اگه اینجوری باشه که متاسفانه
شاید یه سری ساختش بد در اومده باطریاش!؟
دیاموند هم خیلی ها گلایه میکردند از باطریش ولی یکی از فروشنده های علاالدین میگفت سری جدیداش بهتر شده(راست و دروغش پای خودش)
اگه اینجوری باشه که متاسفانه
شاید یه سری ساختش بد در اومده باطریاش!؟
دیاموند هم خیلی ها گلایه میکردند از باطریش ولی یکی از فروشنده های علاالدین میگفت سری جدیداش بهتر شده(راست و دروغش پای خودش)
سلام دوست گرامی
۰Custom version
گوشیم یک میباشد باطری کره ایی وشارژ آن نزدیک به ۲ روز شارژ دارد منn95هشت گیگ هم دارم شارژشون برای من برابر بوده.
wifi كه من گزينه هاي show wlan availability رو روي never و internet connectivity test رو روي never run گزاشتم
ولي وقتي توي web يا opera مي رم wlan رو نشون ميده و وقتي انتخابش مي كنم به internet وصل ميشه
همين جوري بايد باشه يا ميشه كاملاً off كرد؟
gps هم كه در حالت عادي بايد خاموش باشه ديگه؟
![]()
اگه روشن باشه 4 تا مربع کوچک گوشه صفحه ایجاد میشه که علامت اختصاری وای فای هستش.یه حالت دیگه هم هست که دائما در حال سرچ کردن access point هستش که اونم برای مصرف باطری سمه.البته این مورد رو فقط تو گوشی خودم دیدم و غیر فعالش کردم ولی قاعدتا همه سیمبین ها باید داشته باشنش.
در غیر اینصورت روشن نیست.
بله گیرنده gps هم جز مصرف کننده ها هستش باید مراقب باشید.
دوستان به هر حال هر کاری کنیم این گوشی مشکل باتری داره و به هیچ وجه هم قابل حل نیس.
البته با آپدیت کمی اوضاع بهتر شده ولی به هر حال تفاوت بزرگی رو نمیشه احساس کرد.
حالا بهادر میگه گوشیش قدیمی هست ولی فکر نمیکنم از مال من قدیمی تر باشه.
من این گوشی رو اینترنتی از دیجی کالا خریدم. باتریشم کره ای هست.
در پایان Custom version من هم 1 هست. البته بعد از آپدیت. بنابراین اگه قرار بود با آپدیت تغییر کنه باید نغییر میکرد حالا که تغییر نکرده پس شما هم دنبال ارتقا Custom version نباشید.
Last edited by mohammadreZa; 06-02-2009 at 20:53.
سلام به دوستان
با این اوصاف و مخصوصا وضعیت باتری این گوشی خریدنش کار جالبی به نظر نمیرسه؟!؟!؟!.....نه..؟؟؟
اولا که N95 هم مشکل باتری داشت ولی پر فروش ترین شد دوما من از دبی دادم بیارن من همیشه اولینم حداقل تو کرمان و من از گوشیم خیلی راضی هستم تا 2 هفته پیشم N96 داشتم ولی دادمش به یکی از دوستام اون که دیگه باتریش فاجعه بود به I8510 راضی می شی بعدش من نمی دونم چرا شما مشکل باتری دارین من بابام هم همین گوشی رو داره و شغلش جوری هست که کم کم روزی 5 ساعت با موبایلش حرف می زنه و خیلی Sms می ده ولی 3 روزی یک بار شارژ می کنه من خودم هر روز دارم با دوستام 2-3 ساعت بازی می کنیم با بلوتوث و خیلی هم آهنگ گوش می کنم ولی 2-3 روزی یک بار شارژش می کنم
دوست عزیز من هم مثل شما مدت مکالمه ام زیاده روزی حداقل ۱۰تا۲۰عکس میگیرم با ایرانسل هم که داخلش گذاشتم توی اینترنت میرم تو پستهای قبلی هم گفتم راحت نزدیک به دو روز شارژ دارم .
خوب شما هم مشکل نداری من نمی دونم این دوستان دیگه چی می گن دوستان انتظار دارن تا آخر عمرشون گوشی رو شارژ نکنن چون باتری 1200 آمپر هست شما توی تمام سایت های معتبر نگاه کنین از شارژ گوشی بد نگفتن هیچ تعریف هم کردن
شما خودت گفتي اوني كه از ايران گرفتم باطريش مشكل داشت update كردم مثل اوني شد كه از دوبي گرفتم
بعدش گفتي ي باطري از دوبي واسش گرفتم درست شد!! آخرش معلوم نشد چي شد!!!
كي انتظار داره گوشيشو تا آخر عمر شارژ نكنه!!!؟
من گوشيمو شب شارژ ميكنم صبح بيدار ميشم ميبينم دو خط كم كرده بعدش با هاش دو تا sms ميدم ي خط ديگه كم ميكنه باهاش 10 دقيقه با wifi ميرم تو اينترنت ي خط ديگه هم كم ميكنه بعد 10 دقيقه باهاش بازي ميكنم ي خط ديگه كم ميكنه ديگه بهش دست نميزنم تا شب ي خط ديگه هم پريده بعدش 2 دقيقه با دوربينش ور ميرم و آخرين خط هم پريد!!!
اگه با p990 همين كارو بكني ي هفته دووم مياره!!!
من برچسب باطري رو كندم فكر كنم تقلبيه چون باطري اصل فكر نكنم برچسبش انقدر الكي باشه!
ميشه شما هم ببينيد برچسبش الكيه يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)