آره دیگه همینه ! وقتی 30 دقیقه از فیلم سانسور بشه ...![]()
آره دیگه همینه ! وقتی 30 دقیقه از فیلم سانسور بشه ...![]()
فیلمهای فینچر معمولا آخرش به این نتیجه نمیرسیم که دست به کبریت نزنیم و یا چرخ خیاطی خطرناکه. شما به همین فیلم بازی توجه کن که چه قدر نکات ظریف توش وجود داشت. مثلا اینکه شما در اوایل فیلم فکر میکنی که داری یک فیلک خانوادگی میبینی ، در اواسط فیلم فکر میکنی که داری فیلک جنایی میبینی ، در اواخر فیلم هم فکر میکنی که داری فیلم معمایی می بینی. واقعا یه مغز میخواد برای انجام دادن یه همچین کاری. ما معمولا میگیم که فیلمش سرکاریه !!! البته این یه اصطلاح عامیانه هست. اما در حقیقت این یه فیلمیه که می خواد تا آخرین لحظه شما یه سئوال در ذهنتون داشته باشید و شاید اون سئوال هم این باشه که : خوب چی میخواد بگه !!! آخرش هم میفهمین که این همه هیجان و انرژی که خرج کردین در طی فیلم همش به خاطر یه بازی بوده . بازیی که اولش فکر میکنین فقط یه بازیه ، چند دقیقه بعد فکر میکنید یه بازی نیست و واقعیه ، باز فکر میکنید بازیه و همینجوری تا آخر که میفهمین بله ، یه بازیه و بازیی که به یه ازدواج ختم میشه. در کل فیلمهای فینچر پر هست از این بازیها که با بیننده برگزار میشه و اون رو تا آخرین لحظه گیج نگه میداره. Seven ، Fight Club ، Zodiac و همین The Game. البته در خلق این آثار قوی و تاثیر گذار ، نقش فیلمبرداری قوی و کارشده ی فیلمها رو نباید فراموش کرد . فیلمبرداری قوی فیلمهای فینچر که توسط داریوش خنجی گرفته میشه.
یه چیز جالب که توی فیلمهای فینچر هست و اگه توجه کرده باشید ، در هر فیلم شما در حال تماشای فیلم هستید و یکهو تصویری میاد و سریعا میره. این رو به طور مثال در قسمتی از فیلم باشگاه مشتزنی که Helena Carter ، داره از Edward Norton دور میشه ، شما تصویر Brad Pitt رو میبینید که در چند صدم ثانیه بیشتر باقی نمیمونه و محو میشه. یا در آخرین پلان فیلم که نورتون دست کارتر رو گرفته و یکهو عکس بدن یک مرد به صورت عریان دیده میشه و سریعا محو میشه. یا در فیلم هفت ، زمانی که براد پیت داره با کوین اسپیسی صحبت میکنه یهو صورت زنش میاد و سریعا محو میشه. البته من در فیلم بازی و زودیاک این صحنه ها رو ندیدم. بازی رو که احتمالا به دلیل سانسور و زودیاک رو هم تا حالا توجه نکردم. اگه کسی این صحنه ها رو در فیلم دید یه ندایی به ما هم بده. ( چه قدر حرف زدم)
صد فيلم كشتن مرغ مقلد رو پخش كرد؟
آره دیشب نشونش داد ولی منم نتونستم ببینمش.![]()
فیلم مرد آرام سینما 1 خیلی باحال بود.
فیلم کشتن مرغ مقلد هم بد نبود...من قبلا رمانش رو خونده بودم.
فیلم بازی هم قشنگ بود.
کلا این هفته فیلمای قشنگی نشون دادن.
فیلم کشتن مرغ مقلد خیلی زیبا بود همین طور مرد آرام . فیلم بازی هم بد نبود با اینکه خیلیش سانسور شده بود !![]()
سینما ماوراء این هفته :
فراموش شده " The Forgotten "
کارگردان
Joseph Ruben
با بازی
Julianne Moore ، Matthew Pleszewicz ، Anthony Edwards
محصول 2004 " امریکا "
مدت زمان : 91 دقیقه ...
خلاصه ی فیلم :
"تلی" زن جوانی است که زندگی سردی را به همراه همسرش جیم می گذراند.او از سوی شوهر و پزشک معالج خود به بیماری روانی متهم است زیرا معتقد است پسر 9 ساله اش که گویا در یک سفر تفریحی به طورمرموزی کشته شده ، هنوز زنده است. اطرافیان اصل وجود پسر را منکر می شوند.دکتر نیز به تلی القامیکندکه وی بیمار روانی است ودچار توهم است و اصلا پسری نداشته است .
سلام بچه ها
نظرتون راجع به ام نايت شيامالان چيه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by arsenal19; 25-08-2007 at 18:26.
سلام
البته من نمیدونم چرا اینجا پرسیده شده
اما نظرمو میگم
یه کمی لوسه
بیش از اندازه سعی همه چیز رو ماورایی نشون بده !
و اینکه از هیچکاک تقلید کرده و نقش کوچیکی تو فیلمهاش بازی میکنه
از همه اینها که بگذریم
2 تا فیلم "حس ششم" و "نشانه ها (Signs)" بسیار زیبا هستن و جزو فیلمهای مورد علاقه من هستند
مرسي
کاملا" با تو موافقم
مخصوصا" در مورد حس ششم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)