تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 170 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به اساتید
    اون قضیه ی ه و ح رو شم به دیده ی اشتباه تایپ ببینید
    لاستیک های اورلرد تا جایی که من دیدم انرژی هستش البته بیشتر مدل های قدیمی البته همین انرژی هم دیگه چینی نه اندونزیه. البته آقا جنس چینی که همش بد نیست جنس های عالی هم داره.درهرصورت جواب سهراب شرطه

من قیمت دقیق sub50 رو نمیدونم ولی آخه دیگه نه 650 البته بهتر بود لوازمش روهم می دیدی بعید نیست این طرف ناشی زده باشه شانژمانم پیاده کرده باشه با هاش دور بزن ببین قشنگ تنظیم با شه تق تقی چیزی نده مخصوصا دوشاخ.
    همه دوستان منتظر جواب cao-cao هم باشید.
    راستی نگفتی دیسک150 منظورت avidbb7 بود؟

یاحق

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من 3 ماهي است كه ميخواهم دو چرخه بخرم تا اينكه امروز يك دو چرخه ميردا sub 50 تو خيابان ديدم صاحبش مي گفت يكسال پيش 650 هزار توان خريده ولي يكي از ركاباش عوض شده بود و يكي از سر دنده هاش هم خراب بود ميخواستم بدونم با اين مشخصات اين دوچرخه 500 هزار تومان مي ارزد يا نه خوا هشا آقاي cao-cao پاسخ دهيد اگر ليست لوازم اين دوچرخه را دهيد ممنون ميشم
    والا همونطوری که تو پستای قبلی گفتم نمیشه تو ایران مشخص کرد چه لوازمی باید باشه تقریبا
    نه این قیمت نمیرزه با بهترین شرایط و سالم بودن همه چی مخصوصا تنه و قطعات و کمک 400 که تو خرید خیلی دقت کن تنه ترک نداشته باشه و کمک لقی نداشته باشه و....
    از همه بابت راهنمایی های خوبشون تشکر میکنم
    والا اگه اینجا جواب سوالامونو نگیریم مجبوریم از مغازه دارا بپرسیم که اونا هم تکلیفشون معلومه

من هنوز دوچرخه 310 تومنی اورلرد رو ندیدم ، اما اگه با لوازم Alivio بود، شما مریدا Sub20 با لوازم Acera رو ترجیح (البته چون رو دیوار بود فقط شانزمانش رو دیدم ) میدین یا اورلرد fighter با لوازم Alivio ؟ (با اختلاف 40 50 تومن گرونتر بودن مریدا )

در مورد لوازم یکی گفت که دوچرخه اورلرد لاستیکش چینیه
    من مارک لاستیک اورلرد رو دقت نکردم ، اما روی لاستیک مریدا نوشته بود MTB
    چقدر صحت داره این حرف ؟

- زنگ زدم نمایندگی تهران مریدا (همونی که تو سایت مریدا معرفی میکنه) ، دورچخه Sub20 رو با ست Acera میده 350 ، Sub40 رو با لوازم Alivio میده 440 تومن .
    لاستیک شرط نیست باید مارویک یا کندا باشه ولی مهم نیست من بودم مریدا میخریدم ولی فک نکنی دوچرخت مخصوص کوه هستا نری خودتو رو به کشتن بدی بندازی گردن من واسه جنگولگ بازی میخوای اورلرد رو بگیر
    سلام به اساتید
    اون قضیه ی ه و ح رو شم به دیده ی اشتباه تایپ ببینید
    لاستیک های اورلرد تا جایی که من دیدم انرژی هستش البته بیشتر مدل های قدیمی البته همین انرژی هم دیگه چینی نه اندونزیه. البته آقا جنس چینی که همش بد نیست جنس های عالی هم داره.درهرصورت جواب سهراب شرطه

من قیمت دقیق sub50 رو نمیدونم ولی آخه دیگه نه 650 البته بهتر بود لوازمش روهم می دیدی بعید نیست این طرف ناشی زده باشه شانژمانم پیاده کرده باشه با هاش دور بزن ببین قشنگ تنظیم با شه تق تقی چیزی نده مخصوصا دوشاخ.
    همه دوستان منتظر جواب cao-cao هم باشید.
    راستی نگفتی دیسک150 منظورت avidbb7 بود؟

یاحق
    لاسنیکهای خفن دنیا رو هم تو چین تولید میکنن میشلن - کندا-هاجیتسون-ماکسیس......
    منظوره من بی 7 بود البته تو ایران قیمتشون شاید 20 تومن فرق داشته باشه بی 5 یه فک متحرکه و بی 7 هم همینطور
    تو رنج روغنی هم 230-40 میتونی جنس خوب بگیری در حد تیم ملی
    ولی اواید به خاطر اسمش و کاراییش خیلی خوبه میتونی شیمانو اینا رو با 70-90 هم بگیری بستگی به مدلش داره بالاترش گرونتره و.......
    خیلی بحث بازه دارم تو فروم کم کم بازش میکنم و توضیح میدم خیلی بحث زیاده باید یواش یواش توضیح بدم یکمیم سرم شلوغه از وقتی ازدواج کردم یکمی وقت کم دارم بیشتر در خدمت خوانواده ام ببخشید اگه کم میام بیشتر اونورم

3. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

لاستیک شرط نیست باید مارویک یا کندا باشه ولی مهم نیست من بودم مریدا میخریدم ولی فک نکنی دوچرخت مخصوص کوه هستا نری خودتو رو به کشتن بدی بندازی گردن من واسه جنگولگ بازی میخوای اورلرد رو بگیر
    سهراب جان چرا بین Merida و Overlord ، مریدا رو انتخاب میکنی ؟
    این دوچرخه (مریدا) پاسخگوی پرش های معمولی هم نیست آیا ؟ 70سانت؟ 1متر ؟
    باز هم با اختلاف لوازم Overlord با Alivio و Merida با Acera همچنان نظرتون رو مریداست ؟

-

در مورد قیمت ها ، میشه قیمت چند فروشگاه منصف و مطمئن تهران رو بدین ؟
    فروشگاه محمدی رو که صفحه 36 یکی از دوستان معرفی کرده بود Merida sub 40 رو با لوازم Acera قیمت 365 داد .
    متشکر.
    Last edited by ali_3d; 09-06-2010 at 15:03.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سهراب جان چرا بین Merida و Overlord ، مریدا رو انتخاب میکنی ؟
    این دوچرخه (مریدا) پاسخگوی پرش های معمولی هم نیست آیا ؟ 70سانت؟ 1متر ؟
    باز هم با اختلاف لوازم Overlord با Alivio و Merida با Acera همچنان نظرتون رو مریداست ؟

-

در مورد قیمت ها ، میشه قیمت چند فروشگاه منصف و مطمئن تهران رو بدین ؟
    فروشگاه محمدی رو که صفحه 36 یکی از دوستان معرفی کرده بود Merida sub 40 رو با لوازم Acera قیمت 365 داد .
    متشکر.
    نه عزیز من بد برداشت نکن من نگفتم مریدا خیلی بهتره از اورلرد دوچرخه های تو این رنج زیاد با هم فرقی ندارند گفتم اگه میخوای بپری اورلرد بگیر تنش محکم تره
    ببین اون الویو فقط شانژمانشه باید ببینی بقیه لوازم چیه کمک چیه و زنجیر و خودرو و.....
    99

5 بهت قول میدم ست نیستن که بگب همش الویو یا همش اسرا ولی اگه میخوای باهاش بپری و .... حتما برو رو اورلرد البته باید ببینی
    پ ن: تو 1 متر میخوای بپری؟؟؟؟؟
    بابا من جرات بیشتر از 70-80 تا رو با چرخ کراس کانتری ندارم یهو یه کاری دست خودت میدیاااا
    منم خیلی از این کارا میکردم ولی احتیاط شرطه عقله نری خودتو به کشتن بدیاااا

رضا هم ادم منصفیه اشناییت بده بهت تخفیف میده

6. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه عزیز من بد برداشت نکن من نگفتم مریدا خیلی بهتره از اورلرد دوچرخه های تو این رنج زیاد با هم فرقی ندارند گفتم اگه میخوای بپری اورلرد بگیر تنش محکم تره
    ببین اون الویو فقط شانژمانشه باید ببینی بقیه لوازم چیه کمک چیه و زنجیر و خودرو و.....
    99

5 بهت قول میدم ست نیستن که بگب همش الویو یا همش اسرا ولی اگه میخوای باهاش بپری و .... حتما برو رو اورلرد البته باید ببینی
    پ ن: تو 1 متر میخوای بپری؟؟؟؟؟
    بابا من جرات بیشتر از 70-80 تا رو با چرخ کراس کانتری ندارم یهو یه کاری دست خودت میدیاااا
    منم خیلی از این کارا میکردم ولی احتیاط شرطه عقله نری خودتو به کشتن بدیاااا

رضا هم ادم منصفیه اشناییت بده بهت تخفیف میده
    نه خوب ، آکروبات که کار نمیکنم
    ولی یه وقتایی آدم مجبور میشه دیگه واسه کنترل و اینا ،یا جو میگیره
    اونایی که Tourney بودن اغلب ست بودن (اما خب به غیر از Tourney چی میخوان بندازن روش دیگه )
    فروشنده ها که میگن ست هست ، دسته دنده و شانژمان که راحت مشخص میشه ، بقیشم یه خورده باید دوچرخه رو با دقت بیشتر نگاه کرد
    مثلا من از کجای زنجیر بفهمم مربوط به کدوم سری ئه !؟
    یا خودرو فقط از روی شکلش قابل تشخیصه دیگه ؟ اطلاعات اضافه که روش درج نشده !؟

مرسی.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آیا لوازم مریدا های sub 20 و sub 40 موجود در بازار با این لیست یکیه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    میخاستم دوشاخه های دوچرخم رو عوض کنم میخام بدونم کار خیلی سختی هست یا نه یعنی خودم میتونم یا نه . اگر میتونم یه راهنمایی کنید تا خطایی موقع تعویض نداشته باشم.
    باتشکر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

من حدود 300تا350پول دارم یه چرخه خوب بهم معرفی کنید لطفا
    سلام به نظر من با این مبلغ می تونی یه titan با ست alivio بگیری (فکر کنم مدلش colonell)که قیمتش هم حدوده 310 .دوشاخش هم سانتوره که بد نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

یه مغازه تو محلمون این دوتا دوچرخه رو بهم توصیه کرد که ژیتان خیلی به دلم نشست، ممکنه نظرتون رو راجع بهشون بگید؟؟ ژیتان رو فکر می کنم بهم 460 قیمت داد و رالی رو 300 به نظرتون قیمت ها رو درست داده؟؟

================================================== ===========

سلام.به نظره من هم ژیتان پول اسمش رو میگیره.شما با 450.60 می تونی یه viva مدل اولترا بگیری که با ستdeore تو بازار موجوده.چند تا قطعش رو هم ژاپن می زنه.

12. این کاربر از SHILER. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام.به نظره من هم ژیتان پول اسمش رو میگیره.شما با 450.60 می تونی یه viva مدل اولترا بگیری که با ستdeore تو بازار موجوده.چند تا قطعش رو هم ژاپن می زنه.
    میشه یگی کدوم قطعاتش رو ژاپن میزنه؟ خیلی واسم جالبه که بدونم
    تا چند سال پیش که تا ست دئور و ایکس تیش رو هم یداد مالزی و سنگاپور میزندن الان ......
    جلل خالق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •