خب دوست عزیز وقتی 150 نفر بشه 157 نفر یعنی اضافه بر سهمیه گرفتن که ربطی به سهمیه ها نداره اصلا 257 نفر بگیرن از سهمیه ما که نمیزنن... ولی اینکه 40 درصد اولیه رو بگیرن برامون خیلی زور داره اونم که میگی برای دستگاه اطلاعاتیشون نیاز دارن با اضافه بر سهمیه میگیرن...نه اینکه از سهمیه ها بگیرن
اینم که میگی صداش در نمیاد مطمئنا در میاد چون وقتی شما میری دانشگاه انتخاب رشته میکنی تعداد نفرات حاضر برای ورودی شما نشون داده میشه و با سهمیه دفترچه مقایسه میکنی و گندش در میاد که اضافه بر سازمانه من خودم چند تا از فامیلامو دیدم میگفتن 5 و6 تا فرق داره ولی تو رشته های درپیت نه...
تازه این یکی از راهای تابلو شدنشه ... مطمئن باش در میاد
چی می گی اون 5 درصد اضافه برای سهمیه شهید کاملا قانونیه و تو همه رشته اعمال میشه منظور من این بود که سهمیه شهید و رزمنده دو چیز جداگانست و این دو تا رو نباید قاطی کنی سپاه هم اگه بخواد استفاده کنه از سهمیه رزمنده استفاده می کنه که 40 دزصد هست (خدا بده برکت نیازی به اضافه ظرفیت نداره) از نظر گند هم که تو نمی تونی بری رتبه اونارو ببینی فوقش میگن سهمیه رزمنده داشتیم
سلام من یکی از پارسالیام که تا حالا فقط پست ها رو می خوندم ولی دوست دارم که یه سری از اطلاعاتم رو به شما بگم رتبه پارسالم توی کنکور ریاضی زیر 500 کشور بود.
اکه مث خودم شهرستانی غیر بومی تهران هستید بدونید که اگه کنکور 86 87 و88 رو بخوایم مقایسه کنیم چیزی که ثابته 40% ظرفیت رزمندگانه (که من خودم حدس می زنم که حدود 8% توی رشته ریاضی پر بشه چون فک کنم رشته های حقوق و پزشکی و ... رو بیشتر برن) و می مونه 60%.
.............................
این سهمیه رزمندگان رو شما متوسط فرض کردید چیزایی که در مورد پر شدن این سهمیه پیدا کردم اینا هست
وي ادامه داد : يكي از مشكلات آنكور سراسري بحث سهميه هاست، در حال حاضر ۴٠ درصد ظرفي ت ها به
سهميه رزمندگان اختصاص دارد آه اين ميزان، در رشته هاي مطلوب مهندسي، حقوق، پز شكي، تقري با
بالاي ٣٠ درصد و حتي خود ۴٠ درصد پر م ي شود، ولي چون تعداد اين رشته ها محدود است در آل آشور
آمتر از ٢ درصد از اين سهميه استفاده مي شود و در واقع در آل آشور ٣٧ تا ٣٨ درصد اين ظرفيت خالي
مي ماند آه در حال حاضر درباره اين ظرفيت هاي مازاد برا ساس سياست بو مي گزيني و سهميه ب ندي
منطقه اي عمل مي آنيم و اين سهميه باقي مانده را به ساير داوطلبان اختصاص مي دهيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون سازمان سنجش گفت : اولا دو درصد عنوان شده در حالت کلی صحيح و به تفکيک در رشته ها و
دوره های مختلف متفاوت است به طوری که در دوره های پر متقاضی رشته های مط لوب، این در صد به
شدت افزایش می یابد به عنوان مثال درصد پذیرش ایثارگران در پزشکی کنکور سال گذشته ٢۶ درصد و در
برق دانشگاه شریف و تهران نيز این درصد ١۴ بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پور عباس - رئيس سازمان سنجش آموزش کشور نيز چندی پيش درباره این سهميه گفت : این ۴٠ درصد
هر ساله در رشته های مطلوب دانشگاهها به ميزان ٢٠ تا ٣٠ درصد تکميل می شود اما در ميانگين ک لی
کمتر از ٢ درصد آن استفاده می شود از این رو در ميانگين کل کشور ٣٧ تا ٣٩ درصد ا ین ۴٠ درصد خا لی
می ماند و ما این ظرفيت خالی را بر اساس سياست مصوب بو می گز ینی در اختيار سایر داوطلبان آزاد
قرار می دهيم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید