دریاچه ی 1 , چونکه دمای جوشش بیشتره پس ناخالصی موجود درش هم باید بیشتر یاشه
اگه پاسخش رو دارید یه چک کنید به منم بگید![]()
دریاچه ی 1 , چونکه دمای جوشش بیشتره پس ناخالصی موجود درش هم باید بیشتر یاشه
اگه پاسخش رو دارید یه چک کنید به منم بگید![]()
چطور به خاطر زیاد بودنش میگی؟وه...فصل یکت؟؟؟!!!
دلتا s که چیزی نداره...
واکنش دهنده=s1
فراورده=s2
باید به این ترتیب عمل کنی...یعنی اگر یک رو نداشت بری سراغ دوم...
1-گاز(g):اگر در معادله گاز داشت باید تعداد مول های فراورده و واکنش دهنده رو بنویسی و s2-s1
2-محلول(aq) : اینم عین گاز هست البته اگه گاز نداشت میای سراغ این)
3-حالت فیزیکی(g>aq>l>s)
4-دما : دمای s2 منهای s1
5-حجم: حجم و آنتروپی با هم رابطه مستقیم دارند)
دلتا اس برابر است با اس 2 منهای اس 1 ... ببین دلتا اس مثبت میشه یا منفی
دلتا g هم هیچی نداره حوصلم اومد برات میگم...
ممنون ببینم می تونم مساله هاشو حل کنم...
فصل 1موازنه هارو مشکل دارم فقط نمی تونم خوب حلشون کنم خیلی سختن...
فصل 3برای تفکیک یونی باید گروه ها رو حفظ باشیم تا ظرفیتهاش رو تشخیص بدیم و تفکیکشون کنیم؟؟تو جدول داخل برگه ی امتحانی که واسه ظرفیتها میگن1.2.3.4.3.2.1تا گروه هلیوم می یاد درسته؟(گروه عمودی هلیوم حساب نمیشه)
اگه کسی بود این دوتارو توضیح ممنون میشم...
Last edited by ardavan_2008; 31-05-2009 at 19:11.
اولین کاری که برای موازنه انجام میدین پیدا کردن ذره ای هست که بیشترین اتم ها رو داره ( یه جورایی ذره کلیدی هست)
بعد ضریب موادی که در طرف دیگه ی واکنش هستن رو با استفاده از ذره ی کلیدی تون بدست می آرید ... و همینطور ضریب همه ذرات بدست می آد , مستلزم تمرین بسیار هست ... خدا بیامرزه پدر مادر معلممون رو , از بس امتحان گرفت یاد گرفتیم![]()
نه جواب ندارم از قديم گفتن چو داني و پرسي سوالت خطاست
خيلي دنبال جوابش گشتم نه توي نت پيدا كردم نه مجموعه سوالات امتحان نهايي![]()
کسی میدونه ( البته همه میدونن جز من ! ) که ترتیب عناصر برای نوشتن فرمول تجربی چه طوریه ؟!؟ ( منظورم اون 0/25 اخر سوال هست که باید زیروند ها رو کنار عناصر بنویسید ) البته میدونم که اول فلز باید نوشته بشه بعد نافلز اما داخل این سوالاتی که دو تا فلز هست و یک نافلز ترتیب چطوره ؟!
بفرما خواهر
جواب کلید تصحیح!
دریاچه 1
چون هر قدر تعداد مولهای حل شونده در حلال بیشتر باشد نقطه جوش محلول حاصل بیشتر خواهد شد!
0/75![]()
Last edited by B L A S T E R; 31-05-2009 at 20:01.
خدا کنه امتحان اسون بگیرن با این وضع که اینا یکی در میون امتحانا رو سخت میگیرن فردا باید سخت باشه یا پیغمبر
ee من میخواستم جوابشو بزارم...بفرما خواهر
جواب کلید تصحیح!
دریاچه 1
چون هر قدر تعداد مولهای حل شونده در حلال بیشتر باشد نقطه جوش محلول حاصل بیشتر خواهد شد!
0/75![]()
نه من هیچی نخوندم ...تازه فصل 2 رو تموم کردم...کتابم نخوندم...چطور به خاطر زیاد بودنش میگی؟
ممنون ببینم می تونم مساله هاشو حل کنم...
فصل 1موازنه هارو مشکل دارم فقط نمی تونم خوب حلشون کنم خیلی سختن...
فصل 3برای تفکیک یونی باید گروه ها رو حفظ باشیم تا ظرفیتهاش رو تشخیص بدیم و تفکیکشون کنیم؟؟تو جدول داخل برگه ی امتحانی که واسه ظرفیتها میگن1.2.3.4.3.2.1تا گروه هلیوم می یاد درسته؟(گروه عمودی هلیوم حساب نمیشه)
اگه کسی بود این دوتارو توضیح ممنون میشم...
به نظرتون اگه فصل 3 رو از امتحان نهایی ها بخونم بسه؟؟؟
اینم برای این که پسر خوبی هستی میذارمفصل 1موازنه هارو مشکل دارم فقط نمی تونم خوب حلشون کنم خیلی سختن...
1-نوشتم معادله نمادی و شمارش اتم ها در دو طرف مساله
2-انتخاب ماده ای که بیشترین تعداد اتم را دارد و انتخاب اتمی از آن ماده که تعدادش بیشتر است . به جز هیدرژن(H) و اکسیژن(O) سپس موازنه آن اتم و اتم های دیگر
نکته 1 : اگر تعداد اتمی در دو طرف معادله برابر نباشد یکی از آن ها را (معمولا عدد کوچکتر) در عددی ضرب میکنیم تا برابر شود . سپس عدد مورد نظر را در معادله وارد میکنیم.
نکته 2 :اگر یون چند اتمی در دو طرف معادله ثابت باشد آن را به صورت یک واحد مستقل در نظر میگیریم.
3-ابتدا H و بعد O را موازنه میکنیم.
4-اگر لازم باشد مرحله 2 و 3 را تکرار میکنیم.و اگر ضریب کسری داشتیم کل معادله را در مخرج کسر ضرب میکنیم.تا کسر از بینبرود.ضرایب باید به صورت کوچکترین عدد صحیح ممکن باشد.
دستم درد نکنه!!![]()
Last edited by caca_caca888; 31-05-2009 at 20:39.
وای...
دو ساعته دارم تو 10 صفحه اول فصل دو درجا میزنم..
اعصابم خورد شده..
من بر عکس همه فصل 1 رو توپ فهمیدم![]()
به نظر من از کتاب بخونی بهتره...ه من هیچی نخوندم ...تازه فصل 2 رو تموم کردم...کتابم نخوندم...
به نظرتون اگه فصل 3 رو از امتحان نهایی ها بخونم بسه؟؟؟
10صفحه ی اولش که چیزی نداره اخراش سخته...البته به پای 1نمیرسه...دو ساعته دارم تو 10 صفحه اول فصل دو درجا میزنم..
اینم بی زحمت جواب بدیدممنون:
فصل 3برای تفکیک یونی باید گروه ها رو حفظ باشیم تا ظرفیتهاش رو تشخیص بدیم و تفکیکشون کنیم؟؟تو جدول داخل برگه ی امتحانی که واسه ظرفیتها میگن1.2.3.4.3.2.1 کدوم گروهها حساب میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)