مرسی از جوابتون .
خوب معمولا رشته های خوب مثل مهندسی پزشکی یا الکترونیک همون تو تکمیل ظرفیت نیستن درسته ؟؟ یا شهرهای خوب ؟ مثل شیراز
مرسی از جوابتون .
خوب معمولا رشته های خوب مثل مهندسی پزشکی یا الکترونیک همون تو تکمیل ظرفیت نیستن درسته ؟؟ یا شهرهای خوب ؟ مثل شیراز
سلام
بچه ها قبول شدن کنترل شریف ممکنه!!؟
اینطور نیست.
تکمیل ظرفیت در سالهای پیش مربوط به دانشگاههایی بود که دیر ظرفیت را به وزارتخانه اعلام میکردند. پس نه جاش معلوم بود نه رشته اش.
یعنی دانشگاه زاهدان بود؛ دانشگاه زابل و بابل و هم بود. رشته هم بستگی به دانشگاه داشت.
امسال انگار قراره ظرفیتی که در اعلام سراسری پر نشده هم باشه. یعنی مثلاً اگر کسی شیراز قبول شده و نرفته، جاش در تکمیل ظرفیت میاد.
همین امروز اعلام میشه.
سلام دوستان میخواستم بدونم واسه ارشد مهندسی نرم افزار کتابهای پارسه رو بگیرم بهتره یا ماهان
سلام
ببین من برقیم کتاب های پارسه همشون اشی هستن
یه سر به تالار مانشت بزنین خیلی منابع خوبی معرفی کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] forum
همه جا از آزمون های این 2تا موسسه حرف زده شده،من کاری به آزمون ندارم من فقط کتاب میخوام،خواهشا کسی اطلاعی داره در مورد مهندسی نرم افزار پارسه بهتره یا ماهان،نمیدونم چرا خودم دلم با ماهانه تا حالا کتاباشو ندیدم ها ولی دلم باهاشهممنون میشم راهنمایی کنید
من حالم از موسسات بهم میخوره همشون دنبال چاپیدن هستن مخصوصا پارسه!!
اصلا بنگاه معاملاتیه!!
از ارشدای رشته ت بپرس که رتبه ی توپی اوردن
من از خدمات ماهان استفاده کردم و خیلی هم راضی بودم .
یکی از دوستام هم که امسال ارشد قبول شد هم کتابهای ساختمان داده و طراحی الگوریتم و معماری کامپیوتر و یکی دوتا دیگه از کتابهاشون رو گرفته بود خیلی راضی بود . به نظر من ماهان انتخاب خوبیه ولی بازم تحقیق کن . سوالی بود در خدمتیم
سلام
تو رشته شما هم من ماهان رو پیشنهاد میکنم
به دو دلیل 1 - کیفیت بالای جزوات 2 - حداقل سه چهار ساله همه رتبه های یک رشته مواد ماهانی بودن و رتبه های تک رقمی زیادی داشتن .
اگه یه سر بیای دانشگاه ما ( شریف ) و آمار بگیری بهت میگن .
موفق باشی
دوست عزیز
سوالتو خیلی کلی پرسیدی ولی من چند نکته مهم رو که خودم بهش اعتقاد دارم میگم .
1 - انتخاب مشاور ( کسی که تو رشته خودت رتبه خوبی رو تو همین چند سال اخیر آورده باشه )
2 - هدف گذاری ( کاملا واضح با ذکر دقیق رشته و گرایش و دانشگاه مورد نظر - فقط توجه کن که هدف باید دست یافتنی باشه وگرنه میشه آرزو )
3 تعیین جایگاه فعلی از نظر علمی ( بهترین راهش کنکور ارشد دادنه - یعنی زدن تستهای سال پیش یا 2 سال پیش تو زمان استاندارد و درصد گیری )
4- انتخاب دقیق منابع با کمک مشاور ( وقتی هدف رو مشخص کردی و جائی که الان هستی هم معلوم شد حالا باید واسه مسیر پیش رو برنامه ریزی کنی . شما به کلاس - جزوات و کتابهای اصلی و بانک تست های استاندارد نیاز داری )4
5- درس خوندن و پایش دوره ای معلومات ( یعنی میخونی تست میزنی . . میخونی تست میزنی . . میخونی تست میزنی )
6 - نزدیک کنکور پایش نهائی و شبیه سازی
.
نکات مهم :
* شرکت تو آزمونهای آزمایشی رو 100 درصد پیشنهاد میکنم چون رقباتو میسنجی و تکلیفت رو از قبل معلوم میکنی
* تو این 3 ماه و اندی که تا کنکور مونده تقریبا راهی نداری جز جزوه خوندن و عملا به رفرنس اصلی خوندن ( مگر دروس استراتژیک )
* سعی کن گروهی درس بخونی
* تستای 7 - 8 سال اخیر رو حتما بزن
* تو زبان گول 504 رو نخور و حتما اسنشیال و لغات جی آر ای رو هم بخون
* بین منابع مختلف سوئیچ نکن ( منابع متعدد انتخاب نکن )
* یادت باشه کنکور ارشد با کنکور کارشناسی یه فرق بزرگ داره و اونم اینه که با میانگین 40 تا 50 درصد تو اکثر رشته ها میتونی رتبه تک رقمی بیاری و با میانگین 30 تا 40 درصد تو اکثر رشته ها روزانه قبولی ( پس لازم نیست علامه دهر باشی و همه کتابهاتو قورت بدی - فقط سرفصلهای استراتژیک )
با آرزوی پیروزیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)