تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 173 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1724

نام تاپيک: perfect world international

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lol چقدر باحال !
    تو هم که در فرار کردن تخصص داری
    ولی کار اشتباهی کردین بیخیال شدین ! باس خودش دوباره اومده بود خب میزدنیش شاید دوباره آیتم میداد چی از این بهتر
    تاحالا که من همچین چیزیو ندیدم امیدوارم کسی ریپورت نده تا فیکسش نکنن
    آخه یه دفعه اومد همه غافلگیر شدن.هر کی یه طرف میدوید.اونا هم خواستن بزننش که به همه aoe زد همه رو کشت.منم که فرار کردم بیرون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینقدر بحث mount شد که منم اخر یکی خریدم.یک خرس به قیمت 900K .البته پلنگ با قیمت ارزونتر هم بود.حدود 850k و 750k اما توی AH بود.
    فکر میکنم این خرید و فروش mount هم راه خوبی برای پول در اوردن هست.اگه یک mount با همین قیمتها بخریم و حدود 1.8 mil بفروشیم یک شبه کلی سود می کنیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینقدر بحث mount شد که منم اخر یکی خریدم.یک خرس به قیمت 900K .البته پلنگ با قیمت ارزونتر هم بود.حدود 850k و 750k اما توی AH بود.
    فکر میکنم این خرید و فروش mount هم راه خوبی برای پول در اوردن هست.اگه یک mount با همین قیمتها بخریم و حدود 1.8 mil بفروشیم یک شبه کلی سود می کنیم.
    اه چقدر ارزونه اونجا.کدوم سرور بودی؟
    خوب پلنگ که بهتره چرا اونو نخریدی؟البته فکر کنم اشتباه میکنی پلنگ از خرس گرونتره.
    بعدش یعنی چی توی AH بود؟پس باید کجا باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اه چقدر ارزونه اونجا.کدوم سرور بودی؟
    خوب پلنگ که بهتره چرا اونو نخریدی؟البته فکر کنم اشتباه میکنی پلنگ از خرس گرونتره.
    بعدش یعنی چی توی AH بود؟پس باید کجا باشه؟
    من تو heaven's tear هستم.
    تو AH باید صبر کنی مدت مزایده تموم شه. بعضی ها قیمت خرید مستقیمشون یک مقدار بالا بود بعضی هم خرید مستقیم نداشت. منم حوصله صبر کردن نداشتم.اینو مستقیما از یک نفر خریدم، از این فروشگاههای گربه ای.
    پلنگ و خرس هم فکر میکنم دقیقا یکسان باشن از نظر سرعت. فقط تفاوتشون در ظاهرشون هست.در مورد قیمت هم اون دیگه به فروشنده مربوط میشه.خیلی قاعده مند نیست.به هر حال این خرس رو یک مدت نگه می دارم بعد سعی میکنم گرونتر بفروشمش. من چند بار چک کردم mount این قیمت همیشه پیدا میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تو heaven's tear هستم.
    تو AH باید صبر کنی مدت مزایده تموم شه. بعضی ها قیمت خرید مستقیمشون یک مقدار بالا بود بعضی هم خرید مستقیم نداشت. منم حوصله صبر کردن نداشتم.اینو مستقیما از یک نفر خریدم، از این فروشگاههای گربه ای.
    پلنگ و خرس هم فکر میکنم دقیقا یکسان باشن از نظر سرعت. فقط تفاوتشون در ظاهرشون هست.در مورد قیمت هم اون دیگه به فروشنده مربوط میشه.خیلی قاعده مند نیست.به هر حال این خرس رو یک مدت نگه می دارم بعد سعی میکنم گرونتر بفروشمش. من چند بار چک کردم mount این قیمت همیشه پیدا میشه.
    راستی لول چندی؟ کلاست چیه؟
    کاش میومدی dreamweaver .الان ما تو گیلدمون سه تا ایرانی هستیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستی لول چندی؟ کلاست چیه؟
    کاش میومدی dreamweaver .الان ما تو گیلدمون سه تا ایرانی هستیم.
    wizard لول 45 هستم .اون اول که شروع کردم نمی دونستم شما کدوم سرور هستید.این سرور رو هم به خاطر جمعیت بالاترش انتخاب کردم.الان دیگه برای تغییر سرور دیره تا لول 20 جا داشت ولی الان دیگه خیلی بالا اومدم.اگه خواستم یک کاراکتر دیگه بسازم میام اونجا.اینجا هم تو یک گیلدی وارد شدم بعد از یک مدت لیدرش با یک عده از guild خارج شدن بعد بدون اطلاع لیدری رو دادن به من.جالبه که نه امکان resign هست و نه ترک یا انحلال guild .همینجوری زور زورکی لیدر باقی موندم.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لعنت به این شانس !!!!!! لعنت
    مونت ببر قیمتش 1.3 بود 50K پول کم داشتم هر چی آیتم داشتم گذاشتم AH ولی 2 دقیقه بعد مونت فروخته شد !!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لعنت به این شانس !!!!!! لعنت
    مونت ببر قیمتش 1.3 بود 50K پول کم داشتم هر چی آیتم داشتم گذاشتم AH ولی 2 دقیقه بعد مونت فروخته شد !!
    اه عجب بد شانسی ای.
    واقعا قیمت توپی بود.خوب تو هم اشتباه کردی باید آیتما رو npc میکردی و سریع میخریدی.خوب معلومه تا تو صبر کنی آیتمات تو AH فروش بره مونت رو رو هوا میزنن.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منظورم متریال ها بود بقیه رو npc دادم !
    تو هم که نبودی ازت بگیرم پیش خودم میگفتم همیشه که آن بود حالا که لازمش داریم آفه
    در نهایت رفتم همون خرس رو خردیم . لول 9 اسپید 11 قیمت 1.100.000 .
    این چرا از کنار هر چی رد میشه سریع میندازش پایین . کلا روی اعصابه شیطونه میگه برم بفروشمش 1.8

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم متریال ها بود بقیه رو npc دادم !
    تو هم که نبودی ازت بگیرم پیش خودم میگفتم همیشه که آن بود حالا که لازمش داریم آفه
    در نهایت رفتم همون خرس رو خردیم . لول 9 اسپید 11 قیمت 1.100.000 .
    این چرا از کنار هر چی رد میشه سریع میندازش پایین . کلا روی اعصابه شیطونه میگه برم بفروشمش 1.8
    به به مبارکه پس بالاخره خریدی.
    از روی خرس میفتی چون الان وحشیه و رام نشده هنوز.باید بهش غذا بدی.تا رنگ مونت سبز شد باید بهش غذا بدی تا loyalty اش بره بالا.لویالتیش که بالای 500 بشه دیگه از رو مونت نمیفتی.ولی الان شانس افتادن 100% هستش.همینطور که لویالتی بالا میره شانس افتادن کمتر میشه.
    همیشه چند تا pure water از pet manager بخر و همراهت داشته باش و تا رنگش سبز شد بده بخوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •