
4) پس از اتمام هر بازی تیم برنده نتیجه بازی را برای ما ارسال می کند و در مورد تساوی بازی مجددا با پیشنهاد تیم بالاتر و تایید تیم پایینی تکرار می شود که فرصت پیشنهاد و تایید تیم مقابل و ارسال زمان بازی تا آخر فردای روز مسابقه می باشد و در صورت تساوی مجدد بعد از توجه به نتایج و میزبان و میهمان بودن تیمها (گل زده در خانه حریف و یا دو بازی در خانه یک تیم) برنده با قرعه انتخاب می شود.
5) مرحله بعدی (یک چهارم) بازی ها با اعلام برنده ها و طبق جدول با پیشنهاد تیم های بالاتر به پایین تر و تایید و ارسال زمان بازی تا ساعت 22:30 سه شنبه آغاز می شود و مرحله بعدی بازی ها (نیمه نهایی) با ارسال زمان بازی تا ساعت 22:30 پنجشنبه آغاز میشه.
6) فینال مسابقات هم باید با پیشنهاد تیم بالا تر به پایین تا 22:30 روز شنبه و ارسال زمان بازی در روز یکشنبه برگزار شود و در صورت تساوی مجدداً برگزار می شود تا یک تیم برنده شود و باید اشاره کنم که بازی فینال باید حتماً برنده داشته باشد.
7) اعطای جایزه نیز با خرید و فروش بازیکن انجام می پذیرد، به این صورت که ما یک بازیکن به شما معرفی می کنیم برای مثال با قیمت 15000 سکه و پس از خرید شما مجدداً آن بازیکن را از شما به قیمت 45000 سکه می خریم.
در پایان اگر سوالی یا انتقادی در مورد نحوه اجرا در نظر دارید با ما درمیان بگذارید.
کسی نیست بیاد؟
قربون همتون 2تا تیم دارم تو این سایت
1- گاوچران
2- اف سی گاوچران
پایه های دوستانه پیش بدین. تجربه کسب کنیم
سلام
من یک مدت اولا ما فی سی بازی میکردم بعد ول کردم حالا اومدم استادیوم 25000 نفری بدنساز حرفه ای دکتر مبتدی خریدم و تا لیگ 9 بدون شکست بالا رفتم اما تو لیگ 9 همش میبازم میشه یکی درباره نقش بازیکن ها و اینکه کدوم سیستم برای کدوم سیستم خوبه توضیح بده؟![]()
راستی اگه کسی تو این بازی دوتا تیم داشته باشه مشکلی پیش میاد؟ یعنی خلاف قوانینه؟
Last edited by AIRO; 18-08-2010 at 22:25.
فکر نکنم من که دو تا تیم دارم.
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
راستی من یک تیم یک ساله دارم.چند ماه نرفتم تو اکانتش فحالا هر کاری می کنم تو لیگ نمیره.دوستان نظری ندارن؟باید چیکارش کنم؟![]()
راست می گه فرض کنیم یه ما نریم تو تیممنون بعد از لیگ ها خط می خوریم؟
سلام من هستم اسم تیمم قرمز علی پروین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)