تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 215 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2144

نام تاپيک: با این درصد و رتبه رشته مورد علاقم رو قبول می شم ؟

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

آخه به خاطر همین پرسیدم ، من یه جا خونده بودم که تو مدرک قید میشه که شبانه خوندی(تو یه سایت معتبر بود ولی یادم نیست)
    مثل اینکه اون قدیم بود...الان دیگه نمینویسن....همونطوری که نیلگون عزیز گفت بستگی به رفت و آمدت داره که کدومو انتخاب کنی
    ولی متاسفانه وضع کار انقد تو ایران خرابه که به اولین چیزی که توجه میکنن اینه که از کدوم دانشگاه مدرک گرفتیو سراسری بوده چی بوده

2. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایتش معتبر نبوده عزیز

این تهران اصلا شبانه نداره

یعنی داره ولی 2 3 رشته ....!!
    :/

مهندسی شیمی هم دانشگاه تهران شبانه داره ولی کجا برگزار میشه؟ رضوانشهر گیلان!!!!!!! نمیدونم چه جوریاس :|

4. 2 کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا مگه مهمه ؟!!!

هرچی باشه بهتر از پیام تاریکی و غیر انتفاعی هست!:|

6. این کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

هرچی باشه بهتر از پیام تاریکی و غیر انتفاعی هست!:|
    حالا غیر انتفاعی هم خیلی بد نیست
    فقط خرج مخارجش زیاده
    ما که امیدمون به غیر انتفاعیه

8. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سایتش معتبر نبوده عزیز

این تهران اصلا شبانه نداره

یعنی داره ولی 2 3 رشته ....!!
    :/

مهندسی شیمی هم دانشگاه تهران شبانه داره ولی کجا برگزار میشه؟ رضوانشهر گیلان!!!!!!! نمیدونم چه جوریاس :|
    من کی گفتم شبانه تهران؟؟؟

10. این کاربر از payman1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه کلا گفتم تهران رشته های شبانه ش خیلی کمه در برابر بقیه شهر ها

حالا شاید امسال فرق کنه
    ولی پارسال که خبری نبود ....

12. 2 کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahmud.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب دوست عزیز وقتی 150 نفر بشه 157 نفر یعنی اضافه بر سهمیه گرفتن که ربطی به سهمیه ها نداره اصلا 257 نفر بگیرن از سهمیه ما که نمیزنن... ولی اینکه 40 درصد اولیه رو بگیرن برامون خیلی زور داره اونم که میگی برای دستگاه اطلاعاتیشون نیاز دارن با اضافه بر سهمیه میگیرن...نه اینکه از سهمیه ها بگیرن
    اینم که میگی صداش در نمیاد مطمئنا در میاد چون وقتی شما میری دانشگاه انتخاب رشته میکنی تعداد نفرات حاضر برای ورودی شما نشون داده میشه و با سهمیه دفترچه مقایسه میکنی و گندش در میاد که اضافه بر سازمانه من خودم چند تا از فامیلامو دیدم میگفتن 5 و6 تا فرق داره ولی تو رشته های درپیت نه...
    تازه این یکی از راهای تابلو شدنشه ... مطمئن باش در میاد
    چی می گی اون 5 درصد اضافه برای سهمیه شهید کاملا قانونیه و تو همه رشته اعمال میشه منظور من این بود که سهمیه شهید و رزمنده دو چیز جداگانست و این دو تا رو نباید قاطی کنی سپاه هم اگه بخواد استفاده کنه از سهمیه رزمنده استفاده می کنه که 40 دزصد هست (خدا بده برکت نیازی به اضافه ظرفیت نداره) از نظر گند هم که تو نمی تونی بری رتبه اونارو ببینی فوقش میگن سهمیه رزمنده داشتیم
    سلام من یکی از پارسالیام که تا حالا فقط پست ها رو می خوندم ولی دوست دارم که یه سری از اطلاعاتم رو به شما بگم رتبه پارسالم توی کنکور ریاضی زیر 500 کشور بود.

اکه مث خودم شهرستانی غیر بومی تهران هستید بدونید که اگه کنکور 86 87 و88 رو بخوایم مقایسه کنیم چیزی که ثابته 40% ظرفیت رزمندگانه (که من خودم حدس می زنم که حدود 8% توی رشته ریاضی پر بشه چون فک کنم رشته های حقوق و پزشکی و ... رو بیشتر برن) و می مونه 60%.

.............................
    این سهمیه رزمندگان رو شما متوسط فرض کردید چیزایی که در مورد پر شدن این سهمیه پیدا کردم اینا هست
    وي ادامه داد : يكي از مشكلات آنكور سراسري بحث سهميه هاست، در حال حاضر ۴٠ درصد ظرفي ت ها به
    سهميه رزمندگان اختصاص دارد آه اين ميزان، در رشته هاي مطلوب مهندسي، حقوق، پز شكي، تقري با
    بالاي ٣٠ درصد و حتي خود ۴٠ درصد پر م ي شود، ولي چون تعداد اين رشته ها محدود است در آل آشور
    آمتر از ٢ درصد از اين سهميه استفاده مي شود و در واقع در آل آشور ٣٧ تا ٣٨ درصد اين ظرفيت خالي
    مي ماند آه در حال حاضر درباره اين ظرفيت هاي مازاد برا ساس سياست بو مي گزيني و سهميه ب ندي
    منطقه اي عمل مي آنيم و اين سهميه باقي مانده را به ساير داوطلبان اختصاص مي دهيم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    معاون سازمان سنجش گفت : اولا دو درصد عنوان شده در حالت کلی صحيح و به تفکيک در رشته ها و
    دوره های مختلف متفاوت است به طوری که در دوره های پر متقاضی رشته های مط لوب، این در صد به
    شدت افزایش می یابد به عنوان مثال درصد پذیرش ایثارگران در پزشکی کنکور سال گذشته ٢۶ درصد و در
    برق دانشگاه شریف و تهران نيز این درصد ١۴ بوده است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پور عباس - رئيس سازمان سنجش آموزش کشور نيز چندی پيش درباره این سهميه گفت : این ۴٠ درصد
    هر ساله در رشته های مطلوب دانشگاهها به ميزان ٢٠ تا ٣٠ درصد تکميل می شود اما در ميانگين ک لی
    کمتر از ٢ درصد آن استفاده می شود از این رو در ميانگين کل کشور ٣٧ تا ٣٩ درصد ا ین ۴٠ درصد خا لی
    می ماند و ما این ظرفيت خالی را بر اساس سياست مصوب بو می گز ینی در اختيار سایر داوطلبان آزاد
    قرار می دهيم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mahmud.k; 24-07-2009 at 00:30.

14. 2 کاربر از mahmud.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m-narvan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درسته تابلو میشه ولی صرفا تابلو شدنش کاری از پیش نمی بره خیلی چیزا الان تابلوئه ولی ملت به روی خودشون نمیارن.
    یکی از دانشجو های معماری علم و صنعت ورودی 82 می گفت تو دفترچه ظرفیت 32 بوده ولی 70 نفر سر کلاس بودن.
    به عناوین مختلف اضافه مبشن به جز این قضیه ی سهمیه ها، بچه هایی که پدر یا مادرشون عضو هیئت علمی یا استاد یه دانشگاه معتبر باشن به راحتی انتقالی می گیرن یا مثلا بچه های سفیر های ایران بعد از برگشتن تو هر دانشگاه ایران که بخوان میتونن ادامه تحصیل بدن.

16. 3 کاربر از m-narvan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تو صندق زیر میز ! اگه خاسی بیا

پيش فرض

من یه دوستی دارم که سال قبل با رتبه 246 برق شیراز آورد ابته مهندسی شیمی دانشگاه تهران هم آورده بود ولی الان برقه . به نظرشما کار درستی کرده که اول برق شیراز زده (بومی فارس منطقه سه)

18. این کاربر از eman253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beh,p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من

پيش فرض

آخه به خاطر همین پرسیدم ، من یه جا خونده بودم که تو مدرک قید میشه که شبانه خوندی(تو یه سایت معتبر بود ولی یادم نیست)
    کی این چرت و پرت رو گفته.عزیزم سایتش اصلا معتبر نبوده . مدرکش با روزانه یکیه ولی توی شبانهMoney Talks
    راستی دوست عزیزمون جناب bnmb کجاست دلمون برای تشکر هایش تنگ شده
    Last edited by beh,p; 24-07-2009 at 08:23.

20. 2 کاربر از beh,p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •