چه جوري ميشه ويرايشگر آفيس رو فعال کرد ؟ طوري که بشه باهاش يک فايل word ايجاد کرد...
چه جوري ميشه ويرايشگر آفيس رو فعال کرد ؟ طوري که بشه باهاش يک فايل word ايجاد کرد...
منم گذشته رو فراموش كردم ولي اون دوستم كه واسش گوشي رو خريدم بچه يتيم بود و از قديم گفتن مال يتيم خوردن نداره انشاء... خدا خودش كاري ميكنه كه اون پول از گلوي فروشنده نره پايينه هر حال اگه به نظرت گوشي خوب کار ميکنه و تر و تميزه و اصالت داره ، ديگه گذشته رو فراموش کن و از گوشي لذت ببر که گوشيه خوبيه !
من نرم افزار officesuite را نصب کردم. میشه فایل ورد ایجاد کرد. ولی فارسی را چپه یعنی از چپ به راست می نویسد.
دوستان شما با ال سی دی این گوشی مشکل ندارید
اخه چون سطحش کاملا صاف و ال سی دی مثل N95 تو یه گودی نیست محافظ و مشمبای ال سی دی خیلی سریع کنده میشه . و اگه هم اون نباشه صفحه خیلی سریع پر خط و خش میشه .
دوستان نظر خاصی ندارند و یا راه حلی برا این مشکل ندارند
من که الان یه ماهه گوشی رو خریدم محافظش هیچ مشکلی پیدا نکرده ،
اگر بخای از این محافظ ژله ای ها بندازی که گوشی ضایع میشه ...
به نظر من یک کیف تهیه کن و گوشی رو بزار توش ... این طوری از خط و خش و همچنین گرد و خاک در امان میمونه
سلام
لطفا روش نصب GPS گوشی n79 رو توضیح دهید
GPS گوشی نصبه ...
برای دیدن اطلاعات جی پی اس باید بری توی tools بعد connectivity و بعد gps data ...
وقتی رفتی اونجا برو تو فضای باز و صبر کن تا وصل بشه ...
سلام خدمت دوستان
امروز ال سی دی گوشیم مدام خاموش روشن میشه و یا رنگش عوض میشه خواهشا بگین مشکلش چیه با خاموش کردن هم درست نشد واقعا کلافم کرده چون 3 ماه بیشتر نیست که خریدمش
یکبار بدون رم گوشی رو روشن کن ...
اگه نشد مستر ریست کن شاید درست بشه
دوستان ، میگن یه کد هستش تو دفترچه راهنمای گوشی ، واسه اینکه بازیهای N-gage رو از حالت تریال در بیاره ...
اما من این کدو ندیدم ، کسی این کد رو داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)