تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 623 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 6222

نام تاپيک: [ Yahoo! Messenger ] / تمامی مسائل ياهو مسنجر

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

]چه طوری میشه فهمید کسی آنلاین هستش اما خودشو invisable کرده؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با سلام . من وقتی با می خوام یه آهنگ بزارم توی روم تیک گزینه بغل تالک رو میزنم ولی تالک یه دقیقه سبز میشه و یه دقیقه خاموش میشه و باعث میشه صدای آهنگ من به روم نره به نظر شما چی کار کنم
    برای قفل کردن تالک باید از نرم افزار های سبکی که موجود هست استفاده کنیدمثل Yaheek

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان
    من يه مشكل عجيبه تو ياهو مسنجر دارم . وقتي كه مي خوام از entertainment استفاده كنم اين خطا را ميده :
    Unable to load the "garfield" imvironment. General error.
    همچنين audibles هم كار نمي كنه .

دو روزه جستجو مي كنم اما هنوز درمانش را پيدا نكردم .
    در ضمن فلش پلير 10 و جاوا و ... را هم نصب كردم . در ساير نسخه ها 7 و 8 و 9 هم ، همين مشكلو دارم . ويندوز را هم عوض كردم اما بازم كار نكرد . در ويستا هم همين طور
    مشخصات سيستم :
    Ym 9 , sp3 , ie 7
    از دوستان اگه كسي مي تونه راهنمايي كني خيلي ممنون مي شم .
    از دوستان كسي نيست تا براي حل مشكل من ، راهنمايي كند ؟
    كلافم كرده هر كاري مي كنم درست نمي شه .

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

چقدر راهای سخت و بدون بار میگین به دوستمون ، شاید بخواد نصف شب چت کنه

این بهتره:
    تقریبا تمامی نرم افزار های پیام رسان قابلیت ارتباط صوتی را دارند که با استفاده از آن قادرید تا با دوستان خود به جای برقراری ارتباط نوشتاری به صورت صوتی در ارتباط باشید . به طور مثال در یاهومسنجر یا گوگل تالک تنها کافی است بر روی دکمه Call کلیک کنید تا پس از تایید طرف مقابل ، همانند یک ارتباط تلفنی شروع به گفتگو با هم کنید .
    اما شاید علاقه داشته باشید تا یک موسیقی را که بدان علاقه مندید ، برای دوستتان نیز پخش کنید . در چنین مواقعی چه می کنید ؟

شاید بگویید میکروفون را به درگاه مخصوص ورودی صدا متصل کرده و مقابل اسپیکر قرار می دهیم تا صدای موزیک در حال پخش را با دوستمان به اشتراک بگذاریم .
    عجله نکنید … این کار معایب بسیار زیادی دارد!
    کیفیت بسیار پایین صدای نهایی ، نیاز به بلندکردن صدای اسپیکر ، نیاز به وجود میکروفون ، شنیدن صدای ناهنجار از اسپیکر به دلیل نزدیک شدن میکروفون به اسپیکر ، تنها برخی از معایب این کار است .

و یا تصور کنید قصد داشته باشید این کار را در مکانی شلوغ و یا حتی هنگامی که بقیه مشغول استراحت هستند بخواهید انجام دهید …
    اما حتما برایتان جالب خواهد بود تا بدون نیاز به وجود میکروفون و یا داشتن مشکلات بالا و یا حتی بدون وجود اسپیکر و یا روشن بودن آن می توانید موزیک دلخواه خود را با دوستانتان با کیفیتی عالی به اشتراک بگذارید .
    همانطور که قبلا توضیح دادیم این کار هیچ نیازی به وجود میکروفون و یا اسپیکر ندارد ، تنها می بایست کارت صدا مادربرد شما نصب شده باشد .
    برای این کار بر روی آیکون Volume در کنار ساعت ویندوز دو بار کلیک کنیدتا وارد بخش Master Volume شوید.

و یا می توانید با مراجعه به کنترل پنل و بخش Sounds and Audio Devices ، وارد باین بخش شوید .

در پنجره Master Volume وارد منوی Options شوید و گزینه Properties را برگزینید .
    حال پنجره ای مشابه یکی از پنجره های زیر را (بسته به نوع کارت صدای خود) خواهید دید که می بایست بخش مربوط به ضبط صدا را انتخاب کنید :

و یا

با انتخاب بخش مربوط به Recording گزینه ای به نام Stereo Mix به چشم خواهد خورد .
    آنرا نشانه دار کنید (تیک بزنید)

حال بر روی OK کلیک کنید تا مجددا به پنجره Master Volume باز گردید .
    خوب حالا خواهید دید که بخش دیگری با نام Stereo Mix به این پنجره اضافه شده است .

در انتها تنها کافی است تیک گزینه Mute بخش Stereo Mix را بردارید .
    تمام شد .
    حالا کافی است موزیک دلخواه خود را مثلا در نرم افزار Windows Media Player‌ و یا هر برنامه پخش کننده موزیک دیگر پخش کنید و در مسنجر خود بر روی دکمه Call کلیک کنید . دوستتان صدای موزیک پخش شده در نرم افزار پخش کننده موزیک شما را با کیفیتی عالی خواهد شنید ! در این حالت شما نه نیازی به روشن بودن اسپیکر دارید و نه نیازی به وجود میکروفون .

» توضیح بیشتر : در واقع شما با فعال کردن بخش Stereo mix به صورت مجازی هر صدایی که در ویندوزتان پخش می شود را به ورودی کارت صدا متصل می کنید .
    تصور کنید حتی می توانید وارد بازی مورد علاقه خود شده و در حالی که مشغول به بازی هستید دوستتان صداهای بازی که شما مشغول به آن هستید را خواهد شنید . و یا حتی می توایند صدای قسمتی از فیلم مورد علاقه خود را با دوستتان به اشتراک بگذارید و شاید دهها استفاده مفید دیگر …

توجه داشته باشید اگر همزمان قصد داشته باشید از میکروفون هم استفاده کنید ممکن است ، دوست شما صدایتان را به صورت اکو بشنود برای غیرفعال کردن این قابلیت بایستی مجددا بر روی آیکون Volume‌در کنار ساعت دابل کلیک کرده و گزینه Mute‌ بخش Stereo Mix‌ را علامت دار کنید.
    منبع
    کد:

واسه من Stereo Mix نداره که

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

سلام دوستان من یک مشکل خیلی جدی دارم متاسفانه نمیتونم کل این 100صفحه تاپیک رو زیررو کنم تا جواب پیدا کنم اگر کسی بلده بگه ممنون میشم .ما هر هفته کنفراس داریم حدود ده نفری که متاسفانه من میزبانم !در کل نشده یه بار این کنفرانس سالم برگذار بشه بعد از اد شدن چند نفر کم کم دوستان نوشته های همدیگه رو نمی بینن گاهی یکی بیرون می افته گاهی یکی اینوایت نمیشه یعنی این مشکلات با گذشت هر دقیقه روی هم کنفرانس رو میریزه به هم و دیگه نمیشه درست کرد 30 تا کنفرانس هم تشکیل بدیم هر کس تشکیل بده بره بیاد رست کنه هر کاری بگید میکنیم درست نمیشه!اگر میدونید مشکل چیه بگید اگر نه که کسی برنامه خوبی برای کنفرانس داره یا نه؟ما تریلیان رو چک کردیم گویا حجم زیادی کار میده گوگل تالک کنفرانس نداره اسکایپ یه جور دردسر...بازم اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هــــــــــــــــــــــــ ـی!
    من که اکانته یاهوم رو الکی پاک کردن!
    اونم بعد از 7 سال

حدودا 300 تا کاربر هم تو یاهوم داشتم که همشون پریدن!

خلاصه حواستون باشه از این بلاها سرتون نیاد

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام به همگي
    ياهو 9 رو نصب كردم حالا بعد از هر 30 -40 دقيقه كه ان ميشم پيغام زير واسم مياد و از ياهو خارج ميشه ؟ بايد چكار كنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مازرون

پيش فرض

سلام
    من یاهو 9 نصب کردم
    وقتی میخوام یک متن ارسالی از یک نفر را کپی کنم این پیام را میده

و درضمن نمیتونم تبادل ادد لیست کنم. یعنی میتونم بفرستم ولی نمیتونم بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام ي سوال دارم خواهش مي كنم جواب بدين. بعضي وقت ها بعد از عوض كردن چند روم در صفحه مجدد وقتي كد رو وارد مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و ليست افراد روم ظاهر نميشه و اين براي مدت هاي طولاني اتفاق مي افته و ديگه هيچ كاري نميتونم بكنم چرا اينجوري ميشه؟

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من یاهو 9 نصب کردم
    وقتی میخوام یک متن ارسالی از یک نفر را کپی کنم این پیام را میده

و درضمن نمیتونم تبادل ادد لیست کنم. یعنی میتونم بفرستم ولی نمیتونم بگیرم.
    شما آخرین نسخه فلش و جاوا رو نصب کن دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشی این مشکل هم برای همینه احتمالا جاوا نصب نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •