عکس واسه من باز نمیشهبابا......2تا فلش داره با دقت نيگاه كن.......اون طرف عكس.......راست عكس.........پشت همين قايق بزرگه
میشه یه جا دیگه آپ کنید؟!
عکس واسه من باز نمیشهبابا......2تا فلش داره با دقت نيگاه كن.......اون طرف عكس.......راست عكس.........پشت همين قايق بزرگه
این فیلم یکی از مزخرف ترین فیلمهایی است که منتا حالا دیده ام. همه شخصیت ها به طرز احمقانه ای حماسی بازی می کنند. روند کلی فیلم خیلی کنده.تا یکی بخواد از یه طرف قصر به اون طرف بره نصف یه قسمت رفته. از همه بدتر اینکه به شعور بیننده توهین شده چون همه چیز حتی مسائل پیش پا افتاده هم توضیح داده می شه. همه جا چند نفر را می بینی که مسائل را برات توضیح می دن. در کل فیلم چرتیه
توجه دارين يه نفر تو اين سريال يه بدن ورزشكاري و ورزيده نداره؟! حتي جنگاوراشون
داستان ضعيف،اصحاب كهف هم يه فيلم تاريخي بود!
اين كجا و آن كجا! گور پدر سياست،برا برداشتن يارانه ها آماده بشيد!
به نظر من که با این امکانات که ما تو مملکتمون داریم کار خوبیه ..به هر حال دوستان هر چیزی رو به نسبت امکانات موجود می سنجن ...اگه بطور مثال ما امکانات سینمای هالیوود رو داشتیم و این فیلم رو میساختیم جای بسی انتقاد داشت ..ولی اقای سلحشور با وجود امکانات سینمای ایران کارش بد نیست...
اينم يه جا ديگهعکس واسه من باز نمیشه
به اون قایق موتوری توجه کنید.
بابا تیزبین ...دمت گرم روزی چند تا هویج میخوری ...ولی چرا به ارم شبکه یک فلش زدی؟
14 میلیارد از نظر شما هزینه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مشخص بشه پشت صحنه اي....از اين چيزا نيست.......يعني tv خودمون نشون دادهچرا به ارم شبکه یک فلش زدی؟
به اشاره یکی از دوستان شما این فیلم رو با مردان انجلس مقایسه کن فکر کنم اونم made in iran باشه.به نظر من که با این امکانات که ما تو مملکتمون داریم کار خوبیه ..به هر حال دوستان هر چیزی رو به نسبت امکانات موجود می سنجن ...اگه بطور مثال ما امکانات سینمای هالیوود رو داشتیم و این فیلم رو میساختیم جای بسی انتقاد داشت ..ولی اقای سلحشور با وجود امکانات سینمای ایران کارش بد نیست...
داستان ضعيف،اصحاب كهف هم يه فيلم تاريخي بود!من خودم حالم از این سریال به هم می خوره!!به اشاره یکی از دوستان شما این فیلم رو با مردان انجلس مقایسه کن فکر کنم اونم made in iran باشه
ولی مگه این دوتا فیلمی که شما نام بردید سینمایی نبودند؟؟!!!
فیلم سینایی چه ربطی داره به سریال!!
مطمئنا اگه سلحشورم اینو سینمایی می کرد بهتر می شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)