علی جون خریدن بیوک داستان خاصی نداشت من پیداش کردم و خریدیمش
مشخصاتش:
تمامآ رنگ فابریک(بدون نقطه ای رنگ شدگی)
داشبورد بدون ترک
خطرها جلو پنجره و قالپاقها فابریک
اینم عکسها
خواستم داخلش رو تمیز کنم و بعد عکس بزارم ولی حالا میزارم.
![]()
علی جون خریدن بیوک داستان خاصی نداشت من پیداش کردم و خریدیمش
مشخصاتش:
تمامآ رنگ فابریک(بدون نقطه ای رنگ شدگی)
داشبورد بدون ترک
خطرها جلو پنجره و قالپاقها فابریک
اینم عکسها
خواستم داخلش رو تمیز کنم و بعد عکس بزارم ولی حالا میزارم.
![]()
امروز يكي از دوستان كه ميدونست دنبال آمريكايي هستم نشاني يه كامارو را داد و با هم رفتيم سراغش.
مدل 76 و هشت سيلندر اتوماتيك. قيمت داد 2 تومان كه موتور روشن تحويل بده. ديگه توضيح نميدم چرا نگرفتم چون همه ميدونين داستان اينجور ماشينها با اين شكل و قيافه و اين قيمت چيه؟؟
جالب اينجاست كه هيچ بچه پولداري نمياد از اينها بخره و خرجش كنه، همشون دنبال لقمه تميز و آماده ميگردن تا بعد از خريدن به اين حال و روز درش بيارن..اينهم يكي از دسته گلهاي اونهاست...
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------
يه كامارو 76 lt هم داشت كه شش سيلندر بود. نميدونم ال تي شش هم داشتيم يا نه؟ من تاحالا هرچي ديدم هشت بوده. يادم نبود از وين كد عكس بگيرم. ميگفت 6 تومان براي دوستش خريده بوده و اون بعد از اينكه خواست بفروشه خودش 5 خريده.
![]()
يه كاديلاك هم داشت كه من رقبتي به اون ندارم. ميگفت با موتور سوخته 3 تومن خريده و الان يه موتور ميخواد. بدنه در كل بد نبود اما من برآورد كردم همين بدنه با سقف بازسازي درست بشه حداقل 3 تا 3.5 هزينه داره. رودري هاي داخل جالب نبود. داشبرد در كل نسبتا خوب بود.
![]()
اون ماشین سفیده 4 در اون پشت چیه؟؟ یک آمار میدی؟
اون ماشین سفیده 4 در اون پشت چیه؟؟ یک آمار میدی؟
از اون مدل كروكي 4 در ديدم..در واقع يه مدل فولكس هست كه شبيه جيپ كروكي منتها با 4 در ساختن و ماشين جالبي براي مسافرت و شهر هست..اسم مدلش رو دقيق نميدونم ولي تعدادشون توي ايران زياد نيست.
دقیقا
اون فولکس هست مدلش هم سافاری سینگ هست (VW Safari Thing ) تقریبا مال سالهای 73 و 74 هست تو ایران کم هست ولی اونور زیاد طرفدار داره
یه مورد تو تبریز هست
برای دیدن نمونه عکسهاش میتونین به این سایت مراجعه کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sivaz; 03-10-2011 at 01:41.
وانت شورلت مدل 1991 براي بازسازي مجدد آماده شده.
![]()
مثل هميشه سري به تعميرگاه GM يكي از دوستان قديمي زدم..اينو اونجا ديدم..
كامارو RS مدل 1968 دوستم نبود اما شاگردش ميگفت تازگيها يكي اينو از اروميه خريده به قيمت 35 ميليون تومان.و حالا براي تقويت موتور آورده اينجا.
موتور باز شده بود و من از قطعات اون تونستم عكس بگيرم..درب ماشين هم ديگه دستگيره نداشت و بصورت اكتريكي باز و بسته ميشد و نتونستم از داخلش عكس بگيرم..
اينو من چند سال پيش توي يه سايتي ديدم كه گويا مال يه نفر هم توي اروميه بود..حالا سر از اهواز درآورده!!
![]()
این کامارو چند دست میخواد بچرخه
این که خیلی مشهوره اولش تهارن بود پس یه مدت که نبود برده بودنش ارومیه ؟
خیلی ها ادعا کرده بودن ینکو اصل هست و نمیدونم عین اون آپشن اوردن ولی هیچکدوم صحیح نبود
درها هم ریموت شدن همین
همين امروز بعد از اينكه عكس رو گرفتم يكي از هم محله اي ها كه خودش يه پونتياك داره رو ديدم و عكس رو نشونش دادم..اونم از توي گوشي خودش عكس همين رو درآورد كه توي يه نمايشگاه خودرو مال چند سال قبل بود..گفت من پيگير اون شده بودم بگيرمش اما صاحبش گفته بود كه 80 ميليون فروخته شده!!!!!!!!
ديگه نميدونم كار اين كلاسيكها داره به كجا ميرسه؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)