کدوم رقص نور؟
کدوم رقص نور؟
همونی که اون سمت راسته .شکلاشم عوض میشه .
متاسفانه این هم بعلت آسیبهایی است که به اینترفیس برنامه با موارد تبلیغاتی زده اند...
خوب ورژن جدید KMP عرضه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درحالی که اثری از آپگریدی هرچند مینور نمی بینیم، بلکه دو اد جدید هم اضافه شده!...
با اینحال کسی اصرار دارد نرم افزار بروز باشد و مایل است نسخه جدید رو نصب کند، دستکم میتوان با نصب adware ها موافقت نکرد...
مواردی که زمان نصب قابلیت منتفی کردن دارد:
1-غیر فعال کردن (KMP Grid Network (Pandora Service در بخش انتخاب کامپوننتهای برنامه
2-انتخاب گزینه (Custom installation (advanced و برداشتن تیک Install Sendori
3-I do not accept برای Install Dragon of Atlantis
*- جلوگیری از دسترسی به اینترنت در پیغامهای فایروال برای این برنامه
پیشنهادهای بعد از نصب هم در صفحات پیش ارائه شد...
راه حل جایگزین: استفاده از برنامه های قدرتمند و بدون دردسری مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و... و منتظر ماندن برای به سرعقل آمدن تولیدکنندگان این پلیر! ^-^
من چند روزی رفتم رو pot player...چیزی از km کم نداره...خیلی هم تو عقب و جلو کردن فایلها بهتر عمل می کنه
سلام دوستان
یکی دو روزه وقتی فایلی رو با kimplayer 3.7 یا media player classic باز میکنم برنامه لود میشه و چندثانیه میمونه و بعد ویدئو رو اجرا میکنه ولی تا چند روز پیش این مشکل نبود,
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
انشاءالله سربلند باشید
کلا اون رقص نوره منتفی شد نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفم![]()
خدا رو شکر خودم پیدا کردم دلیلش این بود که با tuneup program deactivator برنامه یا درایور NVIDIA 3D Vision Driver رو disable کرده بودم که دوباره enable کرم و خدا رو شکر درست شد
گفتم بنویسم شاید به درد کسی خورد
سلام
آخرین نسخه رو نصب کردم اولش موقع پخش , صدا بود ولی تصویر نمیومد
video render رو عوض کردم تصوید درست شد ولی زیر نویس نمیاد
گزینه نمایش زیرنویس رو هم چک کردم
Last edited by mahyar1333; 20-10-2013 at 20:32.
دوستان توی آخرین ورژن km چه جوری میشه قسمتی که مربوط به اینترنت هست و بعد از چند لحظه کنار صفحه km باز میشه رو غیر فعال کرد؟
ظاهرا راهی جز Block کردن برنامه توسط فایروال وجود ندارد.
من از این راه استفاده کردم. اما مشکلی که وجود دارد این است که در ابتدای Play شدن فیلم و در انتهای آن، خطایی نمایش داده می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)