سلام. میشه لطفا به من تفاوت این مودم ها رو بگین، قیمتشون و کارایی و کیفیتش. از نظر مچ شدن کدوم خوبه؟ شیراز سان بایت اینارو داره همشون USROBOTICS هستن. واقعا آمریکاییه؟ اصلا مودمهای خوبی داره؟
USROBOTICS 9107
9115 USROBOTICS

USROBOTICS 9112
عجیبه دوتای آخری مثکه هیچ تفاوتی ندارن!
USRobotics (زیر مجموعه شرکت معظم 3com) و Linksys (زیرشاخه Cisco Systems) هر دو آمریکایی هستن و دو تا از بهترین شرکتای سازنده تجهیزات شبکه هستن و هر دو قطعات اصلی و مرجعشون تو آمریکا ساخته میشن و به چین میان و مونتاژ میشن و به بقیه دنیا میرن...
مودم های USRobotics 9112, 9115 همونطوری که دوستان عزیز گفتن تفاوتی ندارن و فقط 9115 هم از لجاظ ظاهری و هم از لحاظ سخت افزاری نسبت به 9112 یه ورژن جدید محسوب میشه... حتی از لحاظ نرم افزاری هم تفاوتی ندارن چون نرم افزار سیستمی این مودما هر چند وقت یه بار ورژن جدیدشون میاد و میتونید آپدیتشون کنید و مودم 9112 یه باگی داشت که نرم افزاری بود و با آپدیت حل شد و الان با مودم 9115 هیچ تفاوت نرم افزاری نداره... ولی مودم 9115 بهتره... چون هر چی باشه ورژن جدیدتره و ارزش 4-5 هزار تومن گرون تر بودن رو داره...
هر دو این مودم ها (9112, 9115) یک پورت USB و یک پورت Ethernet (لن LAN) دارن... و از انواع شبکه ها با سرعت خوب و بهبود یافته پشتیبانی میکنن و برای استفاده خانگی خیلی خوبن و با اون دو پورت شما میتونید دو تا کامپیوتر رو همزمان به اینترنت وصل داشته باشید...
مدل 9107 یکی از مودمای خوب و معروف شبکه های خانگی هستش دارای 4 پورت Ethernet و یه پورت USB هستش و امکانات کامل مدیریتی داخلی و نرم افزاری... خیلی چیز خوبیه با قیمت 65 تا 70 هزار تومن...
USRobotics 9112 :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
USRobotics 9115 :
کد:
USRobotics 9107 :
کد:
درضمن این مودم وایرلس گیگابایت هم نظرمو جلب کرد چون گارانتی آواژنگه. می ارزه بخاطرش 120 هزارتومن بدم؟

مودمی که شما عکسشو گذاشتی اینه : Gigabyte GN-AR14G
نه ارزششو نداره 120 تومن براش پیاده بشی... اولا گیابایتو چه به این کارا... به نظر میاد که فقطم همین یه مودم رو ساخته (تو سایت gigabyte.com.tw)... دوما آواژنگ با اینکه قبلا خیلی قبولش داشتم ولی جدیدا دارم میبینم که خیلی دودوزه شده و عوضی بازی درمیاره...
به جای اینکه برای 120 تومن برای اون بدی برو مودم USRobotics 9108 (مدل USR819108) رو بگیر که خداس... با اینکه در بسیاری از مشخصات مودم GN-AR14G و USR819108 شبیه هستن ولی مودم USR819108 دو سروگردن بالاتره با قیمت 100 هزار تومن یعنی 20 هزار تومن ارزون تر و بهتر... من بهت پیشنهاد میکنم که اگه میخوای 100 تومن واسه مودم بدی اینو بگیر... عالیه GREAT...
USRobotics 9108 :
کد:
توی سایت USRobotics از بالای صفحه ها بین اون کلماتی که قرمز نوشته اگه Specifications رو بزنی میتونی جزئیات محصول رو ببینی و مقایسه کنی...
ضمنا مودم های USRobotics رو فقط با گارنتی "انفورماتیک گستر" بخرید تا جنس تقلبی بهتون نندازن...
کد: