چه جالب گزينه on/0ff نداره شما يه بار تو cellular data network برو ريست رو بزنو ريبوت كن چون تا تنظيمات تو قسمت apn وارد نشه اينترنت وصل نميشه
چه جالب گزينه on/0ff نداره شما يه بار تو cellular data network برو ريست رو بزنو ريبوت كن چون تا تنظيمات تو قسمت apn وارد نشه اينترنت وصل نميشه
اصلا تنظیماتی نداره و تمامه فیلد ها خالی هستند...
یاد آوری کنم ورژن iOS ام 3.1.3 است .
فرمایشه شما رو هم قبلا تست کردم اما کاری از پیش نمی بره![]()
دوستان کدام برنامه تو Cydia بود که میزان باتری رو بصورت درصد روی Status Bar نشون میداد؟
توي sbsetting قسمت more پيدا ميشه البته اينو براي آيپاد من ديدم الان رو آيفون نگاه كردم نبود چون خودش تو منوش داره
دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنند بهترین ابزار برای جیلبریک 3.1.3 چیه؟
Last edited by lord69; 25-08-2011 at 02:44.
بهترین ابزار Spirit که بسیار هم ساده هست
داره شما خوب ندیدیدتوي sbsetting قسمت more پيدا ميشه البته اينو براي آيپاد من ديدم الان رو آيفون نگاه كردم نبود چون خودش تو منوش داره
دکمه ی Volume گوشیم افتاد، رفتم قطعش رو 5 تومن خریدم، 10 تومن هم هزینه نصب دادم، بعد همونجا یکم دست زدم دیدم دوباره افتاد! به مرده میگم این چیه؟! میگه خودت قطعه رو آوردی به من چه! میگم خوب تو با قطعه ی خودت بذاری درست کار میکنه؟ میگه همشون همینن!
حالا یهو زد به سرم که کلا قاب گوشی رو عوض کنم. کسی میدونه هزینش چقدر هست؟ بعد قاب جدید کیفیت این یکی رو داره؟
مال من سفید هست.
با سلام
خرید قاب اصلا به صرفه نیست.
هم اینکه گیر نمیاد، هم خیلی گرونه، هم اینکه مثه روزه اولش کار نمیکنه.
موفق باشید.
سلام من یه ایفون 3g دارم ریست ال ستینگ رو زدم بعد که مراحلش انجام شد وقتی خاست بیاد بالا رو لوگوی اپل موند و علامت لود کردن روش افتاد بعد چند دقیقه خاموش روشن میشه و همون اتفاق قبلی .... به کامپیوتر هم که وصلش میکنم شناسایی نمیکنتش تو ایتونز هم همینطور دکمه پاور و home هم که نگه میدارم اتفاقی نمیوفته و به اون حالت dfu هم نمیره برنامهiH8sn0w - iREB V3 رو هم نصب کردم جواب نداد تو رو خدا یه کمکی بکنین دارم دیوونه میشم
با سالم
از طریق آیتونز گوشی رو ریستور کنید.
راهی جز ریستور کردن نداره.
زمانی که وصل کردید به کامپیوتر گوشی رو به حالت dfu ببرید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)