ببخشید زود قضاوت کردم
پست ویرایش شد
ببخشید زود قضاوت کردم
پست ویرایش شد
Last edited by vitalli_shervo; 28-06-2008 at 22:58.
حالا که شما اين رو گفتى منم بگم که اولا آپديت سرويس برنامه باحاليه و هرچى که قبلا دانلود کرده رو يادش نگه ميداره!
دوما شما خيال نکن که با همون ۶۲ درصد گوشيتون راه افتاده بيچاره برنامه رو با اينترنت ايرانسل کار انداختى قاط زده.
و سوما يه راهى رو براى صرفه جويى در وقت من پيدا کردم که ميشه حتى با اينترنت کم سرعت هم گوشى رو در عرض ۳۰ دقيقه آپديت کرد! و اونم اينکه شما يه بار که آپديت رو به طور کامل تموم کردين البته با اينترنت پرسرعت ميريد به آدرس زير و تمام پوشه مربوط به آپديت سرويس رو برميداريد و نگه دارى ميکنيد تا يهو از دستش نديد!
بعد از اون هر موقع که خواستين گوشى رو آپديت کنين از همون پوشه اى که برداشتين برنامه رو اجرا ميکنيد و حتى با يک کانکت کوتاه با سرعت کم در حدود ۱۰ دقيقه ميتونيد گوشى رو آپ کنيد!
و البته ۲۰ دقيقه بعدى هم صرف انتقال اطلاعات به گوشى ميشه که شما ميتونيد ديس کانکت بشيد.
و اين تا زمانى خواهد بود که هنوز ورژن جديدتر نيومده باشه.
c:\program files\sonyericsson\
Last edited by hmdfkr; 25-06-2008 at 00:22.
ببين عزيز اگه ميشد معطل نميکردن و فورى اينجا ميزاشتنش پس لابد نميشه که حرفى ازش نميزنن.
سلام آقا حسین
من تمام اون کارهارو کردم یه مشکلی دارم
تو دراو گوشیم تو پوشه sys پوشه bin نیست اسلا" تو پوشه sys هیچی پوشه ای نیست
پاک پاکه
حالا چیکار کنم
Last edited by mohammad-p990i; 27-06-2008 at 04:50.
نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز با عرض خوش امد گويي لطفا از زدن 3 پست پشت سر هم خودداري كنيد و از دكمه ويرايش استفاده كنيد.نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ماسئل آپديت رو در كلوپ مربوطه مطرح كنيد.
خوب همونطور كه بارها گفتم اگه جوب داده نشه يا نميشه يا هنوز اين كار انجام نشده كه دوستمون hmdfkr هم گفت
دوست عزيز از نقل قول كردن پستهاي طولاني خودداري كنيد.
در مورد مشكلتون يا شما به درايو مموري كارت ميرين يا اين كه اصلا گوشيتون رو هك نكرديد كه بتونيد فايلها و پوشه هاي سيستمي رو ببينيد.چون بعد از هك بايد يك + كنار پوشه هاي سيستمي مثل sys و private بياد.
دوستان خواهشا ماسئل مربوط به اپديت رو اينجا مطرح نكنن و فقط مشكلات و سوالاتشون پيرامون هك رو اينجا بيان كنن.
ممنون.
چرا تو p۹۹۰ تو حالت فليپ بسته شورت کات سمت راست بعد ريختن پک آيکونها درست نشون داده نميشه؟
و يه مسئله ديگه:من الان پک کامل xbox رو روى گوشيم ريختم ولى اون تمى که داخل فايل زيپ هست روى p۹۹۰ درست کار نکرد انگار مال w۹۶۰ هست اگه براى p۹۹۰ هم وجود داره بزارين تا استفاده کنيم آخه بدون او تم آيکنها زياد جالب نيستن.
Last edited by hmdfkr; 25-06-2008 at 15:18.
امروز ميخوام يه فونت جالب براى هکرهاى عزيز بزارم.
انشاالله که تکرارى نباشه.
اين فونت آيفون مخصوص p۹۹۰ هست که فارسى رو هم ساپورت ميکنه و طريقه استفادش هم خيلى راحته اول فايل زيپ رو که براتون آپ کردم بگيرين و اون رو از حالت زيپ در بيارين و تمام پوشه fonts رو داخل پوشه resources کپى کنيد و هر پيغامى داد yes بزنين و بعد گوشى رو restart کنيد و از فونت لذت ببريد.
دوستان دقت کنيد هرگز فونتها رو به درايو c انتقال نديد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفع مشكل حرف «ي» و «ك» در كيبورد مجازي P1i
همون طوري كه ميدونيد «ي» توي كيبرد مجازي P1 كه دوستان روي گوشيهاشون دارن مشكل داره و براي «ي» سالم يا بايد اول شيفت رو ميزديد يا فونت گوشي رو اصلاح ميكرديد.
شما ميتونيد فايل جديد رو از پست قبلي كيبورد بگيريد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا واقعا دستت درد نکنه خیلی به این کیبرد سالم نیاز داشتم .
TTTTTTTTTTTTTTTTTHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAANNNNNNNN NNNNKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSSS
مرسی از زحمتت. قبلا یکی از دوستان گزاشته بود ولی مشکل داشت. فونت بولد توش نبود یا توی گوشی عمل نمیکرد.
این مشکلو نداره؟
ممنون تو خیلی گلی به خدا. باید بشی رییس جمهور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)