تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 413 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

این پست تجربه شخصی منه ممکنه من اشتباه کنم پس این جور جا ها برای چیه، غیر از انتقال تجربیات؟
    شکی نیست ولی برای ما فکر کنم همین کافی باشه که اختلاف رده اول تا سوم و چهارم چندان فاحش نیست که بشه به راحتی از بقیه چشو پوشی کرد
    اتفاقا اینجا جایی نیست که روی دلت حرفی بزنی ، اینجا وقتی حرفی میزنی باید اثباتش کنی

خوب مگه ما الان کجاییم با هزار بدبختی پچ یا کرک رو پیدا میکنی بعد میبینی دلیت شده، داستان قرنطینه قدیمی دیگه، پس شما آنتی ویروس نصب میکنی که محافظت کنه یا هی دنبالش راه بیفتی بعد از هر آپدیت ببینی به چی گیر داده و اون رو به چه بهانه ای تا دیروز کاملآ پاک بوده شده هیولای خونه خراب کن، از قرنطینه در بیاری و دوباره روز از نو و...
    اولا که روی یک سیستم مگه چند تا نرم افزار ما میخواهی داشته باشیم
    همشون هم که کرک وپچ ندارن و نوتون هم ک هبه همشون هم گیر نمیده اخرش یه چند تایی رو از تو قرنطینه باید در بیاری ، در ضمن بقیه انتی ویروس ها همدر مقابل پچ وکرک همچین بی تفاوت نیستند

آیا بهتر نبود مثل بقیه آنتی ویروس ها با تنظیمات پیشفرض همون مقدار حجم رو داشته باشه؟
    ظاهر ایه 22 روزی از تارخ عرضه گذشته و روز اول عرضش نیست و در مورد حجم 70 مگ قبول دارم یکم زیاده
    و یه انتی ویروس خوب نمونه همون کسپر هم بعد این مدت یه 20 مگی اپدیت میخوان
    من هنوز ندیدم انتی ویروسی بعد این مدت همون حجم اول رو داشته باشه با این دنیای روز افزون تروجان

بله ولی تمام سیستمها این مشخصات رو ندارن و این نکته هم فراموش نشه که درصد سی پی یو به تنهایی ملاک بارگذاری برروی سیستم کاربر نیست هارد رو فراموش کردین که چراغش خاموش نمیشه؟ پس با این توضیحات باید با این برنامه مثل گل، ناز بخریم دیگه، ترو خشکش کنیم
    این تعریف خوبی از آنتی ویروس نیست اون کارش رو انجام بده با حداقل نظارت کاربر
    چراغ هارد در حالت طبیعی هر چند لحظه یه چشمک میزنه که وقتی نورتون هم نصبه همین طور هست
    اگه چراغ هارد شما دائم روشنه وخاموش نمیشه یه مشکلی هست

و
    این طور که شما جمع بندی کردید به قول دوستمون نورتون باید جمع کنه به باقالی بفروشه

2. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

بله اگر مثل بقیه انتی ویروس ها مسله به همینجا ختم میشد خوب عالی بود من هیچ تعصبی نسب به انتی ویروس خاصی ندارم ولی شما جای من آپدیت اویرا، آپدیت کسپر، آپدیت AVG ، آپدیت نود همگی برای اکثر کاربرا بار اول زیر 40 مگ میشه و آپدیت روزانه هم حداکثر زیر 1 مگ، حالا نورتون مثلا 2010 اینترنت سکیوریتی که داشتم بار اول 62 مگ بار دوم 25 مگ بار سوم 70 مگ بار چهارم 5 مگ گاهی اوقات ما رو از رو میبرد 2 مگ فقط آپدیت میکرد و این مسله تنها برای من نیست توی همین تاپیک دوستان هستن که این مشکل رو داشتن
    برای قسمت دوم پست من رو دوباره با دقت بیشتری بخون
    دوست عزیز این مطلبی که شما میگید فقط تو1.1.0.37 final 2010 همونطور که توپست بالا گفتم برام پیش اومده تو ورژنهای قبلی 2011.0.137 بتا -2010--همین چیزی نبود و پس از آپدیت اولیه حتی حجم آپدیتش به زیر 1 مگ هم میرسید

4. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان عزیز نورتون باز
    من الان از نسخه آنتی ویروس نورتون دارم استفاده میکنم که 13 روزش باقی مونده
    میخوام نسخه سیکرتی رو نصب کنم
    نسخه که من گرفتم به گفته آقا محسن 30 روز کار میکنه
    بعد از این سی روز چیکار کنیم ؟ تریال ریستری براش اومده یا نه ؟
    و اینکه میگن نورتون تو ایران کامل آپدیت نمیشه جریانش چیه ؟
    لطفا راهنمایی کنید که شدیدا منتظرم

6. این کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوستان عزیز نورتون باز
    دوست عزیز چه نسخه ای نصب کردید اگه 2011 نسخه فاینا (جدید .0.37 )باشه خیر هنوز trial rest براش نیومده تا اونجایی که خبر دارم
    در مورد آپدیت هم کامل وبدون درد سر آپدیت میشه

8. 2 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

دوستان عزیز نورتون باز
    سلام عزیز جون
    فعلا هیچ کرک یا سریال یا trial reset برای نورتون 2011 نیامده است . احتمال دارد تا چند روز دیگر بیاد ولی قطعی نیست و تضمین نمی کنم .
    شما بهتر بود از یک آنتی ویروس دیگر استفاده می کردید تا زمانی که برای نورتون 2011 بیاد .

موفق باشید.

10. 2 کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اتفاقا اینجا جایی نیست که روی دلت حرفی بزنی ، اینجا وقتی حرفی میزنی باید اثباتش کنی
    [/COLOR]
    دوست عزیز از کجای کلمات استفاده شده در پست من شما به این نتیجه رسیدی، اگه اشکالی نداره لطفآ پست های قبلی رو با دقت بیشتری و بدون منظور خاصی نگاه کنید شاید یکم با نظر من موافق بودید ولی جبحه گیری سر سختانه کار شایسته کسی که که میخواد چیزی یاد بگیره نیست.
    در هر حال باید قبول کرد که این برنامه هم مثل سایرین دارای معایبی هست که نا گفته یه جورایی هم خودتون بااین مسله موافقید ولی نوع جملاتتون از دید بالا نگری به نظر من هست در حالی که باید طور دوستانه تری باشه که هم من توجیح بشم و هم دوستانی که این پستها رو میخونن
    اولا که روی یک سیستم مگه چند تا نرم افزار ما میخواهی داشته باشیم
    همشون هم که کرک وپچ ندارن و نوتون هم ک هبه همشون هم گیر نمیده اخرش یه چند تایی رو از تو قرنطینه باید در بیاری ، در ضمن بقیه انتی ویروس ها همدر مقابل پچ وکرک همچین بی تفاوت نیستند

[/COLOR][/QUOTE]
    همه مثل هم نیستن مثال:
    شما یک هارد یک ترا دارید و هر برنامه ای رو که دوست داشته باشید یا بکارتون میاد رو توش میریزید لزومی نداره که از همشون در آن واحد استفاده کنید ، پس با این نگاه شما بریم هاردمون رو بندازیم دور یه هارد هشتاد بگیریم و فقط همون چند دونه برنامه رو که نیاز داشتیم نصب کنیم و خلاص !!!!
    ظاهر ایه 22 روزی از تارخ عرضه گذشته و روز اول عرضش نیست و در مورد حجم 70 مگ قبول دارم یکم زیاده
    و یه انتی ویروس خوب نمونه همون کسپر هم بعد این مدت یه 20 مگی اپدیت میخوان
    من هنوز ندیدم انتی ویروسی بعد این مدت همون حجم اول رو داشته باشه با این دنیای روز افزون تروجان

[/QUOTE]
    خب خدارو شکر که یه قدم به سمت نظر ما هم اومدین
    [/COLOR]چراغ هارد در حالت طبیعی هر چند لحظه یه چشمک میزنه که وقتی نورتون هم نصبه همین طور هست
    اگه چراغ هارد شما دائم روشنه وخاموش نمیشه یه مشکلی هست

[/COLOR][/QUOTE]

زمانی که خود نورتون داره توی سیستم تاری اعلان میکنه مشخصآ داره فایلها رو اسکن میکنه، وای به هارد اگه فلان فایل فشرده باشه که تا فایل رو زیرورو نکنه ول نمکنه این حالت زمانی شدید تره که همین فایل حجم زیادی هم داشته باشه دیگه فقط باید بشینیم ببینیم کی برای یک لحظه خاموش میشه و بد تر از همه این که مثلآ ایمیج دی وی دی 4 گیگی فقط یک فایل الوده توش باشه کلش رو انتقال میده به نا کجا آبادی که دیگه با حجم زیاد برنامه های امروزی جواب گو نیست(منظورم قرنطینه بود) امیدوارم با این مسله تابلو مخالفت نکتید

و این طور که شما جمع بندی کردید به قول دوستمون نورتون باید جمع کنه به باقالی بفروشه
    [/QUOTE]
    بی توجهی یک فرد رو نباید تکرار کرد؟

12. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

بی توجهی یک فرد رو نباید تکرار کرد؟[/QUOTE]
    دوست گرامی اولا از عبارت گفته شده قصد جسارت به جنابعالی نداشتم اگر ناراحت شدید
    ثانیا بهتره به پستهایی که خودتون دادید یه خورده بیشتر توجه کنی فکر نکنم بکار بردن عبارت آدمهای سادیسمی برای همچین انتی ویروسی که همیشه جز 3 آنتی ویروس برتر جهان بوده وهست از ....فروختن سنگین تره باشه
    ثالثا بهتره اینطور بحثها بهش دامن زده نشه به قول شما جای تبادل اطلاعات وتجربیات هست نه ....

14. 3 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

از اونجایی که شما کوتا بیا نیستی از ادامه حرفاتون
    من کوتا میام
    نورتون مزخرفترین انتی ویروس دنیاست

16. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

زمانی که خود نورتون داره توی سیستم تاری اعلان میکنه مشخصآ داره فایلها رو اسکن میکنه، وای به هارد اگه فلان فایل فشرده باشه که تا فایل رو زیرورو نکنه ول نمکنه این حالت زمانی شدید تره که همین فایل حجم زیادی هم داشته باشه دیگه فقط باید بشینیم ببینیم کی برای یک لحظه خاموش میشه و بد تر از همه این که مثلآ ایمیج دی وی دی 4 گیگی فقط یک فایل الوده توش باشه کلش رو انتقال میده به نا کجا آبادی که دیگه با حجم زیاد برنامه های امروزی جواب گو نیست(منظورم قرنطینه بود) امیدوارم با این مسله تابلو مخالفت نکتید
    با سلام.

Idle Time Scan یکی از خصیصه های آنتی ویروس نورتونه که به طور پیش فرض فعاله و امکان زمانبندی و غیر فعال کردنش وجود داره.
    همه عملیات مربوط به اسکن نمیشه.Performance Monitoring و Idle Time Optimizer هم کار خودشون رو انجام میدن.
    نورتوون هیچ فایل فشرده ای رو (پیش فرض) به طور توماتیک حذف یا قرنطینه نمیکنه.
    مطمئنا سازندگان این آنتی ویروس قبل از من و شما به مساله حجیم بودن این فایلها توجه داشتن.
    همچنین فایلهای بزرگتر از 2 گیگابایت اسکن نمیشن.Intelligent Skip Scanning هم موقع اسکن اینگونه فایلها سربار کمتری حاصل میکنه.
    Idle Time Scan هم همیشه موقع اسکن نگاهی هم به File Insight داره و همین صافی ها سرعت اسکن رو بالا میبرن.

خوب مگه ما الان کجاییم با هزار بدبختی پچ یا کرک رو پیدا میکنی بعد میبینی دلیت شده، داستان قرنطینه قدیمی دیگه، پس شما آنتی ویروس نصب میکنی که محافظت کنه یا هی دنبالش راه بیفتی بعد از هر آپدیت ببینی به چی گیر داده و اون رو به چه بهانه ای تا دیروز کاملآ پاک بوده شده هیولای خونه خراب کن، از قرنطینه در بیاری و دوباره روز از نو و...
    این حرف شما اصلا تخصصی نیست و نمیشه با استناد به این حرف، عملکرد و استراتژی یه برنامه امنیتی رو زیر سوال برد.
    چه نورتون باشه چه هر آنتی ویروس دیگری.
    شما میتونید تمام کرکهای خودتون رو به آنتی ویروس معرفی کنید تا از اونا چشم پوشی بشه.
    دوستان در این مورد قبلا توضیح دادن.

بله ولی تمام سیستمها این مشخصات رو ندارن و این نکته هم فراموش نشه که درصد سی پی یو به تنهایی ملاک بارگذاری برروی سیستم کاربر نیست هارد رو فراموش کردین که چراغش خاموش نمیشه؟ پس با این توضیحات باید با این برنامه مثل گل، ناز بخریم دیگه، ترو خشکش کنیم
    این تعریف خوبی از آنتی ویروس نیست اون کارش رو انجام بده با حداقل نظارت کاربر
    من فکر میکنم به همچی مشکوکه مثل آدمهای سادیسمی به همچی شک داره آخه مگه هارد بعد از اسکن کلی ویروس می سازه؟ که نیاز به اسکن سایلنت داره!
    این حرف خیلی جالب بود.از این به بعد هارد رو باید مستقل از CPU بدونیم!!!
    مشکل شما اینه که به تنظیمات آنتی ویروس آشنا نیستید و با چشمان بسته نظر میدید.
    اسکن زمانبندی شده کاری نداره که هارد شما الان ویروسی هست یا نه.در مورد غیرفعال کردن زمانبند هم قبلا توضیح دادم.

آیا بهتر نبود مثل بقیه آنتی ویروس ها با تنظیمات پیشفرض همون مقدار حجم رو داشته باشه؟
    خیر.چون دریافت همه آپدیتها اولویت اصلی برای تضمین امنیته.

==================
    =====================
    =======================
    قصد من از ارسال این پست تصحیح تفکرات اشتباه در مورد اسکن فایلهای فشرده و تنظیمات آنتی ویروس بود.
    لطفا اگر با این آنتی ویروس آشنا نیستید اطلاعات غلط در اختیار کاربران قرار ندید.
    مشکلات خودتون رو اعلام کنید.من و بقیه وستان تا حد توان کمک میکنیم.
    من خودم هم در خیلی از موارد که در مورد پاسخش مشکوک هستم سکوت میکنم.
    موفق باشید.

18. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

13 Rapid Release Virus Definitions

Rapid Release Virus Definitions چیست؟

Rapid Release Virus Definition ها به تازگی تو لیست آپدیتها قرار گرفتن.
    اما این دسته از آپدیتها با اون Virus Definition ها که همیشه دانلود می کنیم چه فرقی دارن.

بذارید اینو با یه مثال ساده و خودمونی بررسی کنیم:

همین نسخه 2011 رو فرض کنید.
    ما الان این نسخه رو دانلود کردیم و داریم از مهلت 15 روزه آزمایش استفاده میکنیم.
    دست به دعا بردیم تا تو این فاصله یه کرک هم منتشر بشه!
    با خودمون میگیم : حالا از همین نسخه آزمایشی روزه استفاده میکنیم تا کرکش بیاد و بتونیم به طور دائمی ازش استفاده کنیم.

Rapid Release Virus Definition هم وقتی یه ویروسی تازه منتشر میشه میگه من موقتا بیام این ویروس رو شناسایی و حذف کنم تا هم آنتی ویروس حرفی برای گفتن داشته باشه و هم بعدا بتونم اون ویروس رو (در صورت آلودگی)برای همیشه و با تمام قوا(Virus Definition های بعدی و SONAR) نابود کنم.

===============================================
    امکان اشتباه (False Positive) در این نوع آپدیتها زیاده.
    احتمالا Rapid Release Virus Definition ها قدرت پاک کنندگی جالبی ندارند.

من یکی از همین فایلهای تاپیک معرفی ویروسها رو دانلود کردم که دکتر جان معرفی کرده بود.
    بعد همین فایل رو فرستادم واسه شناسایی(فکر کنم فایل ser.exe بود.)این فایل تقریبا بعد از 6 ساعت رفت تو لیست Rapid Release Virus Definition.

بنابراین سیمانتک نتیجه ی پردازش روی فایلهای ارسال شده رو با سرعت بیشتری اعلام میکنه.

==========
    ===========
    ============
    آدرس دانلود این آپدیتها رو قبلا معرفی کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •