سلام من دستگاه رو دادم برام اپدیت lt کردن ولی یه سوال هست اونم اینکه این lt رو بریزیم ظاهر داشبورد هم عوض میشه در واقع من به یارو گفتم فریمور جدید رو بریزه ولی الان ورژن و ظاهر داشبورد عوض شده یعنی آپدیت داشبورد رو ریخته یا فریمور؟
سلام من دستگاه رو دادم برام اپدیت lt کردن ولی یه سوال هست اونم اینکه این lt رو بریزیم ظاهر داشبورد هم عوض میشه در واقع من به یارو گفتم فریمور جدید رو بریزه ولی الان ورژن و ظاهر داشبورد عوض شده یعنی آپدیت داشبورد رو ریخته یا فریمور؟
هر دو احتمالا
دوستان من هم lt+ دادم نصب کردن هم داشبورد جدید
ورژن داشبوردم 2.0.12416.0
حالا که می خوام وارد لایو بشم میگه یه آپدیت جدید هست که باید آپدیت کنی، آپدیت کنم یا نه؟
Last edited by sascovach; 09-12-2010 at 20:30.
آره یه شش مگی بود که منم با سلام و صلوات آپدیت کردم مشکلی پیش نیومددوستان من هم lt+ دادم نصب کردن هم داشبورد جدید
ورژن داشبوردم 2.0.12416.0
حالا که می خوام وارد لایو بشم میگه یه آپدیت جدید هست که باید آپدیت کنی، آپدیت کنم یا نه؟
آپ کن نترس
سلام دوستان . میخواستم بدونم فریمور جدید اومده که بشه nfs و fable 3 رو بازی کرد ؟
بله +LT .......
من روی درابوم lt نصب بود که برای انلاین مشکل نداشته باشم
درایوم هم چون از این سری هایی بود که تراشیده میشد فکر می کنم lite on بود
حالا اشتباهی با بازی nfs و اپدیتش به مشکل برخوردم و نمی تونم اجرا کنم
می خوام دوباره به LT برگردونم
لینک دانلود LT رو می خواستم
LT که چیزی نیست که بشه دانلودش کرد ... باید دستگاه رو باز کنن ... یه مشت تغییرش بدن .... اون آپدیت داشبورده که میشه دانلود کرد... شما هم برای اینکه بتونی NFS Hot Pursuit و AC Brotherhood و Fabel III رو بازی کنی باید LT+ رو نصب کنی ... ولی کار سختیه ... ببر بیرون ...
اخه دفعه قبلی که LT ریخته بودم دیدم اون تعمیرکاره با یه فلش مموری LT رو نصب کرد
پس باید ببرم بیرون؟ !چقدر میگیرن ؟
این فوتبال PES 2011 رو روی کنسول پسرعموم اجرا نمیشه
اما اون اصل اپدیت نکرده به lt مشکل اون چیه ؟
Last edited by kiuna; 10-12-2010 at 14:45.
این LT+ روی اسیمها هم بدون دردسر جواب میده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هزینه آپدیت چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چند وقت یه بار واسش آپدیت میاد و با آپدیت چه قابلیتهایی به دستگاه اضافه میشه ؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)