تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 99 از 1759 اولاول ... 498995969798991001011021031091491995991099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه matrixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ای بابا.
    دوست عزیزم، بارها درباره این موضوع در این تاپیک بحث شده.
    در این مورد که میگند فلان شرکت ساپورت میکنه یا نمیکنه، همش صحبت های تبلیغاتی هستند.
    تنها تفاوت AM602 و AM604 اینه که 604 ، مخصوص شبکه هست. (البته در خونه هم کار میکنه هاااااا)
    تقلبی هم که برای هر مودمی مخصوصا ASUS پره پره. اصلا هم نمیشه تشخیص داد. فقط باید نذر و نیاز کنید که تقلبی در نیاد.
    البته اگه تقلبی دراومد هم مشکلی براتون پیش نخواهد اومد. فقط نباید آپدیتش کنید. چون مودم برای همیشه خاموش میشه.
    در مورد گارانتی هم ببینید کدوم شرکت بیشتر گارانتی میکنه. اون خوبه.
    شش هفت ماه پیش، قیمتش حول حوش 90 بود. الان خبر ندارم.
    موفق باشید
    با تشکر از پاسختون اما وقتي شاتل ميگه شما با مودم usr ميتونيد به adsl ما وصل بشيد اما خودتون بايد نصبش کنيد و در صورت بروز مشکل ما پشتيباني نميکنيم تکليف چيه؟ شاتل که خودش asus نميفروشه اما ساپورتش ميکنه خب احتمال اينکه مثلا با فلان مودم واقعا مشکل داشته باشند نيست؟

من چون هم pc دارم هم laptop ترجيح ميدم 604 بگيرم. کسي قيمت روز و اطلاعات جديد در مورد گارانتي نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

1 usrobotics 9112, 9115, 9107, 9108

سلام. میشه لطفا به من تفاوت این مودم ها رو بگین، قیمتشون و کارایی و کیفیتش. از نظر مچ شدن کدوم خوبه؟ شیراز سان بایت اینارو داره همشون USROBOTICS هستن. واقعا آمریکاییه؟ اصلا مودمهای خوبی داره؟

USROBOTICS 9107

9115 USROBOTICS

USROBOTICS 9112

عجیبه دوتای آخری مثکه هیچ تفاوتی ندارن!
    USRobotics (زیر مجموعه شرکت معظم 3com) و Linksys (زیرشاخه Cisco Systems) هر دو آمریکایی هستن و دو تا از بهترین شرکتای سازنده تجهیزات شبکه هستن و هر دو قطعات اصلی و مرجعشون تو آمریکا ساخته میشن و به چین میان و مونتاژ میشن و به بقیه دنیا میرن...

مودم های USRobotics 9112, 9115 همونطوری که دوستان عزیز گفتن تفاوتی ندارن و فقط 9115 هم از لجاظ ظاهری و هم از لحاظ سخت افزاری نسبت به 9112 یه ورژن جدید محسوب میشه... حتی از لحاظ نرم افزاری هم تفاوتی ندارن چون نرم افزار سیستمی این مودما هر چند وقت یه بار ورژن جدیدشون میاد و میتونید آپدیتشون کنید و مودم 9112 یه باگی داشت که نرم افزاری بود و با آپدیت حل شد و الان با مودم 9115 هیچ تفاوت نرم افزاری نداره... ولی مودم 9115 بهتره... چون هر چی باشه ورژن جدیدتره و ارزش 4-5 هزار تومن گرون تر بودن رو داره...
    هر دو این مودم ها (9112, 9115) یک پورت USB و یک پورت Ethernet (لن LAN) دارن... و از انواع شبکه ها با سرعت خوب و بهبود یافته پشتیبانی میکنن و برای استفاده خانگی خیلی خوبن و با اون دو پورت شما میتونید دو تا کامپیوتر رو همزمان به اینترنت وصل داشته باشید...

مدل 9107 یکی از مودمای خوب و معروف شبکه های خانگی هستش دارای 4 پورت Ethernet و یه پورت USB هستش و امکانات کامل مدیریتی داخلی و نرم افزاری... خیلی چیز خوبیه با قیمت 65 تا 70 هزار تومن...

USRobotics 9112 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    USRobotics 9115 :
    کد:
    USRobotics 9107 :
    کد:
    درضمن این مودم وایرلس گیگابایت هم نظرمو جلب کرد چون گارانتی آواژنگه. می ارزه بخاطرش 120 هزارتومن بدم؟

مودمی که شما عکسشو گذاشتی اینه : Gigabyte GN-AR14G
    نه ارزششو نداره 120 تومن براش پیاده بشی... اولا گیابایتو چه به این کارا... به نظر میاد که فقطم همین یه مودم رو ساخته (تو سایت gigabyte.com.tw)... دوما آواژنگ با اینکه قبلا خیلی قبولش داشتم ولی جدیدا دارم میبینم که خیلی دودوزه شده و عوضی بازی درمیاره...

به جای اینکه برای 120 تومن برای اون بدی برو مودم USRobotics 9108 (مدل USR819108) رو بگیر که خداس... با اینکه در بسیاری از مشخصات مودم GN-AR14G و USR819108 شبیه هستن ولی مودم USR819108 دو سروگردن بالاتره با قیمت 100 هزار تومن یعنی 20 هزار تومن ارزون تر و بهتر... من بهت پیشنهاد میکنم که اگه میخوای 100 تومن واسه مودم بدی اینو بگیر... عالیه GREAT...

USRobotics 9108 :
    کد:
    توی سایت USRobotics از بالای صفحه ها بین اون کلماتی که قرمز نوشته اگه Specifications رو بزنی میتونی جزئیات محصول رو ببینی و مقایسه کنی...

ضمنا مودم های USRobotics رو فقط با گارنتی "انفورماتیک گستر" بخرید تا جنس تقلبی بهتون نندازن...
    کد:
    Last edited by Cleeev; 05-10-2008 at 16:12.

3. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام خدمت دوستان ، نمی دونم گفته شده نشده یا...
    من می خواستم بگم . اگر کسی D-Link 322t داره برای نصبش توی ویستا (به صورت lan ) باید بره ip لن رو روی 192.168.1.2 تنظیم کنه ، بعد توی مرورگر بنویسه 192.168.1.1 . در غیر این صورت جواب نمیده ، کانکشن رو هم ترجیحا استرینگ بسازین.

Last edited by SIMON137; 05-10-2008 at 20:01.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

آقا من مودم رو تازه نصب کردم
    سئوالم اینه که الان چراغ usb و استیتوس مرتب چشمک می زنه اما چراغ دی اس ال بعد از اینکه چند بار چشمک زد ثابت شده مشکلی که وجود نداره؟

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سئوالم اینه که الان چراغ usb و استیتوس مرتب چشمک می زنه اما چراغ دی اس ال بعد از اینکه چند بار چشمک زد ثابت شده مشکلی که وجود نداره؟
    سلام
    من متوجه نشدم ؟
    مودمتون چیه ؟ تو اکثر مودم ها ، اون چراغ استتوس هست که نشان دهنده رانژه بودن هست ، جالا این که چراغ دی اس توی مودم شما همونه یا نه ، نمی دونم
    اگه کسی می دونه بگه ، اما فکر کنم تا فردا باید صبر کنی ، الآن که شرکت ها کسی نیست ، صبر کن ، فردا یوزر و پس بگیر ، من فکر می کنم که رانژه شده باشه ....

یا حق

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

مودم من چراغ استیتوسش همیشه چشمک زنه ، ولی به اینترنت وصله . مال شرکت d-link هست

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    من متوجه نشدم ؟
    مودمتون چیه ؟ تو اکثر مودم ها ، اون چراغ استتوس هست که نشان دهنده رانژه بودن هست ، جالا این که چراغ دی اس توی مودم شما همونه یا نه ، نمی دونم
    اگه کسی می دونه بگه ، اما فکر کنم تا فردا باید صبر کنی ، الآن که شرکت ها کسی نیست ، صبر کن ، فردا یوزر و پس بگیر ، من فکر می کنم که رانژه شده باشه ....

یا حق
    برای من وقتی ختم رانژه میشه چراغ ADSL ثابت شد.

چراغ استاتوس که همیشه ثابته..

چراغ lan وقتی داره دیتا انتقال میده شروع میکنه چشمک زدن

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

نه من الان مشکلی با اینترنت ندارم 1 ساعت نیست که ای دی اس ال گرفتم تقریبا راضیم دانلودش 10 کیلو بر ثانیه هست به اصطلاح 128 هست زنگ زدم شرکت پرسیدم گفت اصلا چراغ یو اس بی باید چشمک زن باشه! یعنی داره اطلاعات ردو بدل می کنه در ضمن گفت که استیتوس هم باید چشمک زن باشه! که این هم یعنی با مخابرات در ازتباطی ابته چشمک زنی استیتوس زیاد تند تند نیست مثل یو اس بی بعضی وقتها هم ثابت می شه!
    ولی دی اس ال باید ثابت باشه! البته اولین بار که تلفن رو زدم تو مودم 7-8 ثانیه چشمک زد بعد ثابت شد به یارو گفتم رانژه؟ یارو یه نگاه کرد گفت یعنی چی؟ چون خودم هم نمی دونستم یعنی چی! هیچی نگفتم
    مودم هم d link 2520 u
    Last edited by Ali-ss; 05-10-2008 at 20:59.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ولی دی اس ال باید ثابت باشه! البته اولین بار که تلفن رو زدم تو مودم 7-8 ثانیه چشمک زد بعد ثابت شد به یارو گفتم رانژه؟ یارو یه نگاه کرد گفت یعنی چی؟ چون خودم هم نمی دونستم یعنی چی! هیچی نگفتم
    به ساده ترین زبان رانژه یعنی اتصال پورت دیتای خط تلفن شما به پورت شرکت ارائه دهنده سرویس Adsl توسط مخابرات

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان برای منطقه مخابراتی پيام نور (پونک) بين شركتها (پارس آنلاين، سپنتا، صبانت، شاتل و امپراطور) كدومشون بهتره؟
    مودم بي سيم يعني بايد با كارت شبكه بهش كانكت شي؟
    فاصله دستگاه با مودم چقدر ميتونه باشه؟ مثلا با لپ تاپ بخوام كانكت شم تا چه فاصله اي رو ساپورت ميكنه؟ وجود مانع و ديوار باعث كاهش سرعت ارتباط با اينترنت ميشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •