تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 966 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تا یاد دارم دانشگاه ازاد همیشه ظرفیتش رو نزدیکه 300 هزار اعلام کرده و امسال هم همین طور بوده
    تعداد قبولی با ظرفیت فرق داره ها...!
    شاید تعداد قبولی ها نزدیک 600-700 هزار تا باشه اما 200-300 هزار نفر از قبولی ها به دانشگاه نمیرند تا ظرفیت همون 300 هزار تا باشه . شاید نصف قبولی ها به دلایل مختلف مثه ( قبولی در دانشگاه سراسری - ازمایشی شرکت کردن - هزینه ی بالا و نرفتن به ازاد و ... ) به دانشگاه نرن

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

پس اون قضیه آقا امسال ظرفیت ها بیشتر شده و برا هر داوطلب احتمال قبولی 60 در صده چی شد؟؟

داره خودمونی میشه mehdiaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فعلا سمنان

پيش فرض

آقا آقا یه خبر خوش ....
    تاریخ اعلام نتایج رشته های غیر پزشکی و پزشکی دانشگاه آزاد اعلام شد ......
    تاریخ 88/6/10 همین سه شنبه

4. این کاربر از mehdiaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه من سارینا هستم و جدیدالورود
    میشه منو از سردرگمی دربیارین من چه کار کنم کدام دانشگاه بهتره

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من تا یاد دارم دانشگاه ازاد همیشه ظرفیتش رو نزدیکه 300 هزار اعلام کرده و امسال هم همین طور بوده
    تعداد قبولی با ظرفیت فرق داره ها...!
    شاید تعداد قبولی ها نزدیک 600-700 هزار تا باشه اما 200-300 هزار نفر از قبولی ها به دانشگاه نمیرند تا ظرفیت همون 300 هزار تا باشه . شاید نصف قبولی ها به دلایل مختلف مثه ( قبولی در دانشگاه سراسری - ازمایشی شرکت کردن - هزینه ی بالا و نرفتن به ازاد و ... ) به دانشگاه نرن
    آره موافقم
    تازه خیلی از بچه های سوم کنکور ازاد آزمایشی شرکت می کنن ولی نمی تونن برن
    ظرفیت ها فرقی نکرده بود امسال فقط کافیه دفترچه امسال و با پارسال مقایسه کنی فرقی نکرده

لام به همه من سارینا هستم و جدیدالورود
    سلام ! خوش اومدی

منظورت چیه ؟ کدوم دانشگاه مد نظرت هست؟

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

اینو فکر کنم واسه سال دیگه پرسیدی؟
    این همه منتظر این خبر بودم حالا زیاد خوشحال نیستم
    عجب!!

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نحوه اعتراض داوطلبان کنکور‌ آزاد به نتایج اعلام شد

نحوه اعتراض داوطلبان کنکور‌ سراسری دانشگاه آزاد اسلامی به نتایج نهایی این آزمون از طریق مرکز آزمون این دانشگاه اعلام شد. به گزارش خبرگزاری مهر، داوطلبان کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در گروههای پزشکی و غیر پزشکی می توانند از ساعت 10 صبح روز سه شنبه هفته جاری با مراجعه به سایت اعلام نتایج مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارنامه های خود را مشاهده کنند.
    داوطلبان می توانند هرگونه اعتراض احتمالی نسبت به نتیجه آزمون خود را از طریق پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال و کد رهگیری جهت پیگیری اعتراض خود را دریافت کنند.
    از میان تعداد شرکت کنندگان کنکور پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد 300 هزار نفر در سال تحصیلی آینده پذیرش می شوند.

635 هزار نفر در آزمون غیر پزشکی و 165 هزار نفر در آزمون علوم پزشکی دانشگاه آزاد شرکت کردند.
    کنکور غیر پزشکی دانشگاه آزاد در روزهای پنجشنبه و جمعه 11 و 12 تیرماه و آزمون پزشکی این دانشگاه نیز در جمعه 26 تیرماه برگزار شد.

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد ساعت 10 سه شنبه اعلام می‌شود

معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد از زمان اعلام نتیجه کنکور سراسری این دانشگاه خبر داد و گفت: نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد سه شنبه 10 شهریور ماه در ساعت 10 صبح از طریق سایت اینترنتی مرکز آزمون این دانشگاه منتشر می شود. محمد رضا مهراد فر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: داوطلبان شرکت کننده در این آزمون می توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از نتیجه نهایی پذیرش اطلاع یابند.
    وی افزود: از میان تعداد شرکت کنندگان در کنکور پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد 300 هزار نفر در سال تحصیلی آینده پذیرش می شوند.
    مهرادفر در ادامه به مهر گفت: 635 هزار نفر در آزمون غیر پزشکی و 165 هزار نفر در آزمون علوم پزشکی دانشگاه آزاد شرکت کردند.
    کنکور غیر پزشکی دانشگاه آزاد در روزهای پنجشنبه و جمعه 11 و 12 تیرماه و آزمون پزشکی این دانشگاه نیز در جمعه 26 تیرماه برگزار شد.

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

دانشگاه آزاد دیگه
    من که نفهمیدم تو چی گفتی

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

سلام خدمت همه ی اساتید گرامی . ممنون میشم اگه به سوال منه تازه وارد هم جواب بدید :
    من انتخاب اولم رو مهندسی شیمی / طراحی فرآیندهای صنایع نفت / تهران جنوب زدم . فرض بر اینکه ظرفیت پذیرشش 150 تا باشه ، و رتبه ی من شده 160 و انتخاب اول قبول نشدم ولی انتخاب دومم رو که مهندسی نفت / علوم و تحقیقات هست رو قبول شدم . از طرف دیگه مثلا 50 نفر از قبول شدگان رشته ی انتخاب اولم بنا به هر دلیلی ثبت نام نمیکنن ( یا میرن سراسری یا آزمایشی بودن یا ... ) . حالا میخواستم ببینم اینجا اسم من توی لیست ذخیره های رشته ی انتخاب اولم هستش ؟ یا نه چون تو انتخاب دومم قبول شدم باید حتما اونو برم .

میدونم سوالم یه کم پیچیده بود ، ولی ممنون میشم سریعا پاسخ بدید .

همین الان که داشتم این مطلبو می نوشتم هم کانال 6 اعلام کرد فردا نتایج رو میگن ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •