معلومه
اینا دنبال بهانه ان تا می تونن پخش رو عقب بندازن از اونور دیر تر تموم شه
معلومه
اینا دنبال بهانه ان تا می تونن پخش رو عقب بندازن از اونور دیر تر تموم شه
مگه قرار نیست بعدش سریال مهران مدیری رو نشون بدن؟ پس اون قدرا هم که دلشون بخواد نمیتونن پخش مسافرانو به تعویق بندازن،
علاوه بر این شنبه های دیگه ای هم هستن که کانال 3 بعد از ظهر و غروب، فوتبال پخش کنه؛ حتما هر دفعه میذارنش یکشنبه
خودمونیما این کلید اسرار با این همه مایه های طنز، مسخره و آبکی ای که دارهواسه پخش توی هیچ موقعی مشکل نداره
ولی امشب که مناسبت خاصی هم نبود مسافرانو که طنزی ملایم و هوشمندانه دربر داره (به مراتب ملایمتر از طنز مدیری) پخش نکردن.
لولایی تو برنامه زنده رود دعوت بود
گفت برناممون اینه که مسافرانو ادامه بدیم تا یه هفته قبل محرم
حالا دیگه هر چندتا قسمت شد
مدیری هم دیگه میره واسه عید فکر کنم یا شایدم بعد صفر
دوستان توروخدا عصبانی نشیدمیدونم سوال اشتباهی ولی خواهش میکنم جواب بدید تو این گروه چند نفر طنزهای رامبد جوان بهتر از طنزهای مهران مدیری میدونن ؟
اگه مسافران طولانیتر بشه که خیلی خوب میشه، هنوز خیلی جای کار دارن این فضاییها
مدیری که هم چند سال اخیر حوصله کارای روتین طولانی رو نداشته بهتره همون برای عید بسازه.
چرا عصبانی بشیم؟به نظرم هر دو باید وجود داشته باشن؛ من خیلی هم اون دورانی رو که تلویزیون از طنز مدیری اشباع شده بود و تا یه دونه سریالش تموم میشد یکی دیگه میساختو نمیپسندم. ضمن اینکه نگاه من به محیط اطرافم به رامبد نزدیکتره تا مهران مدیری.
اتفاقا چه خوب این سوال رو مطرح کردی
ببین تا قبل از این فقط طنزهای مهران مدیری بود که جنبه ی انتقاد رو در رو را داشت اوجشو میشه به شبهای برره نسبت داد که شاهکار بود و مرد هزار چهره 1 و2 نیز ای کمی انتقادی بود من خودم به شخصه عاشقه کارهای روتین هستم چه داخله چه خارجه اما در سریالهای روتین خارج از کشور چیزهایی وجود داره که فکر نکنم ما حالا حالاها به اون برسیم
مثلا در روتین big bang theory مستقیما از شخصیت ها اسم برده میشه و حتی از غول های اقتصادی و از هر مذهب و قاره یک نماینده وجود داره و انتقادها و معایب هر کدوم از این کاراکترها نیز بیان میشه بگذریم
برسیم به رامبد تا قبل از این هیچکس توقع یه کاره فوق العاده رو از هیچکس به جز مدیری نداشت من خودم عاشقه کارهای مدیری هستم و خودش
اما رامبد اومد یه سنت شکنی کرد . اوایل همه این سریال رو یه روتین بی محتوا بیان میکردن و میگفتن برای خالی نبودن عریضه داره پخش میشه اما رامبد به همه ثابت کرد یه کار واقعا متفاوت داره تولید میکنه و به هیچ شخص و گروهی هم تا به حال رحم نکرده و نقطه اوج این سریلا در دو جا هست
1-گزارش های بهرام برای فرمانده که واقعا من خوشحالم از این جرات و جسارت رامبد
2- جلوهای ویژه کامپیوتری که هر چند تا سطح اول سینمای دنیا خیلی فاصله داره اما یه نوع آب و رنگ خاص به سریال داده و در فراخور انتظار ظاهر شده
امیدوارم این سریال استارتی باشه برای موجی نو در سریال سازی و روتین ایران.
ببخشید دوستان من اطلاع ندارم. مگه قراره مهران مدیری یه طنزه دیگه بسازه ؟ (من خبر ندارم )
من از اون موقع که رامبد رو توی خانه سبز دیدم تا حالا شفته کاراش شدم
من هیچ وقت با کارای مدیری نخندیدم(فقط از سر بیکاری می دیدم) اما با این طنز رامبد من همیشه در شرف انفجار امتازه لودگی هم نداره! کلی هم پیام داره!
کلا هیچی از مدیری کم نداره هیچ، بیشتر هم داره!
توضیح: مدیری خودش تو یه مصاحبه گفت ما اصلا سعی نمی کنیم پیام خاصی توی سریال بگونجونیم، طنز که ساخته می شه منتقد ها یه چیزایی
از توش برداشت می کنن که خودمونم توش دستی نداشتیم:| یه بار دیگه هم تو برنامه مثلث شیشه ای اینو گفت که دیگه همه دیدن(اون خودکاره رو مثال زد)
Last edited by *Necromancer; 15-10-2009 at 04:57.
دوست عزیز یعنی تو شب های برره هیچ پیام خاصی نبودددددددددددددددددد؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟توضیح: مدیری خودش تو یه مصاحبه گفت ما اصلا سعی نمی کنیم پیام خاصی توی سریال بگونجونیم، طنز که ساخته می شه منتقد ها یه چیزایی
از توش برداشت می کنن که خودمونم توش دستی نداشتیم:| یه بار دیگه هم تو برنامه مثلث شیشه ای اینو گفت که دیگه همه دیدن(اون خودکاره رو مثال زد)
انتظار داری مدیری بیاد بگه خودمون این پیام از قبل میدونستیم؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم یکی از طرفدار های طنز مسافران و مشخصا کارگردان آن یعنی رامبد جوان هستم ولی نمیشه به قطعیت گفت که کار رامبد جوان عالیه یا کار مدیری بهترینه و کار فلانی مزخرفه... چون طنز هایی که در 10 الی 15 سال اخیر در کشورمان پخش شده، تماما طنزهایی متعلق به زمان خودشان هستند،... بذارید چند مثال بزنم... من اگر یک بار دیگه طنز حرف تو حرف یا طنز سیب خنده و جوک معروف یوسف تیموری که اگه ادیسون برق رو اختراع نمیکرد... رو ببینم دیگه مثل سابق جلو تلویزیون خندم نمیگیره، یا اگه طنز پاورچین و چاپلوسی داوود و فرهاد رو ببینم، احتملا با خودم بگم این دلقک بازی ها چه پیامی دارن... یا بی وفایی خوندن بامشاد رو ببینم به جای خندیدم تلویزیون رو در حالت موت قرار بدم...!!! چون تمامی طنز هایی که پخش شدن و ما دیدیم، آنی و متعلق به یک زمان و موقعیت هستند و پیام هایی که میدن به درد همون زمان میخوره نه برای چند سال بعد... احتمالا بعد یکی دو سال بعد مسافران هم جذابیت خودش مثل الان را نداشته باشد... کلا کمتر پیش میاد طنزی به قدرت و جاودانگی طنز های (برای مثال) چارلی چاپلین که پر از خنده و پیام بود، ساخته شود... چون ساختشون سخته و ماهیت طنز یجوریه که تکرار و تقلید از طنز های موفق دیگه نتیجه ناموفق داره.
به همین خاطر به نظر من مقایسه کارگردان های های طنز و کارهاشون با هم زیاد درست نباشه...
ببخشید زیاد صحبت کردم...
یاعلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)