مگه 4870X2 حافظه اش 2 گیگابایت نیست؟ (دو تا 1 گیگ)
جدیدن اکثر برنامه ها حافظه کارت من رو 1.0 GB نشون میدن
مثلن تنظیمات 3D Mark قسمت System Info در قسمت کارت گرافیک جایی از دو گیگ حافظه ننوشته
Total Local Video Memory رو یک گیگ نشون میده
مثلن تنظیمات 3D Mark قسمت System Info در قسمت کارت گرافیک جایی از دو گیگ حافظه ننوشته
دوست من 4850 د رهر حالتی از 9600 قویتره!سلام دوستان مدل Club-3D ATI HD 4850 OverClocked Editio قوی تره یا 9600gt ممنون میشم اینم توضیحات سری مدل 4850
یسری از مشخصات:
Directx:10.1
Memory Clock:1986 Mhz
GPU Clock 665 Mhz
Memory Size: 512mb
pci-e 1,2
RAMDAC:400 Mhz
Memory Interface: 256 Bit
GPU Chipset: RV770 PRO
Stream Processors: 800
Memory Type: GDDR3
دوستان كاتالسيت براي ويستا 65 بيتي رو دان كردم به ويندوز سون 64 بيتي هم جواب ميده؟
دوست عزیز درایور ویندوز 7 و ویندوز ویستا جداگانست .دوستان كاتالسيت براي ويستا 65 بيتي رو دان كردم به ويندوز سون 64 بيتي هم جواب ميده؟
مسعود جان ولی 64 بیتی ویستا رو روی سون 64 بیتی نصب کردم و راحت شناخت و بدون مشکل کار کرددوست عزیز درایور ویندوز 7 و ویندوز ویستا جداگانست .
یکی راهنمایی میکنه ؟
دوستان من چند رويسه در كيسم بازه آيا خاك براي كارت گرافيك ضرر داره؟
با سلام بچه ها من قیمت به روز کارت 4870 معمولی و X 2 رو میخوام ممنون میشم![]()
دوست عزیز کل حافظه گرافیکی سیستم میشه دو گیگ و مشکلی نیست!مگه 4870X2 حافظه اش 2 گیگابایت نیست؟ (دو تا 1 گیگ)
دیتکتد مموری چقد ره؟
در اون مورد هم درایورهای 7 و ویستا یکی هستند!
باز کردن در کیس فقط برای کیسهای قدیمی و بدون تهویه خوب پیشنهاد میشه بله مجبور میشید در بازه های زمانی کوتاهتر قطعات و ...رو تمیز کنید!دوستان من چند رويسه در كيسم بازه آيا خاك براي كارت گرافيك ضرر داره؟
با سلام بچه ها من قیمت به روز کارت 4870 معمولی و X 2 رو میخوام ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان یه عمره که در کیسم بازه و هیچ مشکلی ندارم.![]()
مثلن HAWX حافظه کارت رو 1 گیگ نشون میدهدوست عزیز کل حافظه گرافیکی سیستم میشه دو گیگ و مشکلی نیست!
دیتکتد مموری چقد ره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)