میگم با آپدیت فریم ور درست نمیشه به نظر شما ؟تنظیماتو یکبار دیگه بگیر ... یا خودت درست کن ... با WiFi وصل میشه ؟
ویرایش :
Opera رو تست کن ... شاید بروزر گوشی اشکال داره !
میگم با آپدیت فریم ور درست نمیشه به نظر شما ؟تنظیماتو یکبار دیگه بگیر ... یا خودت درست کن ... با WiFi وصل میشه ؟
ویرایش :
Opera رو تست کن ... شاید بروزر گوشی اشکال داره !
فکر نکنم برای N97 Mini فریم ور جدید اومده باشه !میگم با آپدیت فریم ور درست نمیشه به نظر شما ؟
با Opera جدید تست کن ...
پسش دادم![]()
سلام بچه ها من میخوام n97 بگیرم خدائیش از این گوشی راضی هستید؟ برای من طول عمر باطری مهمه
سلام ببخشید شاید سؤال بی موردی میپرسم.فرق بین تاچ خازنی و مقاومتی چیه؟من الانn95دارم میخوامn97یاn900بگیرم کدوم بهتره؟به نظرتو قیمتn900الان كاذب نيست و تا چند ماه دیگه هم ترازn97نمیشه؟؟
فرق تاچ خازنی با مقاومتی در تکنولوژیه که بر پایه اون ساخته شدن
مقاومتی ها رو باید حتما فشار بدی
و با فشار کار میکنن
اما خازنی ها با الکتریسیته ساکن دست و بدون فشار
در مجموع که ان900 کاملا سرتر از97 هستش
ولی خب اگه عجله ندارین
صبر کنین
چون قیمت ان900 بازم هم جای افت داره
میشه چندتا گوشی که تاچ خازنی دارند مثال بزنید؟؟؟مثلا p1 یا p990 تاچش چه نوعیه؟؟کدوم از این 2تا تاچ زودتر خراب میشه؟؟؟
بازم ممنون.![]()
گوشی های جدید اکثرا" خازنی هستند ...میشه چندتا گوشی که تاچ خازنی دارند مثال بزنید؟؟؟مثلا p1 یا p990 تاچش چه نوعیه؟؟کدوم از این 2تا تاچ زودتر خراب میشه؟؟؟
بازم ممنون.
نوکیا مثل X6
سامسونگ مثل Omnia HD
HTC مثل HD2
سونی اریکسون Aino
...
P1 و P990 هردو مقاومتی هستند ..عمرشون هم یکیه !
سلام ...
از دوستان یه مشورت می خواستم
یه گوشی N97 سفید رنگ هست ، یک ماه کار کرده ، تمیز تمیز ، شماره سریال ، باتری و ... چک کردم از هر لحاظ بدون مشکل ، فقط حدود 28 ساعت باهاش صحبت شده . به نظرتون چند خریده بشه ارزش داره ؟! آخرین قیمتی که داشتم نو 490 بوده .
ممنون.
مخلصیم قربان.
این قیمت رو 4 روز پیش بچه ها اعلام کرده بودن : گارانتي اصلي نوكيا 502 @@ بدون گارانتي 482 هزار تومان
---
به نظر من 400 بخر
مانیتورش رو هم چک کن تا پیکسل سوخته نداشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)