همون پچ 1.41 رو داشته باش چون ورژن 1.50 باگ کرش کردن سرور داره . فردا ورژن 1.41 رو راه اندازی میکنم.
همون پچ 1.41 رو داشته باش چون ورژن 1.50 باگ کرش کردن سرور داره . فردا ورژن 1.41 رو راه اندازی میکنم.
منم یبار باگ شد باید تنظیمات گرافیک بزاری 60 هرتز
آقا یه مشکل وقتی می خواهم پچ را بنصبم این ارور را میده
چه کنم؟
به این صورت عمل کن run > regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE > Electronic Arts > EA Games > Battlefield 2
حالا در سمت کلیک راست کرده و یه new key بساز بعد اسم اونو بزار InstallDir و مانند عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کادر value date هم ادرس محل نصب بازی رو بزار . و در اخر هم ok.
اگر در قسمت SOFTWARE فایل Electronic Arts وجود نداشت یکی بساز new key و برا بقیه هم به همین صورت و به تر تیب.
Last edited by alivw71; 27-02-2013 at 21:06.
بتلفیلد رو ویندوز 64 بیتی نمیادا گفته باشم
پوشه Electronic Arts بود اما پوشه EA Games و Battlefield 2 نبود که خودم ساختم داخل همون پوشه Electronic Arts
ولی بازم همون ارور را داد اینم عکش
یه چیزی یادم رفت بگم این که من بازی را توی درایو c نصب نکردم و توی درایو D هستش آدرس محل بازیم هم مثل شما نبود
D:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2
چه کنم؟؟![]()
خوب حالا توی پوشه Battlefield Bad Company 2 هم یکی ساختم و تست کردم که بازم همون ارور را داد
و هیچ فرغی نکرد به حالم اینم عکسش
یه عکسم از محیط پوشه ای که بازی توش نصب شده می زارم اونی که دورش کادر قرمز رنگه پچ بازیه
![]()
Last edited by alone_son; 27-02-2013 at 21:55.
همین درایو D رو وادر کن D:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2
باید تو فولدر ea Games باشه نه 1.0 الان تو پوشه bad company رفتی باید تو ea Games یه key بسازی
نوب برای بدکمپانی می خوای 1.41 بریزی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)