بچه ها بنظرتون فایلهارو کجا اپلود کنم
بچه ها بنظرتون فایلهارو کجا اپلود کنم
سلام دوستان
من یه بازی pes 2009 گرفتم متسفانه توسط یکی از این شرکت های بی وجدان فارسی شده.یعنی تیم های ایرانی بهش اضافه شده و منو ها فارسی شدن واز این لوس بازی ها.اگه میشه یه راهی بگین که به صورت نسخه ای اصلی دربیاد.ممنون.
اینم پچ کارخانه ای اورجینال کمپانی کونامی که برای pes6 ساخته شده است این پچ تمام تیم ها رو درست میکنه و در تاریخ پریروز در سایت کونامی قرار گرفته است
طریقه نصب
ابتدا فایل اورجینال رو کاملا دانلود کرده سپس فایل
KONAMI-WIN32PES6OPT
را در مسیر زیر کپی کنید و حال کنید
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
لینک دانلود پچ اورجینال کونامی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا اموزش ادیت pes6 رو برام بذارین چون من اصلا هیچی درباره ادیت pes نمیدونم خیلی خوشحال میشم کسی برام بذاره
راستی اقای p .1052 اینکه کاری نداره میتونی با پچهای اورجینال کننده کونامی pes9خودتو درست کنی پچ هارو میتونی از سایتبگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by matlab76; 04-09-2009 at 11:19.
آقا من یه پچ 1.4 گرفتم ... تا وسط هاش هم پر شد اما ارور می ده ... مشکل چیه ؟؟؟
یه سئوال دیگه هم داشتم ... نمی شه صدا و حرف های این گزارشگر رو تغییر بدیم ... یعنی تو فایل برداریم و یه چی دیگه بذاریم جاش ...
خیلی ممنون
Last edited by tommy vercetti; 08-09-2009 at 15:01.
بچه ها از شما بعید بود چرا سایت رو ادامه ندادید شما بله بگید من از اون موقع تا حالا هزار تا پچ جدید ساختم که اگر از من بخواهید میزارم برای دانلود
بچه ها فقط برین حال کنین یه پچ باحال برای pes6 داریم با اقایان انجمن که نمی خواستند اسمشان را ببرم درست میکنیم این پچ pes6 شما را به
pes10 تبدیل می کنه فیس پیراهن اسامی بازیکنان ورزشگاه ازادی جدید راهنمای استفاده از این پچ حرفه ای و کیت سرور و اموزش ان در این
مجموعه هستند قول می دهیم دقیقا در روز کریسمس 2010 عرضه و در سه سرور مختلف برای دانلود گذاشته شود تازه یک خبر خوب این پچ از
سال 2010 به صورت ماهانه اپدیت می شه یعنی مثلا وقتی ما در روز کریسمس پچ را برای دانلود گذاشتیم ماه بعد دوباره پچ اپدیت شده میزاریم
تا همیشه بتوانیم pes6 شما را اپدیت کنیم لطفا نظرات خود را درباره ی این پچ بیان کنید
Last edited by matlab76; 20-11-2009 at 11:32.
inkin prp park london
با سلام پس چرا نظر نمی دین دیگه انتظار پچ نداشته باشین لطفا هرچه سریعتر نظرات خود را بازگو کنید تا ببینیم چه خاکی باید بر سرمان بریزیم![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این پچ اصلا به درد نمی خوره اگه می خوای پچ بریزی فقط برو به سایت
بعد برو به قسمت ine31rashanial و گزینه free را بزن برای صداها هم چند روز دیگه یه پچ برات می ریزمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعجب میکنم
Last edited by matlab76; 22-11-2009 at 22:25.
اینم یه پچ 2010 :
کسی اگر تونست دانلود کن بگه چون تو مگا آپلود آپ شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)