Farasoo FGP-421می شه یک پیشنهاد برای یک جفت دسته در حد 20 تومن بدید.
بدک نیست ...دوتاش میشه حدود 20 تومن...
Farasoo FGP-421می شه یک پیشنهاد برای یک جفت دسته در حد 20 تومن بدید.
بدک نیست ...دوتاش میشه حدود 20 تومن...
سلام
دوستان من یه گیم پد وایرلس واسه PES میخوام نظرتون راجع به Logitech Cordless Rumble pad 2 چی ؟
خوش دسته ؟ 69 تومن میارزه ؟
![]()
یه دسته خوب برا pc معرفی کنین که قیمتش تا 20 تومن باشه
میخوام کلیداش نرم باشه مثل دسته ps2
قیمت جهانیش رفته بالا و قیمتش رسیده به 40$
کلاً محصولات لاجیتیک جز محصولات حرفه ای حساب میشن.
من امروز یه دسته ی ps2 گرفتم...به نظرم برای pes بهترین انتخابه...ولی خوب اگه بازی های دیگه رو هم میخوای انجام بدی ،این به دردت نمیخوره.یه دسته خوب برا pc معرفی کنین که قیمتش تا 20 تومن باشه
میخوام کلیداش نرم باشه مثل دسته ps2
تو رو خدا یکی بگه من چجوری call of duty 6 رو با game pad بازی کنم gampam هم vira هست و ویندوز سون![]()
اگر خود بازی پشتیبانی از گیم پد نداره باید Pinnacle Game Profiler نصب کنی که کلی دردسر داره و آخرش هم مثل بازی با کیبورد و ماوس نمیشه
سلام دوستان میخواستم از بین این چند گیم پد یکی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید و البته دلیلتون رو هم بگید ممنون میشم.
1.دسته XBox 360
2.Xbox 360 Game Pad - Chill
3. Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360
4.جوی استیک فراسو 666
لطفا قیمتها رو از فروشگاههای مختلف هم بگید.
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چرا نسبت به پارسال اینقدر قیمت دسته xbox گرونتر شده؟
Last edited by hamidrezaj; 14-11-2010 at 06:27.
با سلام
دوستا کسی درایور درسته فراسو fgp-660 رو داره؟ من امروز خریدمش ولی cd داخلش کار نمیکنه. بد جور گیرشم! ممنون
windows 7 64bit
سلام دوستان میخواستم از بین این چند گیم پد یکی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید و البته دلیلتون رو هم بگید ممنون میشم.
1.دسته XBox 360
2.Xbox 360 Game Pad - Chill
3. Cyborg Rumble Pad for PC and Xbox 360
4.جوی استیک فراسو 666
لطفا قیمتها رو از فروشگاههای مختلف هم بگید.
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چرا نسبت به پارسال اینقدر قیمت دسته xbox گرونتر شده؟
از دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)