سلامم... عزیزجان این که توووی ایران نیستش که!! از کدوم نمایندگی گرفتی؟؟ مشخصات دقیقش با عکس و امکانات و از اووون مهمتر گارانتی و قیمت؟؟
سلامم... عزیزجان این که توووی ایران نیستش که!! از کدوم نمایندگی گرفتی؟؟ مشخصات دقیقش با عکس و امکانات و از اووون مهمتر گارانتی و قیمت؟؟
1299 فقط همین رنگ رو داره.البته انصافا رنگ خیلی شیکی هستش.من که با رنگ 1299 خیلی خیلی حال می کنم.
سی پی یو 2.5 با 2.66 فرق خیلی زیادی نداره.ولی خوب بالاخره بی تفاوت هم نیستن.
البته در مورد وزنشون باید بهت بگم که توی همه ی dv5ها یکیه.
من داشتم جستجو می کردم دیدم ایران اچ پی داره این کالا رو ارایه میده... حالا حتما توی مغازه هم هست دیگه...
اینم قیمت و مشخصات: ....اصلا به قیمتش نمی ارزه.... مگه اینکه یکی بخواد تا 4 سال دیگه باهاش بازی کنه که روی ddr3اصرار داشته باشه... دوستان اگر می خواید این مدلا رو به خاطر مانیتور بزرگ، می تونید با همین کانفیگ مانیتورهای بیست اینچیرو توی بازرا از همین hdx های hp پیدا کیند اگر گشتید پیدا نکردید به من بگین خصوص بهتون بگم کجا ها داره...
دنبال مدلای hdx 9320 ,9440 باید بگردین اگه اشتباه نکنم
HP HDX X18-1155
21,000,000 ريال
Processor type
Intel® Centrino® 2 processor technology
• Intel® Core™2 Duo Processor P8600
• 2.40 GHz , Level 2 cache 3 MB
Windows Vista® Home Premium with Service Pack 1 (64-bit)
Standard memory 4096 MB Memory layout (2 x 2048 MB) Maximum memory Supports up to 8 GBDDR3 memory
Internal drives Internal drives 640 GB (2 x 320 GB) Hard disk
Lightscribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Lightscribe
Display size
18.4"
Display Display resolution 1920 x 1080p Graphic subsystem name NVIDIA GeForce 9600M GT
Video RAM up to 2815 MB total graphics memory with 1024 MB dedicated
Product weight 4.06 kg
Last edited by samintorrent; 26-02-2009 at 02:35.
آخه بالاخره بی تفاوت هم نیستن یعنی چی؟ من پرسیدم روی چی تاثیر می ذاره...
یعنی همه dv5 ها وزنشون 2.6؟ بعید می دونم این حرف خیلی عجیبه ...
من امروز داشتم موردهای کاندید خریدم رو از مغازه ها سوال می کردم اصلا وزنها ربطی به هم نداشت... این dv5 1155 رو بهم گفته 2.4 , dv5 1299 رو گفته 2.7؟ خالی بسته؟ جفتشون هم وزنن؟
![]()
سلامم... ببین اولن که اینو توووی همین هفته گذاشته چون هفته ی قبل که چک کردم خبری از HDX18 نبودش.....من شدیدن دنبال این بودمم....
دومن قیمت DV7-1070 فقط 50 تومن پایینتر از HDX18 هستش بنظرت گرووونه؟؟؟ اصلن و ابدن گرون نیستش
فقط نکته ی منفیش اینه که ایران اچ پی اوومده یک کانفیگ پایینشه وارد کرده.....بقول شما اینو کسی میگیره که چندین سال میخواد باهاش کار کنه.......حالا پردازنده ی p8600 واقعن بی انصافیه در حالیکه توووی کانفیگهای این لپتاپ دارن 4 هسته ای هم ارائه میدن حداقلش این بود که ایران اچ پی بیاد T9400 یا T9600 ره سفارش بده....اینش منو ناامید کردش......حالا شاید بشه سفارش داد با کانفیگ بالاتر هم وارد کنه
کارت گرافیکشم دیگه داره خز میشه....... میتونست 9800 یا سری قدرتمند Ati 4xxx روووش نصب کنه ولی در مقایسه با DV7 قیمتش مناسبه.....صبر میکنم کانفیگ بالاترش بیاد
از اقای Q_Q خواهش میشه بیان مشخصات دقیق سیستمشونه با عکس و اسکرین شات CPU-Z بذارن و جمعی را از نگرانی در بیارن!!!
اچ پی از مدت ها پیش با همکاری Altec lasting اسپیکر میزنه که به نظرم بهترین کیفیت صدای نوت بوک های زیر 2000 دلار جهان هستندجنس صدای آن بسیار متفاوت است اسپیکرها طبق معمول التک لنسینگ هستند
ایرادی نیست اینکار رو برای شما انجام میدم فقط مشکل من اینه که هر پستی که بزنم معلوم نیست کی تو فروم ارسال میشه؟!
من این لپ تاپ رو 10 روز پیش از جایی در پایتخت گرفتم ( به دلیل ممنوع بودن تبلیغ طبق قوانین فروم از نام فروشگاه خودداری میشود ) به قیمت 1920000 در ارزان بودن آن با توجه به اسپک و لپ تاپ های موجود شک نکنید
پی نوشت: ارسال این پست یک تست است در صورتی که این پست با توجه به " قانون عضو جدید " ارسال نشد دوستان بنده رو از ادامه بحث عفو کنید . چون من نمیتونم پابه پای بحث با شما پیش بیام نمیخوام سوبرداشتی پیش بیاد![]()
سلام به همهی دوستان
من تصمیم داشتم لپتاپ بخرم . میخواستم بپرسم dv5 1155 خوب هست یا نه ؟ از نظر قیمت چی ؟
توی مدلهای قوی hp دیگه چه مدلهای خوب است ؟
بیشتر برای بازی - دیدن فیلم میخوام (هاردش 500 باشه بهتره )
دوست عزیز فکر کنم این موضوع رو فراموش کردی که نمیشه به حرف این مغازه دارها زیاد اعتماد کرد.مثلا من وقتی رفتم که 1299 بگیرم همه تو بازار می گفتن که اصلا همچین مدلی وجود نداره!!!
به هر حال من خودم قبلا 1030 داشتم و الانم 1299 دارم.وزن هر دوشون 2.7 هستش
نگران بخش لپ تاپ نباشید ... تایید پست ها در انجمن لپ تاپ چون رجیستر هست کمتر از چند ساعت طول می کشهایرادی نیست اینکار رو برای شما انجام میدم فقط مشکل من اینه که هر پستی که بزنم معلوم نیست کی تو فروم ارسال میشه؟!
شما فعالیت کنید ، باقیش با من![]()
Last edited by REGISTERED USER; 26-02-2009 at 13:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)