عزیز این کلمات واسه شما دردآور هست؟ عفت کلام داشتن چیز بدیه؟
عزیز این کلمات واسه شما دردآور هست؟ عفت کلام داشتن چیز بدیه؟
سلام
اولا عيد رو به همه تبريك ميگم
ببخشيد lomon جان يعني شما تابستون درس نخوندي ؟
منم امروز رفتم ثبت نام كردم ولي گفت ديگه براي آزمون 12 مهر دير اومدي
يعني اولين آزمونم ميشه 22 مهر![]()
![]()
دوست عزیز من زیاد از کتابای کانون نمیدونم ولی اینارو مطمئنم خوبه:
فیزیک 30 سال آبی_ ریاضیات 10 سال آبی (و 30 سال) _ شیمی آبی _ زیست بنفش (تیزهوشان) _ زبان آبی
اگه دیر جواب دادم دلیلش این بود که صفحه آخر رو فقط خوندم
ببینید کانون هر محدوده ای رو 2 بار آزمون میگیره (بعضی وقتها هم 3بار) یعنی شما آزمون اول که 1 محدوده رو آزمون میدین و متوجه میشین که مثلا مشکلتون توی شیمی برای آزمون بعد بیشتر روی شیمی وقت میذارین و مثلا تست بیشتری رو می زنین یا به فکر کلاس یا کتاب آموزشی می افتین. نگران ایرادای قبلیتون زیاد نباشین چون هر محدوده ای که آزمون میدین در آزمون جامعش هم دوباره تکرار میشه و شما کافیه که راه درست برای درس خوندن رو پیدا کنید تا توی آزمونای جامعش دوباره برید اون جاهایی رو که ایراد دارین یا درست مطالعه نکردین با روش درست (همون روشی که توی طول آزمونا خودتون یه طورایی کشف می کنید) می خونید و مشکلتون حل میشه (به امید خدا)
ضمنا توی دو هفته مطالب آزمون گذشته رو نخونید . به نظر من این کار خود زنیه !!شما توی 2هفته باید خودتون رو برای آزمونی که در پیش دارین آماده کنید نه این که آزمون قبلی رو رفع اشکال کنید
ضمنا کلاسور ارزیابی رو فراموش نکنید که از نون شب واجب تره!
22مهر؟
مگه 26 مهر نیس؟
بعدشم میخوام بدونم اولین آزمون آبان کِی هس؟
آخه من ثبت نام نکردم میخوام از آبان شروع کنم...
سلام
اولين آزمون بعد 12 مهر 26 مهر هست
موفق باشيد
سلام
نه نخوندم!!!!
12 مهر
26 مهر
10 آبان
سلام
دوستان يه سوال
شما وقتي براتون مهمون مياد چه جوري ميتونيد درس بخونيد .وقتي هم كه در كتابخونه نتونيد درس بخونيد.
منظورم مهمون عادي نيست با بچه 8 ماهه اونم يه روز نه چندين روز در هفته .
بعدشم بخاطر روي ماه مهمون چند روز بايد بچه خونه شما بمونه
ممنون
من خودم زیر زمین خونمون رو فرش کردم و اونجا شده اتاق من و همه کارم رو اونجا انجام میدم.....اگه امکانش برات وجود داره تو همین کار رو بکن...
بستگی به خونه خودتون داره که اوضاع و احوالش چه جوریه.... اگه اتاق داری خوب برو تو اتاقت و در رو ببند... اگه بازم سر و صدا میاد که دیگه باید عادت کنی آخه به بچه 8 ماهه که نمیشه گفت ساکت باش!!
می تونی به مادرت بگی که این چند ماه مراعات تو رو بکنه و به مهمون ها یه جوری حالی کنه که در چه وضعیتی هستی....
بعضی ها هم تو گوششون پنبه می کنن!!!!
بعضی ها هم اونقدر تمرکزشون قوی هستش که زیاد به این چیزا توجه نمی کنن...
من روی حرفم با شما نبود. با کسایی بود که با حرف شما قشنگ شاخ رفت تو جیبشون.و الا جامعه پر از آدم هایی با ادبیات شماست.
شما کارت درسته . حد اقل میدونی چه جوری با این مردم حرف بزنی که جوابت رو بدن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)