آقای 0SMAAN شرمندت شدم
من سایز رو برعکس گفتم
160*128
بازم شرمنده
آقای 0SMAAN شرمندت شدم
من سایز رو برعکس گفتم
160*128
بازم شرمنده
ممنون از کمکتاین رو به من جواب بده که یعنی بالای 16 گیگ میخوای ؟ ... اینو درست متوجه نشدم ...
به طور کلی بهترین کیفیت صوتی برای cowon هست که یکی از مدل های موفقش رو هم خودت داشتی ... تو این سری D2 و S9 رو بهت پیشنهاد میکنم .... اما اگه پی ام پی میخوای و صفحه بزرگ و فیلم دیدن هم برات مهم هست O2 مدل خیلی بوی هست ...
اگه زیبایی و کیفیت خوب و اینترفیس عالی برات مهم هست میتونی ایپاد نانو نسل 5 بگیری که خیلی فوق العاده هست ...
قیمتش هم خواهشا بگی خوبه چون تو مثلا تا 700-600 هم مشکلی نداری ؟ .
والا فقط آهنگ میخوام گوش بدم نه ویدیو . ولی خوب یادمه یکی از مدل ها اینترنت و بلوتوث و اینام داشت که بدردم میخوره .
هزینه هم مهم نیست ! تا 1 تومن هم حاضرم بدم .
من بهت دو مدل D2 و s9 رو پیشنهاد میکنم که باز بیشتر D2 رو معرفی میکنم به دلیل کیفیت بهتر صدا(البته نه در اون حد) و همچنین از نظر سرعت در منو و ... هم سریع تر از اs9 هست ...
اخه دوستمون گفتن فیلم نمیخوان ببینن در نتیجه داشتن یه pmp بزرگ که نیازی به صفحه ش ندارن و اینکه صدای D2 یه چیز دیگست و ازمایشات هم این رو ثابت کردند !
کاملا حق با شماست من حواسم به اول جملشون نبود چون اخر جمله رو که خوندم سریع رفتم رو o2![]()
من اونموقع ها که i7 گرفتم (2 سال پیش) D2 هم بود . هنوز مدل جدیدتری نیومده ؟ قیمت چند داری ازش شما ؟اخه دوستمون گفتن فیلم نمیخوان ببینن در نتیجه داشتن یه pmp بزرگ که نیازی به صفحه ش ندارن و اینکه صدای D2 یه چیز دیگست و ازمایشات هم این رو ثابت کردند !
2سال پیش مدل D2 بود اما الان مدل D2+ هم اومده که پیشرفت هایی داشته !
اره همونجور که دوستمون گفت d2+ دید تره و قیمتشم حدودا 4 گیگ 175 تومن 8 گیگ 195
مموری کارت هم میخوره و این چیزی که شما به عنوان 4 گیگ میخریی حافظه خود دستگاهه که میتونی یه مموری کارت هم بخری که اگه حافظه کم اوردی بزاری تنگش![]()
سلام به دوستان
یکی از دوستام s9 32 gb می خواد بخره
ایا ا.مده ایران؟می شه از جایی تهیه کرد ممنون میشم
بازم از راهنماییاتون ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)