من تو 50 درصد بازی که میری تو ساختمونی که توش شاخه درخت هست مشکلی برام پیش اومده.
مشکل من مثل مشکل بازی ارباب حلقه های کانکواست بدون کرک هست زمانی که در رو باز میکنم چند متر راه میره و بعد به یک دیوار نامرعی گیر میکنه کرک سومی هم ریختم.
من تو 50 درصد بازی که میری تو ساختمونی که توش شاخه درخت هست مشکلی برام پیش اومده.
مشکل من مثل مشکل بازی ارباب حلقه های کانکواست بدون کرک هست زمانی که در رو باز میکنم چند متر راه میره و بعد به یک دیوار نامرعی گیر میکنه کرک سومی هم ریختم.
من تو 56 درصد بازی گیر کردم همونجایی که دختر مو قرمز رو که وسط یه گیاهه بزرگه میشکم بعدشم باتمن میاد بیرون از ساختمون تو محوطه تیمارستان اون بالا هم دارن آتیش بازی میکنن اونجا باید چیکار کنم؟
داداش من هرچي ميگردم گردم اتاقي پيدا نمي كنم (همشون ليزر داره) يه اتاق هست كه درش بازه ولي ميره به طبقه پايين اون جا كه اون دو نفر بسته شده بودند
اينم عكسش
اينجا رو يه نگاه بندازيد بت من رو هم غير مجاز نوشته !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه اين بازي كه چيزي نداره
اگه تكراري بود به بزرگي خودتون بخشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by king_darkness; 03-10-2009 at 19:17. دليل: غير مجاز
دوست عزیز شما بعد از ریختن کرک Reloaded باید بازی رو از اول برین تا مشکلاتش حل بشه!
ببين توي main hall كه عكسشو گذاشتم برو.
بعد اين درو باز كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وارد اينجا ميشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همين راه رو جلو بري ميرسي به دفتر دكتر يانگ.اينم از دفتر دكتر يانگ از توي نقشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته يكم عكسايي كه گذاشتم محيطش با محيطي كه تو ميبيني احتمالا فرق داره چون مال من بعد از حمله poison ivy و جوكره.اميدوارم بتوني راهو پيدا كني.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shaaheen; 03-10-2009 at 19:39.
دوستان یکی هم به ما کمک کنه ممنون میشیم
![]()
شما باید بری به همونجایی که دارن اتیش بازی میکنند.....دوستان یکی هم به ما کمک کنه ممنون میشیم
همون قلدرها منتظرن تا ازت برای وردت به مبارزه با جوکر استقبال کنند.
خب تو هم برو باهاشون آتیش بازی کن![]()
دوست عزیز ، شما به آخرای بازی رسیدید. باید برید به همون قسمتی که نوچه های جوکر ایستادند. اونها رو بکشی و بری تو . داخل که رفتی با بقیه درگیر نشو و برو توی اتاق داخلی و ...
دوستان من همه این علامت سوالا (فکر کنم اسمشون Riddle هستش) رو گرفتم . فکر کنم 239 تا بود . یدونه مونده که هر کاری می کنم نمیتونم پیداش کنم. توی عکس می بینید . اگه لطف کنید و راهنماییم کنیید یه دنیا ممنون میشم.
Last edited by amirpers; 04-10-2009 at 04:17.
من یه هفته ایی میشه این بازیو نصب کردم ولی تا حالا بازی نکردم
کال 2 رو گیر آوردم دوباره دارم بازی می کنم
ولی اینقدر که تعریف می کنن ما هم می شینیم بازی می کنیم و جایی گیر کردیم ازتون می پرسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)