احتمال 99% دلیلش همینه. واسه منم هک شده س و آپدیت نمیشه. از حالت هک در بیار ببین درست میشه. من که منتظرم با nsu بیاد آپدیت کنم.
احتمال 99% دلیلش همینه. واسه منم هک شده س و آپدیت نمیشه. از حالت هک در بیار ببین درست میشه. من که منتظرم با nsu بیاد آپدیت کنم.
مشکل از gprs بوده ، نصفه شب تست کن که شبکه خلوته.
مشکل سخت افزاریه.
نه ربطی نداره ، قبل از آپدیت حتما از هک درش بیار چون با ورژن 20 همخونی نداره و بعد از آپدیت نه میتونی چیزی نصب کنی نه آن اینستال و مجبور به هارد ریست میشی.
سلام دوستان
شرمنده چون امرزو يا فردا ميرم ميخرم وقت خوندن همه تاپيك رو ندارم .![]()
چند تا سئال دارم ..
اخرين ورژنش چيه ؟ مشكلاتش توي ورژن جديد رفع شده ؟
مشكل اسپيكرش جدي هست ؟ ( آخرين ورن قابل هك و اخرين ورژن بدون قابليت هك )
اصلش اينطور كه شنيدم بايد چين باشه درسته / ؟ فنلاند هم هست ؟
فارسي داره ؟ بايد داشته باشه يا نه ؟
چه نكاتي هنگام خريد رعايت كنم ؟
ممنون
سلام دوست عزيز........
آخرين ورژنش 20.149 هستش ..زبان فارسي رو هم داره...
مشكل اسپيكر چيه؟؟ من كه مشكلي نداشتم........
آخرين ورژن قابل هك 12 هستش كه هك نكردنش بهتره (چون به هيچ دردي نميخوره)
اصلش فنلانده كه الان ديگه تو بازار فكر كنم همش چيني هست!!!(براي من كه فنلانده)
توي جعبش چه چيزايي بايد باشه ؟؟
و اسپيكر هم منظورم اين بود كه ميگن اسپيكرش ضعيفه و احتمال سوختن و خراب شدندش زياده .. راسته ؟
Last edited by Mr.K2; 20-01-2009 at 15:05.
برای من مفید ترین چیزی که از هک نصیبم شد فقط قطع صدای دوربین بود وگرنه با برنامه ی جدیدی که اومده راحت میشه برنامه ها رو ساین کرد
داخل جعبه:
1-گوشيn78
2-شارژر
3-دفترچه راهنما
4-dvd كه من تا حالا نگاه نكردمش چي هست!!!
5-هندسفري دو تيكه
جوابی ندارید؟
حجم فایل update تو gprs چنده؟11235kb?
سلام به 78 داران عزیز :
دوستان ، کسانی که با این برنامه ها کار کردن ، لطفا اوکی بدن که این کار رو کردن ، و مشکلی نداشته ( لطفا به صرف این که این برنامه وجود داره و داشته و دیدید و این ها ، نه ) هر کسی که برنامه مورد نظر من رو استفاده کردی ، و مشکلی نبوده ، اوکی بده .
1 _ خوندن pdf (می دونم اکثر سیمبیان ها دیگه دستشون رند شده تو این کار ، محض محکم کاری می پرسم )
2 _ Answering machine خوب ( اگه هم انسر باشه ، هم همه مکالمات رو سیو کنه ، نور علی نوره ، وگرنه برای ریکورد کردن یه برنامه دیگه لازم می شه )
3 _ بک آپ از اس ام اس ، کانتکت ( می دونم با پی سی سوت می شه ، اما برنامه هست که دیگه لازم نباشه واسه ری استور کردنش حتما گوشی باشه ؟ یعنی ری استورش فارق از گوشی و پی سی سوت باشه ؟ )
4 _ بک آپ از کال لاگ ( این رو دیگه شک دارم کسی استفاده کرده باشه )
5 _ ظبط کلیه مکالمات ( که اگه انسر ماشینی باشه که این کار رو بکنه ( همه مکالمات ) دیگه یه برنامه دیگه نیاز نمی شه )
6 _ آلارم خوب( بشه 3 _ 4 تا آلارم تعریف کرد ، اسنوز داشته باشه ، بشه بدون آلارم تون ، و فقط با ویبره آلارم بده )
مرسی
من چند روزه که نوکیا N78 خریدم ولی به هیچ عنوان نتونستم برنامه های جاوا و سیمبین روش نصب کنم.
با این توضیح که من گوشی رو فابریک خریدم .
موقع نصب رنامه جاوا مسیر نصب تا حدود 60-70 درصدپر میشه و بعد ارور میده: Unable To Install
برنامه سیمبین هم فکر کنم باید ساینش کنم که مهم نیست برام.
اصل کار این برنامه های جاواست.
جون هرکی دوست دارید اگه میتونید کمکم کنید دیگه پول واسه درست کردنش ندیم
در ضمن ورژن گوشیم : 11.043
تاریخ ورژن: 21/5/2008
تا حالا هم آپدیت نکردم.
امکان داره با آپدیت کردن درست بشه؟
مثلا نمیتونم بازی NFS Undercover یا قرآن نعیم یا بابیلون یا ... هرچی که جاوا باشه رو نصب کنم.
در ضمن چجوری از gps استفاده کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)