سلام. .
دو تا سایت مفید دیگه که فارسی هستند . .
دانلود هواپیماهای ایران ایرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. .
دو تا سایت مفید دیگه که فارسی هستند . .
دانلود هواپیماهای ایران ایرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دور بودنم به خاطر وزن زیاد هواپیما ودیگه این که مسیرم رو جوری ویرایش کردم که مستقیم نرم بالای فرودگاه انتهای مسیر 10 مایلی روبروی باند29l به این خاطر یه -3 4 دقیقه دیر تر رسیدم ایشالا پروازای بعدی یه بریفینگ میزاریم بعد کانکت میشیم
عزیز همین هواپیما رو چند صفحه پیش برای دانلود گزاشتم با لینک سالم و کامل.چرا شماها همیشه راه سخت رو میرین؟
در مورد آنتونوف و 747 هم باید بگم فکر میکنم حتما باید هر دو شبیه ساز(یعنی مال دنی و حسام جان)روش آنتونوف نصب باشه.کامپیوتری که آنتونوف نداشته باشه یه چیز دیگه نشون میده.
میتونستین با هم حرف بزنین؟نوشته میتونستین برای هم بفرستین؟
سلام. آقا بهرام من یک بار دیگه این AES رو دانلود کردم. گفتم شاید جدن ایراد از فایل بوده. اما بازم پسورد اشتباهه.
بابا دیکه اونقدم خنگ نیستم بخوام با حروف بزرگ بنویسم یا فارسی یا اشتباه. 1000 بار امتحان کردم.
آقا جونه هرکی دوست داری یه آدرسی بده من برم از یجا دیگه دانلود کنم. یا اینکه یه یک هفته پسوردش رو بردارید حداقل کسایی که آشنانو عضو هستن انقد اعصابشون خورد نشه واسه یه پسورد...
به خدا یک بار دیگه بگید فایل سالمه با سر میرم تو دیوار. آقا این پسوردش رو میتونی برداری ما انقد نریم سر کار؟؟؟
یا اگه دوست داری بازم پسورد بذاری که یک آدرس بی درد سر بدید دوستان من برم دانلود کنم.
من که دیگه امرن از این سایتچیزی دانلود کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون AES مشکلی نداره.خودم دانلود کردم پسوردش درست بود. شما یا اشتباه میزنی یا یه مشکل دیگه ای هست.
پسورد رو تایپ نکن کپی پیست کن اونجا
Last edited by grand theft auto; 07-09-2009 at 07:50.
عزیز جان. عزیز دل. برادر من. همه ی این کارارو کردم.
من دارم لیسانس نرم افزار کامپیوتر می گیرم. آخه به من دیگه این حرفارو نزنید.
خواستم پسوردشو هک کنم اما پسوند فایل EXE هست. کار گره میخوره.
من اندازه ی موهای سرم برنامه های پسورد دار دانلود کردم. این دیگه نوبرشه والله.
من نمیدونم چرا تو فکر میکنی من می خوام اذیتت کنم؟آخه من از کجا بدونم داری لیسانس کامپیوتر میگیری؟
نمیدونستم دیگه.
ولی به پیر،به پیغمبر من دانلود کردم پسوردش درست بود.
راستی پسورد رو با http:// میزنی یا بدونش؟ من بدون این زدم.
من هم با http:// زدم هم بدون اون هم .ir هم .net هم .com هم ...
بیخیال. یدونه دیگه توی rapidshare v 2.01 دیگه گیر آوردم. دارم دانلود میکنم.
نه بابا عزیز عزیت چیه. من فقط میگم واقعا اگه می خواید کاری کنید که ملت پسوردش رو با اسم شما یا سایت بزنن کسایی هم هستن که پسورد شمارو به اسم یا سایت خودشون تغییر بدن. بابا سایت رسمیه خودش ازین جنگولک بازیا نمیکنه. اگه واقعا میذارید برای free download پس این پسورد چیه دیگه من نمیدونم.
به نظرت امکانش نیست که کامپیوترت ویروسی،مشکلی چیزی داشته باشه؟آخه اگه فایل مشکل داشت برای منم باز نمیشد.
برایصحبت کردن کلید Caps Lock رو پایین نگه دارید و حرف بزنید.بله حتما. يك سوال ما اگه بخوايم با هم تو پرواز كه قراره امشب ساعت 11 داشته باشيم حرف بزنيم بايد چيكار كنيم؟ من voice رو هم enable ميكنم اما نميدونم چطوري بايد ازش استفاده كرد.
چون پرواز بدون اينكه بتونيم با هم حرف بزنيم حال نميده.
اگر توجه کرده باشین میبینید که کلید Caps Lock تو شبیه ساز کار نمیکنه و چراغش سریع خاموش میشه.
این کلید عمل Voice رو انجام میده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)