آقا كسي نيست به دوتا سوال اين بنده خدا جواب بده؟؟؟؟
مخصوصاٌ سوال اوليش.
آيا واقعا ميشه توش سيم كارت گذاشت؟؟؟؟و استفاده كرد؟؟؟؟
ممنون
آقا كسي نيست به دوتا سوال اين بنده خدا جواب بده؟؟؟؟
مخصوصاٌ سوال اوليش.
آيا واقعا ميشه توش سيم كارت گذاشت؟؟؟؟و استفاده كرد؟؟؟؟
ممنون
اين اسلات سيم كارت بيشتر براي شبكه هاي مبتني بر 3G هست و فقط براي استفاده اينترنتآيا واقعا ميشه توش سيم كارت گذاشت؟؟؟؟و استفاده كرد؟؟؟؟
در ايران قابل استفاده نيست و اگر هم با GPRS كار كنه باز هم قابل استفاده نيست ، 1 - پوشش دهي ضعيف مخابراتي در ايران 2 - قيمت بسيار بالا
dostan bekhoda az in komaka va rahnamaiyaii ke mikonid kheyli khosh halam ta hala koli karam rah oftade hameye Driveram nasb shodan faghat ino mikhastam bedonam to Studio 1555 in kelidhaye F1 ta F12 kar nemikone?yani faghat hamon shourt cuteshon kar mikone khode kelidhaye f1 ta f12 kare aslishon roo anjam nemidan ?
درود به همه
جای سیمکارتی که زیر جای باتری dell studio 1555 هست چه جوری کار می افته
لطفا پست رو با زبان پارسي بنويسيد
منظورتون داخل سيستم عامل هست ؟
درود به همه
این اسلات سیم کارت رو نمیشه با سیمکارت ایرانسل استفاده کرد؟
ببخشید پست بالایی رو اشتباهی زدم
سلام به همه دوستان
من با سيم كارت ايرانسل امتحان كردم ولي جواب نداد
كسي هست بتونه با سيم كارت پيام رسان ايرانسل امتحان كنه و نتيجش رو بگه.
با سلام دوستان شرمنده پست قبلی من فینگلیش بوود دوستان گفتن فارسیش کنم خوب اینجا میخوام چنتا سوال اساسی بپرسم شاید به درد بقیه هم بخوره 1-چرا کلیدهای F1 تا F12 توی STUDIO 1555 کار نمی کنه؟ مثلا من توی مرورگر OPERA میرم و کلید F11 یا F12 رو میزنم هیچ واکنشی نشون نمیده ولی در صورتی که باید عمل بکنه خوب سوال 2- من روزانه شاید 8 ساعت با لپ تاپم یکسره بدون استراحت کار می کنم مشکلی نداره؟یعنی واسه لپ تاپ مشکلی پیش نمیاد؟ من از دوستان پرسیدم گفتن باطریش رو در بیار و کار بکن بهتره یعنی مستقیم به برق بزن خوب میخوام بدونم نمیشه توی تنظیمات وقتی به برق میزنم باطریش رو غیر فعال بکنیم؟اگه امکانش هست لطفاً را هنمایی بکنیدچون نمیشه هی باطری رو در بیارم و جا بندازم میترسم خرااب بشه
و سوال آخر اینکه لپ تاپم صداش بعضی وقتا قاطی میکنه یعنی آهنگ میزارم صدا نداره چیکار کنم؟ راستی رو کیبورد که صدا رو کم و زیاد میکنم بعضی وقتا مقدار کم و زیاد شدنش رو روی lCD نشون نمیده اما کم و زیاد میشه نور صفحش هم همین مشکل رو داره
Last edited by saam_metal5; 07-01-2010 at 09:53.
من 7 نصب نکردم اما ویستای خودش اول داده بود 5.1 بعد که پاک کردم دوباره ریختم گفت 5 نمیدونم چرا اینطوریه
کسی چیزی از چراغ های پشت باطری میدونه؟ یا ارتقا رایگان به 7 ؟
چراغ هاي پشت باتري احتمالا عمر باتري رو نشون مي دن يعني وقتي همشون روشن بشن ديگه باتري قابل استفاده نيست و بايد تعويض بشن
حالا شما سون 32 بايتي ريختي يا 64 بايتي؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)