اينجور باشه كه فاجعس!!!!!!!!!!!!!!!!!
اينجور باشه كه فاجعس!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز هرچقدر کارکردتون بره بالاتر مصرفتون میاد پایین نگران نباشید
رو چه حسابي ؟
مثل این که برعکس گفتید؟
هر چه کارکرد بره بالا تر به علت استحلاک و کهنه شدن قطعات و ... مصرف سوخت بالا تر می ره
تازه ماشین نو و صفر مصرفش کمتره
عذر میخوام ها... ولی گویا کاملا عکس این مطلب باید باشه.
یکی جواب منو بده!
دوستانی که تیبا دارن! میخوام ببینم همشون اینجورین؟
ماشین من 1500 تا کار کرده.
حدود 8.3 در اتوبان و حدود 10.2 در شهر میسوزونه.![]()
دوست عزیز
ماشین های جدید تا حدود 3000 کیلومتر اولی مصرفشون بالاس که به خاطر نوع تنظیمات ecu اتومبیل هست
206 405 l90 همه اینطوری اند.
صبر کن خودش میاد پایین![]()
تجربه خرید ریو و 206 و پراید صفر بعد از کیلومتر 3000 و سرویس اولیه مصرف نرمال میشه
نه دوست عزیز شما برعکس میگید منظور من کارکرد 20000 تا نیست که منظورم کارکرد اولیه خودرو انجام بشه
همون آب بندی به اصطلاح
دوست عزیز بعد از سرویش اولیه و کیلومتر 3000 منتظرم که مصرف خودروتون رو اینجا بازگو کنید مطمئنم که به رنج نرمالش رسیده نگران نباشید
عجب
اين هم از عجايب توليد ماشين تو ايرانه.
ولي من 3تا ماشين صفر عوض كردم مصرفشون بالاتر رفت
ماشيتهاي ايراني خيلي از مرحله پرتن
من دیروز اتفاقی توی یک تنظیم بادی یه تیبا دیدم. رفتم جلو که با صاحبش صحبت کنم .
، از بهمن 2 ،3 تا مسافرت باش رفته بود . چیزی حدود 10000 تا.
از کیفیتش پرسیدم . خیلی راضی بود . هم از لحاظ قدرت . هم از لحاظ مصرف . ولی علی الخصوص از تسلط ماشین تو پیچها راضی بود. میگفت من خودم 22 سال رانندم و ماشین قبلیم پژو 405 بود .به جرات میگفت تو پیچها من با 405 سرعت رو به ،75 ،70 میرسوندم ولی با تیبا با 90 تا هم مسلط هستم . میگفت از لحاظ قدرت مسلماً مثل 405 نیست ولی کم هم نمیاره . تو مسافرت بهش ثابت شده . از لحاظ مصرف بنزین هم خیلی راضی بود . ولی پیشنهاد داد چرخاش عوض بشه . از نظر ایشون چرخاش باریک هست و باید پهن تر بشه.
اگه اينطوري همه راضي باشن به مرور تيبا خوب جا ميوفته و قيمتش بالا ميره
پهن كردن لاستيكها هم نكته خوبيه .اتفاقا من هم ميخواستم بگم
هم قيافه ماشينو قشنگتر ميكنه هم هندلينگش بهتر ميشه،ولي مصرف سوختو يه نمه بالا ميبره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)