تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 394 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اسپیکر توش حذف نشده فقط شکلش و کیفیتش میگن بهتر شده. من قیمتی که دارم خیلی ارزونه و از digikala است 129 تومان 8 گیگ! البته میخوام فردا صبح بهشون زنگ بزنم.
    سابقه ی creative zen برام خیلی بده یکی از دوستام داشت همش هنگ میکرد با سوزن ته گرد reset میکردیم وقتی هم به لپ تاپ من وصل میکردیم نمیخوندش اصلا.
    قیافه cowon رو دوست ندارم.
    سونی هم mp3 player هاش بعضیاشون رکورد میکنه.
    اولویات هام ضبط و پخش هست برای کلاس ها و قیافه حالا اگه بقیه خصوصیتاش هم بالا باشه خوبه. خیلی اهل فیلم دیدن با صفحه کوچیک نیستم.
    iriver clix gen 2 چه طوره ؟خیلی همه جا در موردش خوب گفتن. یه چیزی که در موردش گفتن این بود که با windows media player 11کار میکنه ؟ این یعنی مثل اون قابلیت اینو داره که از هر جا بخوای انتخاب کنی و گوش بدی؟
    بین iriver clix gen 2 وiriver e150 کدوم بهتره؟
    ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اسپیکر توش حذف نشده فقط شکلش و کیفیتش میگن بهتر شده. من قیمتی که دارم خیلی ارزونه و از digikala است 129 تومان 8 گیگ! البته میخوام فردا صبح بهشون زنگ بزنم.
    سابقه ی creative zen برام خیلی بده یکی از دوستام داشت همش هنگ میکرد با سوزن ته گرد reset میکردیم وقتی هم به لپ تاپ من وصل میکردیم نمیخوندش اصلا.
    قیافه cowon رو دوست ندارم.
    سونی هم mp3 player هاش بعضیاشون رکورد میکنه.
    اولویات هام ضبط و پخش هست برای کلاس ها و قیافه حالا اگه بقیه خصوصیتاش هم بالا باشه خوبه. خیلی اهل فیلم دیدن با صفحه کوچیک نیستم.
    iriver clix gen 2 چه طوره ؟خیلی همه جا در موردش خوب گفتن. یه چیزی که در موردش گفتن این بود که با windows media player 11کار میکنه ؟ این یعنی مثل اون قابلیت اینو داره که از هر جا بخوای انتخاب کنی و گوش بدی؟
    بین iriver clix gen 2 وiriver e150 کدوم بهتره؟
    ممنون
    توی digikala خیلی ارزونه 8 گیگو میده 129 تومان تازه با ارسال رایگان. عجیبه ولی فردا قصد دارم بهشون زنگ بزنم. اسپیکرش حذف نشده شکلش تغییر کرده.
    کریتیو zen دوستم داشت خیلی بد هنگ میکنه بعد هم وقتی به لپ تاپ من میزدیش نمی شد توش چیزی ریخت. سونی پخش و ضبط رو با هم فقط mp3 داره. cowono قیافشو دوست ندارم. خیلی اصراری به دیدن ویدئو با هاش ندارمولی بدم نیست این قابلیتو داشته باشه.
    یه سوال من iriver clix gen 2 رو هر چی ازش دیدم تعریف بود cnet کامل ازش تعریف کرده به نظرت بین اون و e150 برای من که ضبط و پخش و قیافه و هنگ نکردن مهم تر از ویژگی های دیگس کدوم بهتره.
    یه چیز دیگه توی cnet نوشته clix با windows media player 11کار میکنه .این یعنی امکان انتخاب هر تیکه از رکورد وجود داره یا نه؟
    خیلی خیلی ممنون
    در مورد clix در مقابل E150 : مطمئناً clix انتخاب بهتریه ... clix یه مدل بسیار موفق بود ، در حالیکه سری E100 و آپدیتش چندان موفق نبودند ... بخصوص از نظر کیفیت پخش و رابط کاربری (نقطه ضعف مهم سری E) ... طراحی هم که خب بسته به سلیقه داره ..

حق با توئه ... اسپیکر روحذف نکردن ... لعنت به این سایت مزخرف iriver ... قبلاً هم وصفش شد که سایتشون بسیار ضعیف عمل می کنه ...

در مورد قیمت : مناسب به نظر میاد ... 8 گیگ 130 تومن واسه یه نفر که فقط دنبال مزایای صوتی اش باشه و خیلی هم سخت پسند نباشه (با کیفیت صدای خوب و نه عالی - و طراحی منوهای متوسطش بسازه) مناسبه ...یا بذار اینطوری بگم : به عنوان پلیر اول (اولین پلیر یه نفر) مناسبه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من ميخوام بين كريتيو Zen ston plus با اسپيكير و Mozaic يكي رو انتخاب كنم. مثل اينكه زن استون اكوالايزر نداره واسه همين تو خريدش مردد شدم. واسم كيفيت صدا مهمه و همينطور راحت بودن حمل و بكارگيري تو بيرون و از اين جور چيزا+ مدت نگهداري شارژش.
    حالا ميخواستم يه راهنمايي در مورد اينكه با توجه به احتمالاً تفاوت قيمتشون و مزاياي هر كدوم، كدوم مي ارزه واسه خريدن.
    قيمتشون رو هم اگه بگين ممنون ميشم.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

من ميخوام بين كريتيو Zen ston plus با اسپيكير و Mozaic يكي رو انتخاب كنم. مثل اينكه زن استون اكوالايزر نداره واسه همين تو خريدش مردد شدم. واسم كيفيت صدا مهمه و همينطور راحت بودن حمل و بكارگيري تو بيرون و از اين جور چيزا+ مدت نگهداري شارژش.
    حالا ميخواستم يه راهنمايي در مورد اينكه با توجه به احتمالاً تفاوت قيمتشون و مزاياي هر كدوم، كدوم مي ارزه واسه خريدن.
    دوست عزیز تفاوت اصلی موزاییک مشخصا lcd هست که رنگی و بزرگتر با قابلیت پخش ویدئو است.
    کیفیت صدای هر دو خوبه، شارژ موزاییگ قویتره.

5. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هر دوی اینا محصولات خیلی خوبی هستن ... ببین این مقایسه فکر کنم انتخاب رو واسه ات راحت کنه:

موزائیک تنوع مقدار حافظه داره ... استون فقط 2 گیگه ... اگه احساس می کنی حافظه بیشتر نیاز خواهی داشت : موزائیک
    صفحه نمایش موزائیک بزرگتر و رنگیه ...
    هردوتاشون کیفیت صدای خیلی خوب دارن که از نظر من هم سطحه ... باس استون اندکی بهتره ... EQ هم دارند هر دو
    باتری موزائیک بهتره (20 ساعت در مقابل 35 ساعت)
    انتقال داده از/به استون ساده تره ...

ببین چه فاکتورهایی واسه ات مهمتر هست یا نیست و تصمیم بگیر...

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام...

من یک mp3 player یا دستگاهی مشابه می خوام که ویژگی های زیر رو داشته باشه :

1) 2 گیگ دست کم حافظه داشته باشه
    2) کیفیت پخش صداش خوب باشه و صدای قوی داشته باشه(البته منظورم اسپیکر نیست...یعنی تو همون هدفون صدا رو عالی و با بهترین کیفیت پخش کنه و قوی هم باشه.....مثل psp نباشه که تا ته صدا رو زیاد می کنی تازه انگار صدا رو 70 درصد هست)
    3)سگ جون باشه و زود خراب نشه(بر اثر عقب جلو کردن های متوالی و تکرار آهنگ ها و کار زیاد نویز و خرابی و ... تو کارش نباشه....البته منظورم مقاومت در برابر ضربه و .... نیست....چون من خیلی خیلی مواظب خواهم بود در این موارد)
    4)طراحی زیبایی هم داشته باشه (شکلش قشنگ باشه)

لطفا" مارک های مختلف و قیمت هاش رو بهم معرفی کنید

پ.ن : همین وسیله با همین شرایط اگر بخوام فیلم هم پخش کنه(lcd داشته باشه) چه مارکی و چه مدلی بهتره و قیمتش چنده؟

شرمنده اگر سوالات زیاد بود

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستان سلام...

2) کیفیت پخش صداش خوب باشه و صدای قوی داشته باشه(البته منظورم اسپیکر نیست...یعنی تو همون هدفون صدا رو عالی و با بهترین کیفیت پخش کنه و قوی هم باشه.....مثل psp نباشه که تا ته صدا رو زیاد می کنی تازه انگار صدا رو 70 درصد هست)
    3)سگ جون باشه و زود خراب نشه(بر اثر عقب جلو کردن های متوالی و تکرار آهنگ ها و کار زیاد نویز و خرابی و ... تو کارش نباشه....البته منظورم مقاومت در برابر ضربه و .... نیست....چون من خیلی خیلی مواظب خواهم بود در این موارد)

پ.ن : همین وسیله با همین شرایط اگر بخوام فیلم هم پخش کنه(lcd داشته باشه) چه مارکی و چه مدلی بهتره و قیمتش چنده؟

U5 از کاوون هست و +D2 هم هست
    u5 ظرفیتش 2.4.8 هست اما +D2 ظرفیتش 4.8.16 هست

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام...

لطفاً در یک تاپیک ادامه بده دوست من ... مرسی .. (مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث اخیر رو در اون یکی تاپیک که مطرح کردی پی بگیر)

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لطفاً در یک تاپیک ادامه بده دوست من ... مرسی .. (مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث اخیر رو در اون یکی تاپیک که مطرح کردی پی بگیر)
    چشم...

آخه من 2 روز بود اونجا سوال رو پرسیده بودم کسی جوابم رو نمی داد...

حالا شما یه لطفی بکن و جواب سوالی که اونجا پرسیدم رو بهم بده....خیلی ممنون

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چشم...

آخه من 2 روز بود اونجا سوال رو پرسیده بودم کسی جوابم رو نمی داد...

حالا شما یه لطفی بکن و جواب سوالی که اونجا پرسیدم رو بهم بده....خیلی ممنون
    عزیز اون تاپیک که فعاله، چندین نفر هم پاسخ شما رو اونطرف دادن!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •