یکی کمک کنه.من فایل 80 مگی رو دان کردم.بلد نیستم اپ کنم.از گوشیمم که میخوام اپ کنم وقتی میره در حالت دانلود این پیغامو میده(connectig lost during update)
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی کمک کنه.من فایل 80 مگی رو دان کردم.بلد نیستم اپ کنم.از گوشیمم که میخوام اپ کنم وقتی میره در حالت دانلود این پیغامو میده(connectig lost during update)
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید با نرم افزار jaf فلش کنی
کار سختی هم نیست
این هم ادسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم چرا ولی بعضی از گوشی ها از فابریکیشون اینو ندارن
این ایراد احتمالا رئ تولید یکسری شده (مثلا ناقص فلش کردند)
چون من با فریمورر 11.47 نداشتم ولی دوباره به 11.47 فلش کردم اومد
دوست عزیز 80 مگا بایت نیست بلکه 120 مگابایت هستش !
شما باید گوشیتو با این فریمور جدید فلش کنی
یه راه دیگه هست
میتونی یا گوشیت به اینرنت وصل شی و وایسی اپدیت کنه فکر کنم برای فول اپدیتش اگر همراه اول داشته باشی ودر ساعت 2 شب کانکت شی 20 هزار تومن بیفته
میتونی اگر در تهران هستی به مصلی بری اونجا ئایرلس رایگان داره اون جا هم میتونی اپدیت کنی(من هم میخوام برم)
با فلش همه چیزه گوشیم پاک میشه؟
اطلاعات رم گوشی تکون نمیخوری
ولی فون مموریت کلا فرمت میشه
یعنی ای ام اس و مخاطبین و نرم افزارهایی که روی فون مموری نصب کردی میپره
میتونی با pc suiteاز اطلاعاتت بک اپ بگیری و بعد فلش اون هارو دوباره برگردونی
ماله من یه دفترچه هست که روش با فونت درشت و نارنجی نوشته GET OUT AND PLAY! وپشتش یه کد 15 رقمی واسه اکتیو هست که من فیفا رو اکتیو کردم (گوشی من رو آشنایی از اروپا آورده و دست ایران بش نخورده)
این که فن مموری نمیاد واسه مسائل هک هست فک کنم و طبیعی .
Pc suits رو از OVI که همرا گوشی هست استفاده کن ، نشد جدیدشو دانلود کن . نشدهم ویندوزتو عوض کن حل میشه 100%
از دوستانی که گوشی رو آپدیت کردن به این ورژن جدیده ، صدای گوشی تغییری کرده ؟ بهتر شده ؟
باسلام به همه
من تازه از این گوشی گرفتم ومشغول خوندن تاپیک های قبلی هستم امیدوارم حوصله بکنم با این اینترنت لاک پشتی
دوستانی که لطفشون زیاده لطف راهنمایی بکنن:
1- آیا فلش این دوربین مانند چراغ قوه عمل میکنه .برای روشن کردنش چه راهی هست؟
2- ظاهرا برای ضبط صدا باید نرم افزار نصب بشه روش .چه نرم افزاری رو توصیه می کنید؟
3-برای کپی کردن شماره تلفن هااز گوشی به کامپیوتر وبلعکس و اصلاح شماره تلفن ها دفترچه تلفن چه راهی پیشنهاد می کنید.
4-چطوری می تونم زبان فارسی رو به قسمت زبان ها اضافه کنم تا در sms بتونم ازش استفاده کنم گویشم حروفات گچپژ رو میشناسه اسامی که قبلا توسیم بود رو کامل نمایش میده ولی نمی تونم در تایپ استفاده کنم.
5-توصیه وترفندهای لازم برای استفاده بهتراز این گوشی
6- با تشکر از شما به قول بامرام ها دمت گرم .لطفا راهنمایی بکنید . قبلا گوشیم سونی اریکسون بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)