من که از چهره سازی این ورژن از فیفا خوشم نیومد باید دید که نقص ها توی نسخه اصلی برطرف میشه یا باید
تا 2010 وایسیم
من که از چهره سازی این ورژن از فیفا خوشم نیومد باید دید که نقص ها توی نسخه اصلی برطرف میشه یا باید
تا 2010 وایسیم
آره منم باهات موافقم...من که خیلی از 08 بیشتر خوشم اومد تا 07 و نسخه های قبلی واقعا بیشتر مشکلات رفع شده بود
خدا کنه تو این 09 اون زاویه هایی رو که تو نسخه های قبلی هر چی شوت می کردی گل میشد رو بر طرف کرده باشن!!
تو دمو که درجه سختی دروازه بان ها خیلی پائین بود و مشخص نمی شد!
ولی تو این 09 بعضی از چهره ها خیلی عالی بودن و درکل خیلی بهتر شده!اهان این شد.چون pc یا نسخه ی ps2 واقعا فاجست اما نکست درست مثل 08 بی نظیر کار شده.
اما طرز دویدن بازیکنا خیلی نافورم هستش!!!!
سلام؛
1.از نظر من عاليه خيلي پيشرفت كرده
2.مال كارنت هست نكست چند ماه ديگه منتشر ميشه(البته اطمينان ندارم مال 08 كه اينطوري بود).
3.FIFA داره تحول عظيمي پيدا مي كنه به نظر من نبايد از 09 ناراضي بود چون FIFA2010 شاهكار خواهد بود.
البته اگر 2010 خوب نبود انشاالله 2011 اگه اونم بد بود 2018 اگه نه 2657 و... FIFA3000![]()
مسعود در مورد درجه سختي دروازبان كه مشكل قبلي ها رو 08 برطرف كرده بود تو اون قسمت ديفيكالتي يه ديفيكالتي جداگانه واسه دروازبان بود ميتونسته ديفيكالتي دروازبان رو بذاري آخر مرد ميخوام گل بزنه اونموقع
در مورد قيافه ها بهترين كلمه رو گفتم (كريه) واقعا از روبرو خيلي بد طراحي شدن درسته شبيه هستند مثلا رونالدينيو تو 09 بيشتر شبيه شده تا 08 ولي واقعا بي نمك و نفريني هست قيافه اش در حاليكه صورت رونالدينيو خيلي دوست داشتني و نمكي هست ميتونست قيافه ها رو كمي دوست داشتني تر بسازه. البته من كه با ويرايشگر چهره تو فيفا قبلا كار كردم ميدونم اشكال از چيه 3d Face ها قسمت چشم رو كوچيك ساختن اين باعث شده كه چشم ها شون كوچيك و گود به نظر برسه
چهره ها خيلي هم بد نيستن مثل دكو،اسين،چك،كاسياس؛راءول، راموس(حدودا)،فلاميني،شوا،ر ونالدينيو،روبينيو،ديارا،ك وين كوراني،هيگوآين سفيد،نستا و دروگبا
ولي يه چيز جالب:تا حالا دقت كرديد هاينزه تو دمو چقدر شبيه برند شوستر (سرمربي رءال) هست.![]()
آره برگشته به فيفا 2000 يادتونه مثه اسب ميدويدن
راستي كسي جواب منو نداد براي خطاها انيميشن هست يا نه؟
و به غير از ورزشگاه چلسي ورزشگاه ديگه اي هم هست يا نه؟
من كه نميگم شبيه نيستن من ميگم كريه و نفريني ساخته شدن قيافه ها خيلي شيطاني هستننوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد راموس اصلا باهات موافق نيستم راموس قيافش اشتباهي ساخته شده اولا راموس كه بلوند هست نه چشم و ابرو سياه تازه مدل موهاش اصلا اونجوري كه تو دموه نيست. نه راموس كه بازيكن مورد علاقم هست رو گند زدن.
منتظرم ببينم مسي و رونالدو رو چجوري ساختن. ديگه داره صبرم تموم ميشه
راستي يه مطلب هم بگم كه همگي خوشحال بشيد
ورژنهاي 07 و 08 همه شما بدون شك ورژن نورديك Nordic هست دليلش هم اينه كه اين نورديك 3 4 روز زودتر از همه ورژنها اومد واسه 07 و 08 واسه همينم دانلودر ها اونارو گذاشتن رو نت ما ايرونيها هم كه تو تحريم هستيم مجبوريم گيم ها رو دانلود .كنيم شركتها همشون واسه اينكه زودتر بازي رو عرضه كنن همگي نورديك رو دانلود كردن. حجماشون هم حدود 3 گيگ ايناست جالبه بدونيد ورژن هاي تك زبانه فيفا 2 و خورده اي گيگ ميشن و ورژنهاي پر زبان مثله اروپا مركزي حدود 4 گيگ. امسال ورژن استراليايي قرار يه هفته زودتر ريليز بشه شما تصور كنيد اگه بيان ورژن استراليايي رو دانلود كنن در واقع ميتونيم از يه ورژن كه زبانش انگليسي هست و هم تك زبانه لذت ببريم اينجوري جاي زيادي هم از هارد گرفته نميشه و مدت نصب هم زود به اتمام ميرسه. كه اينا همگي حسن هستن ولي من واقعا اين چند ساله تو كف ورژن انگليسي خالص موندم. كه هم تك زبانه و هم اصل انگليسي هست. كاش وقتي اين ورژن بياد يكي آقايي كنه بره دانلودش كنه تو ايران. من يكي حاضرم يك هفته صبر كنم واسه فيفا 09 ولي بتونم ورژن تك زبانه انگليسي رو از بازار تهيه كنم.
آپديت...
اينم يه ويديو جديد كه تازه منشر شده همون توتوريال هست كه با فرمت flv منتشر شده از لينك زير دانلود كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 22-09-2008 at 13:35.
منم اولين بار كه 08 بازي كردم نااميد شدم وبراي هزارمين بار رفتم PES خريدم از PRS حالم بهم خورد
اصلا برا چند وقت بازي فوتبال روي كامپيوترو فراموش كردم.تا Euro 2008 اومد(من كه ميگم بازي بدي نيست متوسطه). بعد Euro2088 رو كه تموم كردم تازه فهميدم چجوري ميشه ضربه آزاد رو زميني زد يا كات داد.
بعد فهميدم EA چي ساختهكلا بازي هاي EA رو بايد چند بار بازي بازي كنيد تا بفهميد چي هستن.
مثل دمو FIFA09 من تازه دارم ميفهمم EA چي ساخته.
البته دو تا چيزو يادم رفت:
به خلاقيت FIFA97 به نكست بودن Fifaworldcup2006 براي ايكس باكس.
krauser جان . دمو 163 مگی رو دانلود کردم کار نکرد ؟؟؟؟؟
اینو مینویسه : Program is too big to fit in memory
از امروز كه دوشنبه باشه فقط 11 روز ديگه 09 مياد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)