کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهههههاینم که رشته من رو نداره من کاردانی نرم افزار خوندم چه مسخره بازی ای هستش ها 4 تا رشته الکی داره
Last edited by Ship Storm; 23-02-2009 at 21:50.
مرسیییییی قیمت دفترچه 56 هزار تومان +500 تومان![]()
درسته .. چند تا رشته مزخرف گذاشتن ..
از بچه هايي كه تو پيام نور ميخونن آيا اطلاعي در مورد تطبيق واحد داريد ؟
اگه من فراگير كارشناسي پيوسته شركت كنم آيا دروسي رو كه تو كارداني خوندم تطبيق ميدن ؟![]()
چند واحد ؟
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد![]()
دوستان فراگیر کارشناسی پیوسته یعنی اینکه 4 سال باید درس بخونیم دیگه درسته؟برای منی که پیش دانشگاهی دارم کارشناسی پیوسته و برای اونهایی که کاردانی دارند کارشناسی ناپیوسته درسته؟
بعد دفترچه اش کی میاد؟
بله درسته كارشناسي پيوسته يعني 4 سال
بله ... شما با مدرك پيش دانشگاهي ميتونيد تو دوره كارشناسي پيوسته فراگير شركت كنيد ...
كارشناسي ناپيوسته براي اونايي كه كارداني دارن و مدتش 2 سال
دفترچه هاش 11 اسفند قراره بياد
![]()
شرايط و ضوابط،تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي ناپيوسته (كارداني به كارشناسي) دانشگاه پيام نور سال 1388اعلام شد
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت كننده در آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي ناپيوسته (كارداني به كارشناسي) دانشگاه پيام نور سال 1388 ميرساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور از طريق اينترنت و از ساعت 9صبح روز يكشنبه 11/12/87 آغاز و در پايان روز دوشنبه 19/12/87 پايان ميپذيرد، لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط ذيل ميباشند ميتوانند در آزمون مذكور ثبت نام و شركت نمايند.
شرايط و ضوابط،تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي سال 1388 دانشگاه پيام نور اعلام شد
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان شركت كننده در آزمون دوره هاي فراگير كارشناسي سال 1388 دانشگاه پيام نور ميرساند كه ثبت نام براي شركت در آزمون مذكور از طريق اينترنت و از ساعت 9صبح روز يكشنبه 11/12/87 آغازو در پايان روز دوشنبه 19/12/87 پايان ميپذيرد، لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط ذيل ميباشند ميتوانند در آزمون مذكور ثبت نام و شركت نمايند.
Last edited by نادر1368; 24-02-2009 at 16:25.
كسي نيست كمك كنه .. منتظرم
![]()
احتمالا سال آینده رشته های کاردانی به کارشناسی فراگیر بیشتر میشه،رشته منم نبود ،این رشته ها فقط به درد کارمند های آموزش و پرورش می خوره وقتی رئیس قبلی دانشگاه پیام نور (علی احمدی) وزیر اموزش و پرورش بشه از این بهتر نمیشه
Last edited by bandary; 24-02-2009 at 18:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)