سلام
حقیقتش منم نمیدونم این پچ چه کارائی داره
میشه ویژگی های این پچ رو بگین
ممنون
سلام
حقیقتش منم نمیدونم این پچ چه کارائی داره
میشه ویژگی های این پچ رو بگین
ممنون
راستش اینا رو هنگام نصب خودش مینویسه:
ولی یه سری اشکالات مثل شلیک کردن خودبه خودی سم و درست کاور نگرفتن رو خودم شاهدش بودم که درست شدندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا دیگه چه چیزهای دیگه خوب شده هنوز متوجه نشدم
[/COLOR]
يكي بگه محل سيو بازي كجاست؟ xp
من الان بازیو نصب کردم.نمی دونم چرا بعد از این که آرم شرکت و این چیزا میاد دیگه چیزی نشون نمیده و صفحه سیاه می مونه و منوی بازی نمیاد.
نسخه ای که من دارم صد در صد سالمه ولی نمی دونم چرا اصن قاطی کردم که کرکش کدومه. یه فایل 50 کیلوبایتی به نام SKIDROW.exe هستش که من فکر می کردم کرک بازیه اینه ولی روش کلیک می کنی چیزی خاصی نمیاد. تازه یه لانچر هم نصب شدش که وقتی روش میرم ارور میده.حالا به نظرتون باید چی کارکنم؟
من چشمم آب نمی خوره بتونم بازیش کنم![]()
سلام
من کیبرد و موسم یو اس بی هستش که بعد چند دقیقه بازی کردن قفل میشه و نمیشه ازش استفاده کرد پچ رو هم ریختم اما درست نشده
اینجاست:
documents & settings\administrator folder\local settings \application data\storage\skidrow\2
ذوستان این هم تراینر برای کسایی که توی بازی مشکل دارن
ورژن 1.0 حجم 72 Kb
ورژن 1.2 حجم 72 Kbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
به نام خدا
سلام به همه
دوست عزیز من هم امروز بازی دانلودش تموم شد و همین الان نصبش کردم و با مشکل شما برخورد کردم
آومدم تو اینجا پیغام بدم دیدم شما زودتر نوشتی
آقا من همین الان اجراش کردم موقعی که به اینترنت وصل باشی صفحه سیاه رد می شه
تازه یه کار دیگه کارت شبکه سیستم رو فعال کن حتی اگه شبکه وصل نباشه فقط آیکونش کنار ساعت بیاد هم
صفحه سیاه رد می شه من الان دیسکانکت کردم و همین کارو کردم شد
من هم دقیقا این سوال رو کرده بودم و یکی از دوستان جوابمو دادن , درست 3 صفحه قبل , پست شماره 953
شما باید Local Area Connection رو Enable کنید به طریق زیر:
من disable کرده بودم داخل بازی نمیرفت.enable کردم مشکلم حل شد.
![]()
سلام اگه میشه بگین این local area connection توی ویندوز ویستا کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)