تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 119 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1185

نام تاپيک: اا معرفی مودم های Adsl اا

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مودم tplink 8960n خوبه برای شما البته اگه پرینتر لن باشه میتونید به مودم بزنید و یا wifi داشته باشه به وایرلسش متصل میشه برای شیر شدن ولی اگه پرینتر usb فقط باشه باید مودم روتری تهیه کنید که پورت یو اس بی برای شیر کردین پرینتر و پرینتر سرور داشته باشه که اون هزنیش خیلی بالا میزنه مگر اینکه به یک سیستم بزنید و اون شیر کنید و بقیه سیستم ها از پرینتر استفاده کنند
    برای افزایش برد وایرلس بهترین راه تعویض انت با dbi بالاتر است میتونید از روترها و ریپیتر ها هم استفاده کنید
    مکان مودم و آپدیت بودن درایور شبکه و فریم ویر مودم و استفاده از کانال های ارتباطی خلوت تر هم تو برد وایرلس تاثیر گذاره

2. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام من 5 ساله که از این مودم های قدیمی CORECESS دارم که دو چراغ هم هستن یکی USB یکی ADSL
    به دلیل مشکلاتی که تو این چند روز داشتم با ADSL که چراغ ADSL مودم روشن نمیشد به دوستم گفتم و مودمش رو قرض گرفتم مدل TD-8817
    امروز بالاخره چراغ ثابت شد و اول با مودم قدیمی تست کردم سرعت دانلود 20 بود یعنی با سرعتی حدود 160 کیلوبایت کانکت شدم و دو سه بار دیگه هم تست کردم تو همین حدودا بود سرعت
    بعد مودم TPLINK زدم دیدم سرعت دانلود 300 بود و خیلی عالی بود برای همین تصمیم گرفتم یه مودم جدید بگیرم
    تو این دو سه صفحه اخر یه نگاهی کردم و دیدم این مدل به اون چه من دنبالشم خیلی شبیهه

TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
    چیزایی که من میخوام اینه نمیدونم این مودم این کارایی رو داره یا اصلا مودمی هست که این کارا رو انجام بده ؟

1-من تا یکی دو هفته دیگه میخوام لپتاپ بگیرم و فکر میکردم اگه مودمی باشه که مثلا من به برق بزنم و تنظیماتش هم انجام بدم و نیازی هم به وصل کردن از طریق USB نباشه به لپتاپ خیلی خوب میشه چون مثلا من میخوام لپتاپ ببرم تو یه اتاق دیگه و هی بخوام کل مودم و سیم های مودم و پریز تلفن بکنم ببرم اون اتاق نمیشه و دردسر داره اگه بشه از طریق وایرلس این کارو بکنیم خیلی خوب میشه
    این مودم این قابلیت داره ؟

2- دم خونه ما یه وایرلس مفتی هست که طرف پسورد نذاشته روش و با موبایل راحت میتونم استفاده کنم وایرلس لپتاپ هم این فاصله رو جواب میده و میگیره ولی یه وایرلس دیگه هم یک کوچه بالاتر هست که اونم پسورد نداره و رایگانه ماله یه مغازه کامپیوتری
    احتمالا وایرلس لپتاپ جوابگو نباشه و نتونه پیداش کنه این مودم برد بیشتر میکنه و برد بیشتری رو جواب میده ؟

این مودم TPLINK 8817 که الان دستمه یه کم زیاد داغ میکنه اینم همینطوره ؟ این داغ شدن زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه که ؟

پیشاپیش ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه netbazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    البرز سیتی

پيش فرض

من این مودم رو تازه خریدم
    درباره گزینه اول باید بگم من خودم هم از لپ تاپ هم استفاده کمینم ما خونمون دو طبقه هست و طیقه بالا خوب آنتن میده و مشکلی نداره

شماره دوم : من تاحا نتونستم با مدمی که دارم از وای فای جای دیگه استفاده کنم و نمیدونم میشه یا نه

5. این کاربر از netbazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام من مودم tp link 8951nd رو میخام بگیرم. چطوره؟ 62 تومن digikala

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون در مورد مودم وایرلسCNet CAR-971 ADSL2/2+ Wireless-N Router چیه؟
    اینم لینک سازندشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه sportalireza93's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

سلام.من مودم tplin 8951nd خریدم وقتی که میخوام به اینترنت وصل شم چراغ ADSL روشن میشه ولی چراغ Internet روشن نمیشه لطفا کمکم کنید در هردو حالت brinch و PPPoE هم امتحان کردم ولی نشد

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این مشکل یا از درست کانفیگ نشدن مودمتون است یا از طرف isp است این مشکل
    مقدار vpi و vci و همچنین یوزر و پسورد رو درست میدید ؟

در آغاز فعالیت mohammad71346's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

درود به همه
    من مي خوام مودم 8901 تي پي لينك بخرم ( با توجه به صحبت هايي كه اينجا شده ! ) دو تا مشكل دارم
    1 - من قبلا يه مودم تي پپ معمولي داشتم كه بين ويندوز اكس پي 3 و سون كه سوئيچ مي كردم بايد مك آدرس رو صبا نت برام ست مي كرد ( يعني وقتي رو ويندوز 7 بودم و اينترنت داشتم به ويندوز اكس پي كه ميومدم ، اينترنت نداشتم !!! و برعكس ). با اين مودم هم همين مشكل رو خواهم داشت ؟
    2 - صبا نت شيراز به من گفت كه اگر مك آدرس رو طوري تنظيم كنن كه روي هر دو ويندوز مشكلي نباشه ( در واقع پيشنهادشون اين بود كه هر موقع كه مي خوام از ويندوز جديد استفاده كنم ، حتما زنگ بزنم و مك آدرس رو برام ست كنن هر دفعه !!! ) ، احتمال دزدي اعتبار اينترنت هست . درستي اين صحبت چقدره ؟
    خودشون مودم استار نت دارن و اونو پيشنهاد كردن . 110هزار تومن !!!
    لطفا زود جواب بدين . ممنون
    Last edited by mohammad71346; 21-06-2012 at 12:42. دليل: جايگزين كردن كلمه فارسي « درود » با كلمه عربي « سلام ». درورد بر هويت ايراني

داره خودمونی میشه sportalireza93's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    شهر زیبایی ها

پيش فرض

من همه چیز رو درست وارد کردم ISP هم از مودم های tplink پشتیبانی میکنه لطفا کمکم کن

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام به همه
    من مي خوام مودم 8901 تي پي لينك بخرم ( با توجه به صحبت هايي كه اينجا شده ! ) دو تا مشكل دارم
    1 - من قبلا يه مودم تي پپي معمولي داشتم كه بين ويندوز اكس پي 3 . سون كه سوئيچ مي كردم بايد مك آدرس رو صبا نت برام ست مي كرد ( يعني وقتي رو ويندوز 7 بودم و اينترنت داشتم به ويندوز اكس پي كه ميومدم ، اينترنت نداشتم !!! و برعكس ). با اين مودم هم همين مشكل رو خواهد داشت ؟
    2 - صبا نت شيراز به من گفت كه اگر مك آدرس رو طوري تنظيم كنن كه روي هر دو ويندوز مشكلي نباشه ، احتما دزدي اعتبار اينترنت هست . درستي اين صحبت چقدره ؟
    خودشون مودم استار نت دارن و اونو پيشنهاد كردن . 110هزار تومن !!!
    لطفا زود جواب بدين . ممنون
    سلام من چند روز پیش این مودم گرفتم مودم خیلی خوبیه این مشکلی که شما میگی رو نمیدونم چون دو ویندوز ندارم ولی این مودم چون وایرلس داره بعیده دیگه این مشکل وجود داشته باشه
    کلا خواستم بگم مودم خیلی خوبیه

13. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •