واسه مشکا دنده یک باید خودرو کاملا وایسه دنده دو باید 10 تا سرعت داشته یاش از دنده 3 با بالا باید دور موتور برسه به4000
اینا تجربیات من بود
واسه مشکا دنده یک باید خودرو کاملا وایسه دنده دو باید 10 تا سرعت داشته یاش از دنده 3 با بالا باید دور موتور برسه به4000
اینا تجربیات من بود
صندلی منم لق می زنه اما جیر جیر هم می کنه. روکش جلو هم صدا میده. ستون های ماشین هم روی دست اندازا صدا میدن.
درسته. در حالت ایست کامل هم این مشکل هست. دنده 1 سخت جا میره
صندلی فکر کنم به شکل نشستن هم ربط داشته باشه یکی مثل من خودشو از بالا ول میکنه رو صندلی نتیجش میشه صدای داغون و لقی وحشتناک یکی هم درست میشینه که ... البته اونم به مشکل میخوره ولی نه اونقدر
دنده یک هیچ عقب که فاجعه هستدر حالت ایست کامل هم این مشکل هست. دنده 1 سخت جا میرهولی همونطور که گفتم خوبم پیدا میشه داخلش
امضاتم باید قاب کرد زد سر در ایران فرقون![]()
والا این ماشینو خواهرمم استفاده می کنه. اون که میشینه صندلی رو می کشه جلو، من که میشینم صندلی رو می دم عقب. انقدر این کار رو کردیم به فنا رفته. پشتیشم تقریبا خوابیده و بالا نمیاد!
آخ آخ گفتی دنده عقب اشکم در اومدوالا پشت پژو 405 که میشینی یه اشاره می کنی دنده جا میره اما سمند... هر چند توقع بیشتر از این نیست. بالاخره پژو رو مهندسین فرانسه طراحی کردن و سمنده جیگرو مهندسای خبره ایرانی
به جای اون شعارشونم که میگن راه تو را می خواند بهتره بگن مرگ تو را می خواند
به قول دوستان تو فیس بوک، ماشینه داریم؟!!!
اون امضا رو هم خودم نوشتم و تقدیمش کردم به برو بچه های مهندس و گل ایرانخودرو که شاهکار جهان رو طراحی کردن![]()
کسی از کوئیک شیفتر استفاده کرده؟ طرز کارش چطوریه؟
اینم لینکش :+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پامو از کلاچ چطوری وردارم؟ فقط طوری که خاموش نشهیا روش خاصی داره؟ بقول بر و پچ گیمر نوبیم دیگه
+
کیسه هوا از کجا میاد بیرون؟
Last edited by moh72; 14-12-2011 at 14:14.
کلاچ یه قسمت خلاصی داره، بعد از اون قسمت ماشین شروع به حرکت با کمی لرزش می کنه. اون لرزش رو که حس کردی گاز بده و کلاچ رو آروم آروم بیار بالا. با رانندگی و تمرین دستت میاد. فقط تمرین کن جاهای خلوت
این کوئیک شیفتر یک سری اهرم مانند هست که کورس دنده عوض کردن رو کم میکنه یعنی نمیخواد دستت تا تو داشبورد بره برای دادن به 1 و اینا همینطور نمیخواد بره تو صندلی عقب برای 2 و اینا![]()
![]()
کلا اگه اهل شتاب و کل کل باشی بدرد میخوره
کیسه هوا هم مال سمت راننده از تو فرمون
یک تمرین بهتر من میگم برای کلاچ که دستت بیاد خوبه
برو یک جایی که نه سربالایی باشه نه سر پایینی سعی کن فقط با کلاچ و نیم کلاچ راه بوفتی یعنی کلا گاز نده اینجوری خوبه بدرد ترافیکم میخوره![]()
![]()
تاثیری روی نرم شدن دنده هم داره یا نه؟! اگه باعث نرم تر شدنه دنده سمند میشه بریم نصب کنیم اگه نه که هیچ!![]()
منبع : روزنامه ایران 23 آذر ماه 1390
اگر ماشین بخریم یه ماشین به عنوان جایزه با قرعه کشی میده؟! مگه سیم کارت هدیه هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)