تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 99 از 1042 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان .
    باز هم چند تا سوال داشتم :
    1 _ ما یه دوستی داریم تو کرج ، با پیش شماره 3555 ، توی شهرک اندیشه هست ، و می خواد دی اس ال بگیره ، من یه کوچولو سرچ کردم ، به نتیجه ای نرسیدم ، میگه یه شرکت هست ، 64 رو می ده 60 تومان که منتفیه ....
    می خواستم بدونم دوستانی که تو کرج ساکن هستند ، راهنمایی کنند ببینند کاری می شه کرد ؟
    مرسی

2 _ یه سوالی برام پیش اومد ، شرکت ها Pap ، پهنای باندشون رو از کجا می آرن ؟
    ما به این شرکت ها کانکت می شیم ، این شرکت ها چی ؟ ( فکر می کنم بر می گرده به مباحث پایه ای اینترنت )
    سازمان ها و بانک ها که با دیش وصل اند ، اون ها چی ؟ اون ها به چی وصل می شن ؟

ممنون می شم جواب بدید

مرسی
    یا حق
    آخوند جان در مورد سوال اول چیزی نمی دونم اما دو مورد سوال دوم باید بگم که شرکت های papپهنای بادشون رو از مخابرات میگیرن خود مخابرات هم از کشور های دیگه پهنای باند می گیره
    جدیدن هم شرکت مخابرات گفته که برای پایین اومدن قیمت ها خود شرکت های pap برن پهنای باند کشور رو تامین کنند
    امیدوارم جوابتو گرفته باشی

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

بالاخره ADSL من وصل شد امروز
    128 نامحدود از افروز نت ماهی 55 تومن ADSL خیلی خوبه
    ولی باز کاش شرکتای دیگه اینجارو ساپورت میکردن تا یا این پولی که میدم بیشتر حال کنم مثلا این 1Mb صبا نت که میگید
    512 افروز 250 هزار تومنه 1Mbهم ماهی 450 هزار تومن البته نا محدود

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سپنتا خراب شده. افتضاحه من كه دارم ميرم پس بدم. اين همه پول بدم كه سرعتم پايين باشه. خيلي آدماي كثيفي هستند.

من تا ديروز سرعت دانلودم 18k بود، امروز اينترنتم 2 ساعت قطع شد بعدش فكر مي كنيد چي شد؟

سرعت دانلود بعد از وصل شدن شده بود 12k اين يعني افتضاح. قبلاً UpstreamوDownstream من روي 160 تنظيم شده بود امروز گذاشتن روي 128 و سرعت دانلودم شده 12k اين يعني دزدي.

فردا زنگ ميزنم بهشون هر چي از دهنم دراد بهشون ميگم اگر درست نكن ميرم از يه شركت ديگه سرويس ميگيرم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Majidson; 15-09-2008 at 20:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سپنتا خراب شده. افتضاحه من كه دارم ميرم پس بدم. اين همه پول بدم كه سرعتم پايين باشه. خيلي آدماي كثيفي هستند.

من تا ديروز سرعت دانلودم 18k بود، امروز اينترنتم 2 ساعت قطع شد بعدش فكر مي كنيد چي شد؟

سرعت دانلود بعد از وصل شدن شده بود 12k اين يعني افتضاح. قبلاً UpstreamوDownstream من روي 160 تنظيم شده بود امروز گذاشتن روي 128 و سرعت دانلودم شده 12k اين يعني دزدي.

فردا زنگ ميزنم بهشون هر چي از دهنم دراد بهشون ميگم اگر درست نكن ميرم از يه شركت ديگه سرويس ميگيرم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][/URL]
    من سرعتم با سپنتا بد نيست، ولي دانلود تورنتم داغون شده! سرعت دانلود تورنت هام از 2-3 كيلو بالاتر نميره، در حالي كه تا دو سه هفته پيش روي 25-6 بود.
    اصلا نميدونم اين مشكل از كجا ميتونه باشه، چون اگه مشكل پهناي باند داشتن، سرعت معموليش هم بايد خراب بود.
    پشتيبانيشون هم كه هيچي حاليش نيست.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آخوند جان در مورد سوال اول چیزی نمی دونم اما دو مورد سوال دوم باید بگم که شرکت های papپهنای بادشون رو از مخابرات میگیرن خود مخابرات هم از کشور های دیگه پهنای باند می گیره
    جدیدن هم شرکت مخابرات گفته که برای پایین اومدن قیمت ها خود شرکت های pap برن پهنای باند کشور رو تامین کنند
    امیدوارم جوابتو گرفته باشی
    مرسی مهدی جان ، چجوری پهنای باند می گیرن ؟ دیش ؟
    بعد این که چطوری گفته برن خودشون پهنا بگیرن ؟ فکر کنم دلیل این که نمی ذارن مردم خودشون با دیش سند و رسیو داشته باشن ، اینه که نمی تونن روی دیتای سند و رسیو شده نظارت داشته باشن ( امنیت ملی و این حرفا ، البته فکر میکنم ، مطمئن نیستم ) اون وقت ، اون جوری هم که نمی تونه رو سید و رسیو نظارت کنه که ؟

مرسی
    در مورد کرج هم اگه کسی پاسخ بده ، ممنون می شم

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی مهدی جان ، چجوری پهنای باند می گیرن ؟ دیش ؟
    بعد این که چطوری گفته برن خودشون پهنا بگیرن ؟ فکر کنم دلیل این که نمی ذارن مردم خودشون با دیش سند و رسیو داشته باشن ، اینه که نمی تونن روی دیتای سند و رسیو شده نظارت داشته باشن ( امنیت ملی و این حرفا ، البته فکر میکنم ، مطمئن نیستم ) اون وقت ، اون جوری هم که نمی تونه رو سید و رسیو نظارت کنه که ؟

مرسی
    در مورد کرج هم اگه کسی پاسخ بده ، ممنون می شم
    خوب می رن مجوز رو از مخابرات می گیرن
    سپس پهنای باند رو بسته به قیمتش می گیرن
    الان اینرتنته ماهواره ای خیلی ها به صورته شخصی اصلا استفاده می کنن منتها گرونه! و فقط ریسیو دارن یعنی برای سند یعنی اپلود وپیج باز کردن نیاز به یه خطه دیال اپ یا دی اس ال دارن(برتری دی اس ال این جا معلومه)

نظارت هم اگه اکونت رو از کشوره خارجی بگیری(یعنی واسطه ای مثله نمایندگی واینا نباشه) .. اصلا و ابدا نمی تونن رو ریسیو نظارت کنن
    مگه الان می تونن بفهمن کسی با ماهواره چی دریافت می کنه؟! (نمی تونن
    چه در زمینه دریافته کانال ها+در زمینه دریافته افلاین+درزمینه دریافته دیتا با کمکه همون اکونت ه م ا ه و ا ره ا ی)
    ولی سند بحثش فرق داره(تجهیزاته مخصوصش رو هم داره)
    فرستادن توسط دیش قابل رد گیریه وبه جرمه جاسوسی می تونن بگیرنش
    مگه بانک ها که مجوز دارن
    الان دانلودر های افلاین پس چه کار می کنن. مک می گیره و دانلود می کنه بقیه هم رو اون جهت می گیرن

فکر می کنم شاتل بود (اریا رسانه تدبیر همین شاتله؟!)..که از روی یک ماهواره قسمتی از پهنای باندش رو تامین می کرد یادم نیست کودوم ماهواره؟!

دقت کن اون ای اس پی فقط پهنای باند رو از اون تامین می کنه وجزییاته لوگه کاربراش رو تو خوده ایران داره! نه این که اکونته اینترنته ماهواره ای بده که کلاینت هم مجبور بشه دیش بزاره

در مورده کرج هم به رفیقت بگو
    اگه صبا یا فن اوا ساپورت می کنه بره سراغه اونا اول
    اگه نه بره سراغه شاتل و اریا تک(نماینده اسیا تک)

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اخوند جان
    من که گفتم اینجا فقط پارس انلاین هستش...

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کجای این اسمش دزدی هست؟
    عزیز سرویس 128 گرفتی Upstream و Downstream باید 128 باشه که خودت میگی 128 هست
    حالا اگر تا دیروز بیشتر از حقت بهت میدادن باید ممنونشون هم باشی
    سرویس نامحدود همین هست بیشتر از اون چیزی که میگیری نمیدن
    دزدی کار شرکتهایی مثل ..... هست که بیشتر از سرعت قرارداد بهت میدن و سرویسشونم حجمی هست
    یه وقت فکر نکنی چون مشترک سپنتا هستم دارم جانبداری میکنم...نه فقط بیایید یک کم منطقی برخورد کنیم و طرفدار حق باشیم
    من خودم هر جا که سپنتا مشکل داشته باشه اعلام میکنم و نارضایتی خودم رو عنوان میکنم
    من سرعتم با سپنتا بد نيست، ولي دانلود تورنتم داغون شده! سرعت دانلود تورنت هام از 2-3 كيلو بالاتر نميره، در حالي كه تا دو سه هفته پيش روي 25-6 بود.
    اصلا نميدونم اين مشكل از كجا ميتونه باشه، چون اگه مشكل پهناي باند داشتن، سرعت معموليش هم بايد خراب بود.
    پشتيبانيشون هم كه هيچي حاليش نيست.
    پشتیبانی که آره... تعطیل
    من زیاد تو کار تورنت نیستم
    اما چند شب پیش داشتم تورنت با 40 دانلود میکردم
    اما دیشب که اومدم باز هم سراغ تورنت دیدم 2 بالاتر نمیره
    البته برای من مهم دانلود از رپید هست که هیچ موقع مشکل ندارم و همیشه بین 58 تا 65 دانلود میکنم

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

کجای این اسمش دزدی هست؟
    عزیز سرویس 128 گرفتی Upstream و Downstream باید 128 باشه که خودت میگی 128 هست
    حالا اگر تا دیروز بیشتر از حقت بهت میدادن باید ممنونشون هم باشی
    سرویس نامحدود همین هست بیشتر از اون چیزی که میگیری نمیدن
    دزدی کار شرکتهایی مثل ..... هست که بیشتر از سرعت قرارداد بهت میدن و سرویسشونم حجمی هست
    یه وقت فکر نکنی چون مشترک سپنتا هستم دارم جانبداری میکنم...نه فقط بیایید یک کم منطقی برخورد کنیم و طرفدار حق باشیم
    من خودم هر جا که سپنتا مشکل داشته باشه اعلام میکنم و نارضایتی خودم رو عنوان میکنم

پشتیبانی که آره... تعطیل
    من زیاد تو کار تورنت نیستم
    اما چند شب پیش داشتم تورنت با 40 دانلود میکردم
    اما دیشب که اومدم باز هم سراغ تورنت دیدم 2 بالاتر نمیره
    البته برای من مهم دانلود از رپید هست که هیچ موقع مشکل ندارم و همیشه بین 58 تا 65 دانلود میکنم
    128 يعني سرعت دانلود روي 16k حداقل 15k نه اينكه من الان دارم با 12k دانلود مي كنم. تستي كه گرفتمو نگاه كن.

من دارم ماهي 30هزار تومن پول مي دم كه 12k دانلود كنم. اين يعني دزدي....

همسايه ما با پول كمتر از لايزر گرفته و بدون محدوديت UpوDowmstream روي 192 تنظيم شده. بازم طرفداري مي كني.!!!!

من خودم طرفدار سپنتا بودم ولي حالا.....

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خوب می رن مجوز رو از مخابرات می گیرن
    سپس پهنای باند رو بسته به قیمتش می گیرن
    .
    .
    .
    دقت کن اون ای اس پی فقط پهنای باند رو از اون تامین می کنه وجزییاته لوگه کاربراش رو تو خوده ایران داره! نه این که اکونته اینترنته ماهواره ای بده که کلاینت هم مجبور بشه دیش بزاره
    ممنونم دوست من از بابت اطلاعاتت ، اما بحث من چیز دیگه ای بود ( در مورد اینترنت ماهواره ای اطلاعات دارم )
    سوال من این بود که الآن ، با چی پهنا می گیرن ، دیش ؟ ( الآن ، نه بعدا که بخوان پهنا رو خودشون بخرن )
    بحث من اینه که اگه شرکت ها برن و خودشون پهنا بگیرن ، اونوقت دیگه نظارت بر سند و رسیو تعطیل می شه که ؟
    همون جوری هم که شما گفتی ، برای نظارت بر سند و رسیو هست که نمی ذارن کسی اینترنت ماهواره ای دو طرفه داشته باشه (جاسوسی)
    در مورده کرج هم به رفیقت بگو
    اگه صبا یا فن اوا ساپورت می کنه بره سراغه اونا اول
    اگه نه بره سراغه شاتل و اریا تک(نماینده اسیا تک)
    مرسی ، مشکل من اینه که اصلا نمی دونم با اون پیش شماره کی ساپورت می کنه ، از اینترنت فایندر هم چیزی دستیگرم نشد متاسفانه
    اخوند جان
    من که گفتم اینجا فقط پارس انلاین هستش...
    شما پیش شماره تون چنده ؟

مرسی
    یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •