من هم این بازی رو گرفتم
خیلی خوبه ولی به گرید نمیرسه
من هم این بازی رو گرفتم
خیلی خوبه ولی به گرید نمیرسه
من بازیم 2تا dvd هست و کرک نداره.
از گرید خیلی بهتره
خوب کرکش همون فایل اجرایی بازی هست که به طور خودکار موقع نصب بازی ریخته توی محل نصب
به اسمSHIFT.exe
من با آخرین تنظیمات بازی هر دو رو بازی کردم.اگه تو پیست نگاه کنید گرید واقعا بهتره.یه چیز دیگه اینکه وقتی تو گرید تصادف میکردید ماشین دچار عیب میشد ولی تو این با اینکه 1-2 سالی از گرید میگذره تو این بازی هر چقدر هم ماشین داغون شه هیچ چی نمیشه که واقعا غیر واقعی هست.حرکت ماشین هم از توکابین قشنگه ولی وقتی با یه دوربین دیگه نگاه میکنیم اصلا واقعی به نظر نمیاد و هی بالا پایین میپره.ولی در کل بازیه وقت پر کنیه و عمرا به گرید که 2 سال پیش اومده نمیرسه.
این ترمز اتوماتیکشو نمیشه کاری کرد؟
خیلی نسبت به گرید آسونتره من تو گرید یه دور رو هم نمیتونستم بزنم سر پیچ اول نه دوم لاستیک ماشین جدا میشدولی تو اینهمهی مسابقاتشو یا اول میشم یا دوم
البته شما میتونید توی option بازی فکر کنم قسمت gameplay میتونید خراب شدن ماشین رو تنظیم کنید
به احنمال زیادقسمت damage car شما روی visual only هست که باید بکنیش full damage
خوب باید درجه سختی بازی رو عوض کنی
مال شما روی casual یا medium هست
توی option بازی برو قسمت gameplay
اگر وارد بازی میشد و زمانی که بازی شروع میشه میاد بیرون مربوط به گرافیک هست ، البته نه این که گرافیکتون نکشه در کل گرافیک بازی رو خیلی بیاری پایین بازی این طور میشه تنظیمات رو از Mediom کمتر کنی موقع شروع بازی میاد بیرون .
جواب سوال یک رو نمیدونم راستش...ولی اگه شماره سریال میخوای..اینارو بزن بین کار میکنه :
SZV5-9NJW-B5GK-5B5D-NRLD
SBMD-PSDL-RTUG-2RT3-JRLD
65V5-WE3Z-LCE4-ELC2-6RLD
2PXF-JS3K-FLP4-9FLB-6RLD
9EHH-EPW6-6NHY-Z6N5-2RLD
2- نه نمیشه
3- بله..با زدن کلید 8
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)